Čaj

Čajevi koji će vam pomoći u borbi sa viškom kilograma

Voda i nezaslađeni čajevi, najbolji su nam savjetnici kada je hidratacija i detoksikacija tijela u pitanju.

Čaj od žalfije protiv znojenja

Pojedini ljudi muku muče sa noćnim znojenjem, iako za to nije razlog vrućina.

Žuti čaj je idealan za mršavljenje i smirenje

Žuti čaj, iako poseban, usko je povezan s zelenim čajem jer se radi o istoj biljci – Camelia Sinensis. On se bere ranije pa se smatra da sadrži više antioksidanta koji se gube tokom rasta.

Čajevi koji ubrzavaju metabolizam

Pijenjem čaja možete mršaviti bez prevelikog truda.

Kafa ili čaj: Šta je bolje za vaš organizam?

Sa jedne strane postoje ljudi, koji su pasionirani ljubitelji kafe, sa druge su oni koji kafu ne okušaju, ali uživaju u ispijanju čaja.

Ovo blago iz šikare ima više vitamina C nego limun

Divlji šipak se od davnina koristio u ljekovite i ukrasne svrhe. Legenda kaže da je divlji šipak nastao nakon što su bogovi Olimpa u čast rođenja Afrodite prolili nektar po grmu iz kojeg su se potom razvili prelijepi cvjetovi.

Zeleno blago oporaviće organizam, a ten će zablistati

Jutarnja kafa je ritual koji ne preskačete? Ukus, aroma, opojan miris... Ipak, razmislite, jer jedan drugi napitak može da vam donese promjene ako počnete da ga pijete. U pitanju je mača čaj može da učini za kratko vrijeme mnogo toga za vaše zdravlje.

Čaj za mršavljenje od tri sastojka

Tri kašičice ovog čaja dnevno pomažu kod mršavljenja, naročito na kritičnim tačkama tijela kao što su stomak, bedra i zadnjica.

Čaj koji topi kilograme

Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je pravo "ludilo" širom svijeta među onima koji se bore s viškom kilograma, kao i onima koji nemaju vidljive masne naslage ali bi figuru htjeli da dovedu do savršenstva.

Tri napitka za bolji san i brže sagorijevanje masti u tijelu

Ispijanje pića koja sadrže kofein i velike količine šećera prije spavanja mogu da uzrokuju nesanicu. Ali postoje napici koji imaju potpuno suprotan efekt i ne samo da mogu da poprave san, već regulišu nivo šećera u krvi i ubrzavaju sagorijevanje masnoće u tijelu.

Najčitanije