Čarape

Mislite da vam veš-mašina "krade" čarape? Evo nekoliko savjeta

Stavili ste da perete veš u mašinu, uključujući i čarape, a kada ste ga izvadili nekoliko njih niste više mogli da pronađete. Pitate se, da li vam mašina zaista "krade" čarape? Niste ludi, čarape i manje stvari zaista mogu da nestanu tokom pranja.

Trik kako lakše pronaći i spariti čarape koje ste izgubili u kući

Valjda ne postoji čovjek koji barem jednom u životu nije tragao za čarapom koja "kao da je u zemlju propala". Najjednostavnije je, da biste izbjegli taj problem, svaki par smotati zajedno prije spremanja.

Naučnici tvrde da je lakše doživjeti orgazam u čarapama

U čarapama u krevet? Ne mislimo dok spavate pa vam griju noge… Šta kažete na čarape za vrijeme seksa (i ne, ne mislimo na seksi samostojeće, nego obične, pamučne zimske čarape?) Je li vam to seksi?

Kako kombinovati čarape sa obućom?

Ovo je druga najveća dilema, koju muškarci imaju, poslije dileme kako vezati kravatu.

Sa ovim "kriglama" nema zime

Sa dolaskom zime, ljudima se sve manje izlazi napolje, a većina najviše voli da se ušuška kod kuće.

U čarapama krili 45.000 evra

BEOGRAD - Carinici su, u saradnji sa policijom, na izlaznoj strani graničnog prelaza Gradina, sprečili krijumčarenje 45.000 neprijavljenih evra koje su putnici krili u tri čarape.

Čarape na sandale modni imperativ 2018.

Nekada davno postojalo je modno pravilo koje se nikako nije smjelo prekršiti. Sandale idu isključivo na bosu nogu!

Povukli seriju čarapa zbog navodnog natpisa "Alah"

STOKHOLM - Švedski maloprodajni modni gigant "H&M" povukao je seriju čarapa za djecu, nakon što su na njegov račun bile upućene kritike zbog šare na tim čarapama koja navodno označava riječ "Alah" u arapskom pismu.

Čudan modni ukus kanadskog primijera: U Davosu opet u šašavim čarapama

DAVOS- Premijer Kanade Džastin Trudo poznat je po tome da voli da nosi neobične čarape, a tu tradiciju nije prekinuo ni na ovogodišnjem Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu gde je dobio i odgovarajući poklon.

Sve što treba da znate o izboru i nošenju čarapa

Sigurno ste toliko puta primijetili ili komentarisali muške čarape. Iako se čini kao nevažan dio odjeće većina se slaže da loš izbor čarapa može pokvariti ukupan utisak.

Najčitanije