Čelinac

Ubo komšiju vilama nakon svađe

ČELINAC - Z.C. iz Čelinca uhapšen je zbog sumnje da je vilama ubo Č.C. iz Čelinca, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Osumnjičen da je ukrao mobilni telefon iz pekare u Čelincu

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka kriminalistički su obradili lice iz Čelinca čiji su inicijali S.H. zbog sumnje da je ukralo mobilni telefon, čime je pričinilo štetu od 550 KM.

Održano Veče izvorne narodne pjesme u Čelincu

U Čelincu je održano Veče izvorne narodne pjesme, zdravice, igre i narodnih instrumenata uz učešće grupa i pojedinaca koji njeguju izvornu pjesmu i čuvaju je od zaborava.

Projekti u Čelincu, bolje snabdijevanje vodom, ali i koncerti

ČELINAC - Rješavanje infrastrukturnih problema, među kojima se izdvaja rješenje problema vodosnabdijevanja, sanacija korita rijeke Vrbanje i Jošavke, te izgradnja nove ambulante, samo su neki od projekata predviđenih za ovu godinu u opštini Čelinac, a radi se i na unapređenju kulturnog i sportskog života građana ove opštine.

Čelinac će dobiti moderan video-nadzor

ČELINAC - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas da će u Čelincu biti postavljen moderan video-nadzor s pametnim kamerama što će znatno poboljšati bezbjednost građana ove opštine.

Cvijanović posjetila gradilište ambulante u Čelincu: Ovo pokazuje našu sposobnost

ČELINAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas u čelinačkoj mjesnoj zajednici Jošavka lokaciju na kojoj se gradi ambulanta čija će izgradnja koštati 300.000 KM, od čega je 20.000 KM obezbijeđeno iz kabineta predsjednika Srpske.

Prvi "Mini sajam knjiga" u Čelincu biće održan u ponedjeljak

Prvi "Mini sajam knjiga" u Čelincu biće održan u ponedjeljak, 12. oktobra, povodom obilježavanja Dana Narodne biblioteke "Ivo Andrić".

Željko Dubravac kandidat DNS-a, SDS-a i PDP-a za načelnika Čelinca

ČELINAC - Zajednički kandidat Demokratskog narodnog saveza, Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa za načelnika opštine Čelinac je Željko Dubravac, odlučeno je danas sporazumom ove tri stranke, koji je potpisan simbolično u 11.55.

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u devet časova otvorio 64. poslovnu jedinicu.

Poznat identitet povrijeđenih u nezgodi u Čelincu

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi koja sedogodila sinoć u mjestu Opsječko, opština Čelinac, povrijeđeni su motociklista Darijo Slavnić (24) iz Kotor Varoši i njegova saputnica Nikolina Tešić (21), takođe iz Kotor Varoši, saopšteno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Najčitanije