Čedomir Jovanović

Policija podnosi krivčnu prijavu protiv Čedomira Jovanovića

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu policija će podnijeti krivičnu prijavu protiv lidera LDP-a Čedomira Jovanovića zbog nanošenja lake tjelesne povrede jer je kako se sumnja 18. jula, teniskim reketom udario vlasnika centra za fizikalnu terapiju "Fizio centar" na Novom Beogradu.

Jovanoviću pozlilo nakon incidenta u Fizio centru, prima infuziju

Nakon incidenta koji se u prijepodnevnim satima dogodio ispred Fitnes centra u Bulevara Milutina Milankovića na Novom Beogradu, Čedomiru Jovanoviću je pozlilo i njemu se ukazuje pomoć u ovom objektu.

Čedomir Jovanović napao advokata i polomio mu naočare

BEOGRAD - Bivši narodni poslanik Čedomir Jovanović napao je Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju "Fizio centar" na Novom Beogradu, ispred koje je prije dva dana vlasnika te klinike D.I. udario teniskim reketom.

Policija provjerava navode da je Jovanović reketom napao vlasnika klinike

BEOGRAD - Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija provjerava događaj u kojem je danas lider LDP Čedomir Jovanović navodno teniskim reketom napao D.I, vlasnika centra za fizikalnu terapiju "Fizio centar" na Novom Beogradu.

Čedomir Jovanović nakon izlaska iz bolnice: Ne ličim na sebe

BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović nakon izlaska iz bolnice govorio je o svojoj borbi sa virusom korona.

Čedomir Jovanović iz Infektivne klinike: Premoren sam, kiseonik mi je neophodan

BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović oglasio se danas na Twitteru iz Infektivne klinike u Beogradu gde se već nekoliko dana leči od korona virusa.

Supruga: Čedomir bije bitku sa skoro svim komplikacijama virusa

Čedomir Jovanović bije bitku sa manje-više svim komplikacijama koje virus korona nosi, objavila je supruga lidera LDP-a na Facebooku.

Čedomir Jovanović nije osvojio ni jedan odsto glasova

BEOGRAD - Koalicija koju predvodi Liberalno-demokratska stranka Čedomira Jovanovića LDP na upravo završenim parlamentarnim izborima i prema preliminarnim rezultatima, osvojila je 0,3 odsto glasova.

Komšić o angažmanu Jovanovića: Iskazao želju da pomogne BiH

SARAJEVO - Hrvatski član Predsedništva BiH i predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić, koji je za svog savjetnika angažovao srpskog političara Čedomira Jovanovića, kaže da je u vezi sa tim u BiH čuo izrazito pozitivne reakcije, navodeći da je veliki dio javnosti to prepoznao kao pozitivan signal i usmjerenje ka regionalnoj saradnji, naročito sa Srbijom.

Čedomir Jovanović savjetnik Željka Komšića

SARAJEVO – Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalno–demokratske partije Srbije, imenovan je za savjetnika člana Predjedništva BiH Željka Komšića, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Najčitanije