Ćamil Duraković

Duraković: Jesam lovac, ali nisam krivolovac

SREBRENICA - Istina je da sam ja lovac, ali svaki put kada sam išao u bilo koji oblik lova, to je bilo u skladu sa propisima šumskog gazdinstva, rekao je za "Nezavisne" Ćamil Duraković, bivši načelnik Srebrenice, nakon što se u medijima pojavila informacija kojom se on povezuje sa nezakonitim odstrelom divokoza u rejonu Crni potok i kanjonu jezera Perućac.

Duraković tvrdi da je Zvizdić obećao dva miliona KM za Srebrenicu

SARAJEVO - Bivši načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković rekao je da je predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić u razgovorima nakon Investiciono-razvojne konferencije u novembru 2015. godine govorio o dva miliona KM za tu opštinu.

Odbijene kandidature Sejfudina Tokića i Svetozara Pudarića

SARAJEVO - Na današnjoj sjednici Centralna izborna komisija ovjerila je ukupno 36 kandidatskih listi dok su za ostale utvrđeni nedostaci. Kako je rečeno, postoji rok od dva dana za otklanjanje nedostataka.

Duraković prikupio potpise za kandidaturu za predsjednika RS

SREBRENICA – Ćamil Duraković, bivši načelnik Srebrenice, objavio je danas da je prikupio više od 3000 potpisa za kandidaturu za predsjednika RS na predstojećim izborima.

Duraković traži podršku da se kandiduje za predsjednika RS

SREBRENICA - Ćamil Duraković, bivši načelnik opštine Srebrenica, pozvao je danas preko društvene mreže Fejsbuk svoje pristalice da mu pruže podršku kako bi sakupio 3.000 potpisa, koliko mu je potrebno za kanidaturu za predsjednika ili potpredsjednika Republike Srpske.

Duraković: Salkić nije moj protivnik, već pozicija i opozicija podjednako

SREBRENICA - Bivši načelnik Srebrenice i odnedavno kandidat za predsjednika Republike Srpske Ćamil Duraković rekao je da Ramiza Salkića ne vidi kao svog protivnika, te da se kandidovao za funkciju predsjednika Republike Srpske zbog ljudi, e ne zbog politika.

Ćamil Duraković se kandiduje za predsjednika Republike Srpske

SREBRENICA - Bivši načelnike Opštine Srebrenica Ćamil Duraković kandidovaće se na Opštim izborima koji se održavaju u oktobru ove godine za funkciju predsjednika RS.

Duraković: Srbi sami izgradili percepciju o Oriću kao zlikovcu

SARAJEVO - Lider Pokreta "Odgovor" i bivši gradonačelnik Srebrenice Ćamil Duraković izjavio je da je "ekstremnim elementima u Banjaluci i Beogradu" teško pala oslobađajuća presuda za Nasera Orića, jer su, smatra, oni sami sebi izgradili percepciju o Naseru Oriću kao "glavnom zlikovcu".

Krah pregovora probosanskih stranaka u RS: Duraković izlazi sa svojom listom

SREBENICA, SARAJEVO - Udruženje građana "Odgovor", koje su osnovali bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković i grupa okupljena oko njega, moglo bi da ponudi svog kandidata za predsjednika RS i svoju listu za nivo RS na parlamentarnim izborima u oktobru 2018. godine.

Dodik za Novosti: Zašto se Zukorlić plaši Banjaluke?

BEOGRAD - Muamer Zukorlić bi volio da kaže da Srbija treba da se odrekne Kosova, ali se plaši da bi neko u tom slučaju predložio - onda nam dajte Republiku Srpsku. Zato i otvara priču kako je, navodno, opasno da se Banjaluka uključi u unutrašnji dijalog o KiM i preti nekakvim raspakivanjem regiona, rekao je za beogradske Novosti Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, odgovarajući na kritike lidera BDZ Sandžaka Muamera Zukorlića i bivšeg gradonačelnika Srebrenice Ćamila Durakovića, koji su gotovo istovremeno optužili predsjednika RS za provokacije i "udar na teritorijalni integritet BiH".

Najčitanije