Čelik

SAD i EU blizu nagodbe u sporu oko uvoznih tarifa na čelik

VAŠINGTON - Sjedinjene Države se nadaju rješenju trgovinskog spora sa Evropskom unijom oko uvoznih carina na čelik i aluminijum do kraja oktobra, izvještava Rojters, pozivajući se na dobro obaviještene izvore upućene u pregovore.

Korona istopila izvoz željeza i čelika

SARAJEVO, PRIJEDOR - Industrija željeza i čelika i proizvodnja ovih materijala u toku ove godine je zbog pandemije virusa korona i smanjene potražnje na svjetskom tržištu pretpjela udarac u BiH.

Novi početak Čelika

Prozivkom kojoj su prisustvovali većinom golobradi mladići, Nogometni klub Čelik krenuo je u novi početak.

Predsjednik Skupštine KS Mirza Čelik pozitivan na korona virus

Predsjednik Skupštine Kantona Sarajevo Mirza Čelik pozitivan je na korona virus.

Čelik priprema tužbe, problem i "dupli" ugovori?

Nogometni klub Čelik iz Zenice priprema tužbu protiv Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, ali i protiv svog bivšeg investitora i predsjednika Ajdina Olguna- potvrdio je Feni v.d.predsjednik zeničkog kluba Damir Bradarac.

Bradarac: Čelik će tužiti Olguna i Han grupu, klub pod lupom SIPA

Gradska uprava Zenice spremna je podržati Nogometni klub Čelik u podnošenju kolektivne tužbe protiv turskog investitora Han Grupe i predsjednika Ajdina Olguna, koji je krajem aprila podnio neopozivu ostavku i zeničkog premijerligaša ostavio bez klupskog vodstva, kazao je u izjavi za Fenu Damir Bradarac, v.d. predsjednika Uprave NK Čelik.

Čelik nije dobio licencu

Prvostepene komisije za licenciranje Nogometnog/Fudbalsog saveza BiH na današnjoj sjednici nije izdala licencu NK Čelik za nastup u BH Telecom Premijer ligi BiH za narednu sezonu.

Fudbaleri Čelika počeli testiranja na koronu, treninzi iduće sedmice

Nakon što su u ponedjeljak obavili prozivku za nastavak trenažnog procesa, odnosno za početak priprema za eventualni nastavak BHT Premijer lige, danas je za fudbalere i radnike u Fudbalskom klubu Čelik započelo i obavezno testiranje na virus korona, potvrdio je Feni v.d. predsjednik tog kluba Damir Bradrac.

Turska tužila EU zbog čelika

BRISEL - Turska je tužila EU Svjetskoj trgovinskoj organizaciji (STO) zbog ograničenja na uvoz čelika koje je Brisel uveo nakon zatvaranja američkog tržišta.

Čelik se vratio iz Antalije, nastavlja pripreme u Zenici

Fudbaleri Čelika okončali su pripremame u Antaliji i vratili se u Zenicu gdje će sutra treningom u 13.00 sati nastaviti pripreme za drugi dio sezone.

Najčitanije