Čelinac

Gorio pomoćni objekat u Čelincu

BANJALUKA - U požaru koji je buknuo usljed nepažnje vlasnika na pomoćnom objektu u naselju Opsječko, opština Čelinac, pričinjena je znatna materijalna šteta.

Nakon saobraćajke u Čelincu dva lica zadržana na liječenju

BANJALUKA - Dva lica koja su povrijeđena jutros u saobraćajnoj nezgodi u Čelincu zadržana su na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i njihovo zdravstveno stanje je za sada stabilno, dok je treće povrijeđeno lice pušteno na kućno liječenje.

Tri lica povrijeđena u sudaru u Čelincu

BANJALUKA - Tri lica, od kojih je jedno maloljetno, povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na regionalnom putu Čelinac-Prnjavor, u mjestu Mlinska Rijeka, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšen nakon što je ukrao automobil u Čelincu

BANJALUKA - Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naredio je ispitivanje lica čiji su inicijali R.Ć. (37) koje je uhapšeno nakon što je ukralo automobil u Čelincu.

Drvo ubilo muškarca

ČELINAC - Darko Knežević (42) poginuo je kada je na njega palo drvo u mjestu Branešci Gornji, opština Čelinac.

Teška krađa u Čelincu: Lopovi odnijeli kasu punu para

ČELINAC - Policija traga za lopovima koji su protekle noći iz marketa "Super kort" u Čelincu odnijeli kasu sa velikom količinom novca, potvrđeno je "Nezavisnim".

Tri lica poginula u dvije saobraćajne nesreće

BANJALUKA - Tri lica su poginula u dvije saobraćajne nesreće koje su se dogodile na području opština Mrkonjić Grad i Čelinac.

Crnadak i njegov vozač čekali sa službenim vozilom Stanivukovića

BANJALUKA - Nakon incidenta koji je izazvao na današnjem polaganju kamena temeljca za izgradnju novog mosta u Čelincu, kandidata za poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Repubike Srpske Draška Stanivukovića čekali su ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak i njegov vozač koji su ga službenim vozilom odvezli iz Čelinca.

Košarac: Izrežirani incident u Čelincu - slika politike Ivanić-Borenović-Crnadak

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac najoštrije je osudio pokušaj aktivista PDP-a, predvođenih kandidatom te partije na listi za Narodnu skupštinu Republike Srpske Draškom Stanivukovićem, da izrežiraju incident u Čelincu.

Dva lica lišena slobode u Čelincu, u toku uzimanje izjava

BANJALUKA - Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum izjavio je da su dva lica lišena slobode u Čelincu, nakon što su dobacivala i provocirala predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika tokom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na Vrbanji, a kod jednog od privedenih pronađen je kamen u torbi.

Najčitanije