Čelinac

DNS Čelinac: Nije nas napustila većina već manjina

Opštinski odbor DNS-a Čelinac uputio je saopštenje u kojem demantuje današnju vijest da je stranku u ovom gradu napustilo 70 odsto članova.

Članovi Opštinskog odbora Čelinac napustili DNS i podržali Čubrilovića

ČELINAC - Opštinski odbor DNS-a Čelinac donio je odluku o istupanju iz te stranke i pristupanju novoj političkoj partiji, koja će biti okupljena oko Nedeljka Čubrilovića i grupe bivših poslanika DNS-a.

Potraga za nestalom staricom iz Čelinca

BANJALUKA - Na reonu Gozne kod Čelinca u toku je velika potraga za nestalom Jelkom Maličević (86) iz tog sela koju predvode pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) Banja Luka.

Saobraćajna nesreća kod Sokoca, poginula djevojka

ISTOČNO SARAJEVO - Na magistralnom putu Rogatica-Sokolac, u mjestu Kula, opština Sokolac, jutros u 9.30, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila M.Š. (22).

Gorio pomoćni objekat u Čelincu

BANJALUKA - U požaru koji je buknuo usljed nepažnje vlasnika na pomoćnom objektu u naselju Opsječko, opština Čelinac, pričinjena je znatna materijalna šteta.

Nakon saobraćajke u Čelincu dva lica zadržana na liječenju

BANJALUKA - Dva lica koja su povrijeđena jutros u saobraćajnoj nezgodi u Čelincu zadržana su na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i njihovo zdravstveno stanje je za sada stabilno, dok je treće povrijeđeno lice pušteno na kućno liječenje.

Tri lica povrijeđena u sudaru u Čelincu

BANJALUKA - Tri lica, od kojih je jedno maloljetno, povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na regionalnom putu Čelinac-Prnjavor, u mjestu Mlinska Rijeka, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšen nakon što je ukrao automobil u Čelincu

BANJALUKA - Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naredio je ispitivanje lica čiji su inicijali R.Ć. (37) koje je uhapšeno nakon što je ukralo automobil u Čelincu.

Drvo ubilo muškarca

ČELINAC - Darko Knežević (42) poginuo je kada je na njega palo drvo u mjestu Branešci Gornji, opština Čelinac.

Teška krađa u Čelincu: Lopovi odnijeli kasu punu para

ČELINAC - Policija traga za lopovima koji su protekle noći iz marketa "Super kort" u Čelincu odnijeli kasu sa velikom količinom novca, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije