Čačak

Žena uhapšena zbog 1.5 tona duvana u kombiju

Policija u Čačku uhapsila je M. M. (40) pošto je u kombiju koji je vozila pronašla oko 1,5 tonu rezanog duvana bez prateće dokumentacije.

Krao novac iz kutije za liječenje bolesnog djeteta

ČAČAK - Snimak iz Čačka, na kom se vidi kako dva muškarca pljačkaju kutiju namijenjenu za pomoć malom Milošu na kiosku fast fuda, dok kupuju sebi pljeskavicu, šokirao je sve na društvenim mrežama. Jedan od njih sve vrijeme prikriva drugog, dok on bez stida i srama zavlači ruku i vadi novac iz kutije za humanitarnu pomoć.

Eksplozija u prodavnici, frižider sa sladoledom završio na ulici

ČAČAK - U centru Čačka oko 21 čas došlo je do snažne eksplozije u prodavnici prehrambene robe, a zatim i do požara, prenosi Rina.

Olujno nevrijeme, grom spalio kuću kod Čačka

ČAČAK - U popodnevnim satima Čačak je pogodilo snažno olujno nevrijeme, praćeno grmljavinom.

Fudbaleri Borca ispred gradske uprave: Podržao ih Nemanja Matić

Nekadašnji fudbaleri Borca iz Čačka su tražili svoje zaostale zarade, upozoravali da će stupiti u proteste, započeli štrajk glađu, a sinoć su razvili i šatore ispred gradske uprave sa namjerom da tu žive do ispunjenja zahtjeva.

Prvi štrajk glađu u istoriji svjetskog fudbala

Bivši fudbaleri Borca počeli su večeras ispred opštine Čačak štrajk glađu, prvi u istoriji svjetskog fudbala, nakon što je istekao rok od 10 dana da im se isplate dugovanja.

Uznemirujući snimak: Mučio mačku, zaklao je, pa bacio sa terase

U Ulici Ratka Stefanovića u Čačku, juče popodne nepoznati muškarac je na balkonu svog stana zlostavljao, mučio mačku i, kako se na kraju ispostavilo, zaklao je i bacio sa balkona.

Pećina koju čuvaju zmije krije krunu i blago cara Dušana

Na samo dvadesetak kilometara od Čačka nalazi se selo Ostra, opisano u brojnim knjigama jer su se upravo na tom mjestu uz rijeku Ostrovku, nepristupačnim stazama sve do vrha obližnje planine Srbi sklanjali od Turaka.

Širi se ABA liga, novi članovi Split i Čačak

Čelnici klubova ABA lige juče su održali videokonferenciju na kojoj su raspravljali o budućnosti takmičenja.

Prijetio da će skočiti sa terase jer nije testiran na virus korona?

ČAČAK - U Nemanjinoj ulici u Čačku došlo je do incidenta kada je neimenovani muškarac srednjih godina prijetio da će da skoči sa svoje terase.

Najčitanije