Prva pobjeda Fenir u Svjetskom kupu

Austrijska skijašica Štefani Fenir pobijedila je u spustu, koji se u okviru Svjetskog kupa vozio u Garmiš-Partenkirhenu.

Švedske skijašice spasile život muškarcu

Švedske skijašice Lisa Hornblad (22), Lin Ivarson (23) i Helena Rapaport (24), koje su u petak nastupile na treningu spusta u njemačkom Garmiš-Partenkirhenu, spasile su život ...

Lindzi Von se u suzama oprostila od Italije

Legendarna alpska skijašica Lindzi Von imala je veoma emotivan oproštaj od Kortine D'Ampeco, pretposljednjeg takmičenja u karijeri.

Prva pobjeda Šifrin u Kortini

Američka skijašica Mikaela Šifrin pobijedila je danas u superveleslalomu u italijanskoj Kortini d'Ampeco, trci u okviru Svjetskog kupa.

Noel najbolji u Vengenu za prvu pobjedu u Svjetskom kupu

Francuski skijaš Kleman Noel pobjednik je današnjeg slaloma, koji je u okviru Svjetskog kupa vožen u švajcarskom Vengenu.

Slavlje Zibenhofer u Kortini, Von zauzela 15. mjesto

Austrijska skijašica Ramona Zibenhofer ostvarila je prvu pobjedu u spustu u Svjetskom kupu, trci koja je vožena u italijanskoj Kortini d'Ampeco.

Šifrin ubjedljiva u Kronplacu za vođstvo u veleslalomu

Amerikanka Mikaela Šifrin preuzela je vođstvo u generalnom poretku u disciplini veleslalom u okviru Svjetskog kupa u sijanju.

"Ski-bajka na Starčevici može da zaživi"

"Raja ispod Starčevice" je prije 30 godina počela da sanja o svom skijaškom klubu, a sada entuzijasti iz Skijaškog kluba RIS sanjaju neke veće snove i ski-centar u Banjaluci.