Čajavec

Uklonjeni autobus i kamioni ispred "Čajavec alatnice"

BANJALUKA - Autobus i kamioni koji su bili parkirani na ulazu u zatvorenu auto-praonicu u krugu nekadašnjeg "Čajavca" i time sprečavali ulazak radnika u "Čajavec alatnicu" su uklonjeni.

Proširena ulica kod "Čajavca"

BANJALUKA - Frekventna raskrsnica u Banjaluci na ukrštanju kod nekadašnjeg "Čajavca" i "Medicinske elektronike" proširena je ovih dana, kako bi se ublažile česte saobraćajne gužve u ovom dijelu grada.

Održan završni koncert dječjih grupa KUD-a "Čajavec"

BANJALUKA - Završni Godišnji koncert dječjih grupa i dječjeg ansambla KUD-a "Čajavec" održan je proteklog vikenda u Koncertnoj Sali kasarne "Kozara". Više od 250 mališana nastupalo je pred oko 400 gledalaca.

Radojičić protiv tajkuna: Hoće da nam prodaju naše puteve u "Čajavecu“!

BANJALUKA - Čitavo područje "Čajavca" nema regulacioni plan i neuređeno je, odnosno nema raspored saobraćajnica, objekata, komunalija ili bilo čega, što je pretpostavka za svaku gradnju i za svaki rad.

Jubilarna 65. sezona uspješna za KUD "Čajavec": Igrom i humanošću osvajali nagrade i srca

BANJALUKA - Iako je ovo bila prilično naporna godina, jer su sve selekcije bile angažovane, veoma sam zadovoljan sezonom iza nas. Uz sve to, ona je bila i jubilarna, kazao je Momčilo Vesović, direktor KUD "Čajavec" iz Banjaluke.

Akcija KUD 'Čajavec': Banjalučaninu Miroslavu Mirniću potrebna pomoć za lijekove

BANJALUKA - Kulturno-umjetničko društvo "Čajavec" iz Banjaluke pokrenulo je humanitarnu akciju za Banjalučanina Miroslava Mirnića (31), koji je obolio od malignog melanoma, a kojem su neophodna finansijska sredstva za nabavku ampula lijeka keytruda (pembrolizumab).

KUD "Čajavec" drugi na festivalu u Bugarskoj

SOFIJA - Reprezentativni ansambl narodnih igara i pjesama KUD-a "Čajavec" iz Banjaluke osvojio je drugo mjesto na 21. interkontinentalnom festivalu folklora "Vitosha 2017", koji je održan u Bugarskoj.

Bilja Krstić i "Bistrik" na Kastelu

BANJALUKA - "Festival srpskog folklora" održaće se na Ljetnoj sceni tvrđave Kastel u Banjaluci, u periodu od sutra do 9. jula, u organizaciji Ansambla narodnih igara i pjesama (ANIP) "Veselin Masleša" iz Banjaluke.

Najčitanije