Hrvatski portal: Novak je ponovo poslao sve u neku stvar

"Nalazite se na najvećem teniskom stadionu na svijetu. Gubite nakon tri i pol sata igre. Čini vam se da su svi protiv vas, i sudac, i 20 tisuća navijača, i Oko sokolovo, i ...

Beker: Publika na Vimbldonu da bude svjesna Novakove veličine

Njemačka teniska legenda Boris Beker kritikovao je danas publiku na Vimbldonu zbog nefer navijanja protiv Novaka Ðokovića.

Plasman karijere Ivane Jorović, ogroman "skok" Nine Stojanović

Srpska teniserka Ivana Jorović na najnovijoj WTA listi nalazi se na 86. mjestu, što joj je plasman karijere poslije nastupa u drugom kolu na Vimbldonu.

ATP: Ðoković i dalje ubjedljiv, Federer se približio Nadalu

​Prvi teniser svijeta Novak Ðoković poslije pete titule na Vimbldonu zadržao je ogromnu prednost na vrhu ATP liste odbranom trofeja i bodova iz prošle godine.

Đoković o publici: Preporučujem dužu pauzu od gledanja mojih mečeva

Pet sati iscrpljujuće mentalne borbe, pobjeda iz snova, peta vimbldonska kruna. Kakav je nedjelja bila dan za Novaka Đokovića.

Svjetski novinari ljuti na publiku na Vimbldonu: "Šta oni misle ko su?"

Osim izuzetnog meča koji su priredili Novak Đoković i Rodžer Federer u finalu Vimbldona, veliku pažnju privukla je i publika, koja nije bila naklonjena srpskom teniseru.

Đoković poslije osvajanja Vimbldona: Sine, dugo si me čekao, jesi ...

Novak Đoković je nastavio da piše istoriju! Poslije nevjerovatnog finala Vimbldona, jednog od najboljih mečeva svih vremena, savladao je Rodžera Federera u 5 setova, sa 13:12 ...

Đoković: Ja sam jedan od onih koje Federer inspiriše

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je poslije osvajanja nove titule na Vimbldonu rekao da je to finale jedno od najuzbudljivijih ikada u njegovoj karijeri.