Čelinac

Crnadak i njegov vozač čekali sa službenim vozilom Stanivukovića

BANJALUKA - Nakon incidenta koji je izazvao na današnjem polaganju kamena temeljca za izgradnju novog mosta u Čelincu, kandidata za poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Repubike Srpske Draška Stanivukovića čekali su ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak i njegov vozač koji su ga službenim vozilom odvezli iz Čelinca.

Košarac: Izrežirani incident u Čelincu - slika politike Ivanić-Borenović-Crnadak

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac najoštrije je osudio pokušaj aktivista PDP-a, predvođenih kandidatom te partije na listi za Narodnu skupštinu Republike Srpske Draškom Stanivukovićem, da izrežiraju incident u Čelincu.

Dva lica lišena slobode u Čelincu, u toku uzimanje izjava

BANJALUKA - Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum izjavio je da su dva lica lišena slobode u Čelincu, nakon što su dobacivala i provocirala predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika tokom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na Vrbanji, a kod jednog od privedenih pronađen je kamen u torbi.

Dodik: Sprska glavno mjestu za donošenje političkih odluka u BiH

ČELINAC - Predsjedik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Čelincu da je Republika Srpska glavno mjesto za donošenje političkih odluka u BiH.

Dodik: Nikoga nisam napao, nemam potrebu da se izvinjavam

ČELINAC- Nakon današnjeg incidenta u Čelincu prilikom postavljanja kamena temeljca za novi most u ovom gradu, javnosti se obratio Milorad Dodik, predsjednik RS na vanrednoj konferenciji za medije na kojoj je izjavio da nikakvog incidenta nije bilo, osim što je neko poslao djecu sa kamenjem da izazovu nerede.

Stanivuković: Ne osjećam se sigurno, zaštitite me

ČELINAC – Draško Stanivuković, član PDP i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS, nakon današnjeg incidenta u Čelincu, održao je konferenciju za novinare na kojoj su prisustvovali i Mladen Ivanić, počasni član PDP-a i Borislav Borenović, predsjednik PDP.

Postavljen temeljac za novi most u Čelincu

ČELINAC - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Željka Cvijanović položili su danas kamen temeljac za izgradnju mosta u Čelincu preko rijeke Vrbanje, za šta je Vlada Srpske izdvojila milion KM, a Vlada Srbije 500.000 KM.

Ko je koga napao u Čelincu?

ČELINAC – Draško Stanivuković, član PDP i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS objavio je danas na svojoj facebook stranici da ga je u Čelincu napao predsjednik RS Milorad Dodik, da ga je udario i izbio telefon iz ruke. Stanivuković je držeći u ruci kamen, za koji tvrdi da je došao položiti kao kamen temeljac za novi most u tom gradu, rekao da je on slobodan čovjek i da ga je napalo obezbjeđenje predsjednika i premijerke RS.

Nezgoda u Čelincu: Muškarac u komi nakon pada sa balkona

ČELINAC – Četrdesetčetvorogodišnji Ž.G. povrijeđen je u padu sa balkona u mjestu Jošavka Donja, opština Čelinac, saznaju "Nezavisne".

Počinje izgradnja novog gradskog mosta

ČELINAC - Načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković i predstavnik firme "Prijedor putevi" Radenko Crnogorac potpisali su ugovor o izgradnji novog gradskog mosta sa uređenjem pješačke zone na lijevoj obali nizvodno od mosta u Čelincu u vrijednosti 1.460.000 KM.

Najčitanije