Čelinac

Čubrilović u Čelincu: Ohrabrujući podaci o povećanju broja djece

ČELINAC - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, koji je danas posjetio opštinu Čelinac i lokalni vrtić "Neven", rekao je da je ohrabren podacima da se povećava broj djece u toj lokalnoj zajednici iz godine u godinu.

"Jedinstvo" održalo koncert u Čelincu

U Čelincu je održan koncert duhovne muzike Srpskog pjevačkog društva (SPD) "Jedinstvo" iz Banjaluke povodom jubileja - 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve.

Rukometaši Slobode i Prve petoletke u finalu turnira u Čelincu

U finalu II Međunarodnog rukometnog turnira prijateljstva Čelnicu 2019. u subotu u 18 časova sastaće se rukometaši tuzlanske Slobode i Prve petoletke iz Trstenika (Super B liga Srbije).

Prevara u Čelincu, sveštenika "olakšao" za 100 evra

ČELINAC - Franc S. (67) iz Slovenije osumnjičen je da je od sveštenika iz Čelinca uzeo novac kako bi odblokirao svoj račun, a nakon toga uplatio donaciju vjerskom objektu.

Vozač kamiona iz Kneževa uhapšen zbog nesreće u Čelincu

ČELINAC – M.D. iz Kneževa uhapšen je sinoć zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Banjaluka-Кneževo, u kojoj je poginuo Draženko Stanarević.

Kod Čelinca poginuo Draženko Stanarević

BANJALUKA - Draženko Stanarević (49) iz Ljubačeva poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putnom pravcu Banjaluka - Кneževo, u mjestu Memići koje pripada opštini Čelinac.

Poginuo pješak kod Čelinca

ČELINAC - Muškarac, čiji identitet nije objelodanjen, poginuo je večeras u Memićima kod Čelinca kada ga je udarilo vozilo.

Iz Čelinca krenula za Minhen pa se izgubila u šumi u Kozarcu

BANJALUKA - Tridesetpetogodišnjoj državljanki Hrvatske Mihaeli K. povratak u Minhen, gdje inače živi, pretvorio se u pravi horor kada se u utorak vraćala od rođaka iz Čelinca te u povratku za Njemačku zalutala u šumi na području Prijedora, u kojoj je provela skoro dva dana, saznaju "Nezavisne".

Zbog pogibije trojice mladića u ponedjeljak Dan žalosti

ČELINAC - Na području opštine Čelinac ponedjeljak, 5. avgust, proglašen je Danom žalosti zbog pogibije tri mlađa muškarca u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile u ovoj lokalnoj zajednici.

Golićevoj najveće priznanje opštine Čelinac

ČELINAC - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je da je ponosna na najveće opštinsko priznanje koje joj je danas uručeno za podršku u razvoju opštine Čelinac, povodom Dana i slave opštine - Sabora svetog arhangela Gavrila.

Najčitanije