Čapljina

Žena pronađena mrtva nakon prijave nestanka kod Čapljine

Kod Čapljine je u četvrtak nestala starija žena, a nakon mukotrpne potrage službenici Gorske službe spašavanja pronašli su njeno beživotno tijelo.

Opljačkana benzinska pumpa kod Čapljine

ČAPLJINA - Na benzinskoj pumpi "Rebac-Benz" u Zvirovićima na području Čapljine pola sata nakon ponoći počinjeno je razbojništvo.

Čapljina postala grad

ČAPLJINA - Opštinsko vijeće Čapljine usvojilo je u srijedu "Prijedlog statutarne odluke Grada Čapljina" čime je Čapljina službeno postala grad, a Opštinsko vijeće počelo je funkcionisati kao Gradsko vijeće.

SIPA u Čapljini uhapsila osobu sa Interpolove potjernice

ČAPLJINA - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu juče su na području Čapljine, uhapsili jednu osobu, po međunarodnoj potjernici NCB Interpola Sarajevo.

Jedna osoba poginula u sudaru kamiona i auta kod Čapljine

ČAPLJINA - Jedna osoba je smrtno stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 17:40 desila na magistralnom putu M-17, kod mjesta Višići, južno od Čapljine.

Pokušao ukrasti kombi, zapjevao Halida Bešlića kad je uhvaćen

ČAPLJINA - U srijedu, 6. marta, godine čapljinskoj policiji S.M. prijavio je da je izvršen pokušaj krađe vozila.

"Željko Komšić" osuđen na spaljivanje u Čapljini: "Kriv je što ga je izabrao Đelo Hadžiselimović"

ČAPLJINA - Željko Komšić ove godine bio je glavna tema i inspiracija građanima u Čapljini i Ljubuškom na tzv. maškarama.

Uhapšeni migranti u Čapljini, povrijeđen policajac

MOSTAR - Policija je u Čapljini uhapsila petoricu migranata koji su izvršili pljačku i krađu automobila, a prilikom privođenja jedan policajac je povrijeđen.

Statua Komšića u obliku "Trojanskog konja" na karnevalu u Čapljini

ČAPLJINA - U Čapljini se danas održava karneval, a najzapaženiji dio je statua hrvatskog člana predsjedništva BiH Željka Komšića u obliku "Trojanskog konja".

Opljačkana benzinska pumpa kod Čapljine

ČAPLJINA - Maskirana osoba uz prijetnju automatskom puškom opljačkala je rano jutros benzinsku pumpu u Gabeli kod Čapljine.

Najčitanije