Poruka NYT: Vimbldon je Novakov, ne prevrćite očima, gutaćete pilule

N.N.

"Ovo je Vimbldon Novaka Đokovića. Ne prevrćite očima" - ovim riječima New York Times (NYT) započinje priču o najboljem teniseru svijeta i predstojećem Vimbldonu na kojem će pokušati da se izjednači po broju Grend slemova sa najvećim rivalim, Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, koji ih imaju po dvadeset.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Miki.cc28

U vremenu kada nas zapadni svijet mrzi svom mržnjom, presuđujući sve protiv Srba, kada nam političari poltronski ližu stražnjicu zapadnim srbomrscima, Đoković nam je tokom proteklih godina donio toliko srećnih momenata radosti. Neka još dugo pobjeđuje!!!