Čelinac

Projekti u Čelincu, bolje snabdijevanje vodom, ali i koncerti

ČELINAC - Rješavanje infrastrukturnih problema, među kojima se izdvaja rješenje problema vodosnabdijevanja, sanacija korita rijeke Vrbanje i Jošavke, te izgradnja nove ambulante, samo su neki od projekata predviđenih za ovu godinu u opštini Čelinac, a radi se i na unapređenju kulturnog i sportskog života građana ove opštine.

Čelinac će dobiti moderan video-nadzor

ČELINAC - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas da će u Čelincu biti postavljen moderan video-nadzor s pametnim kamerama što će znatno poboljšati bezbjednost građana ove opštine.

Cvijanović posjetila gradilište ambulante u Čelincu: Ovo pokazuje našu sposobnost

ČELINAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas u čelinačkoj mjesnoj zajednici Jošavka lokaciju na kojoj se gradi ambulanta čija će izgradnja koštati 300.000 KM, od čega je 20.000 KM obezbijeđeno iz kabineta predsjednika Srpske.

Prvi "Mini sajam knjiga" u Čelincu biće održan u ponedjeljak

Prvi "Mini sajam knjiga" u Čelincu biće održan u ponedjeljak, 12. oktobra, povodom obilježavanja Dana Narodne biblioteke "Ivo Andrić".

Željko Dubravac kandidat DNS-a, SDS-a i PDP-a za načelnika Čelinca

ČELINAC - Zajednički kandidat Demokratskog narodnog saveza, Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa za načelnika opštine Čelinac je Željko Dubravac, odlučeno je danas sporazumom ove tri stranke, koji je potpisan simbolično u 11.55.

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u devet časova otvorio 64. poslovnu jedinicu.

Poznat identitet povrijeđenih u nezgodi u Čelincu

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi koja sedogodila sinoć u mjestu Opsječko, opština Čelinac, povrijeđeni su motociklista Darijo Slavnić (24) iz Kotor Varoši i njegova saputnica Nikolina Tešić (21), takođe iz Kotor Varoši, saopšteno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Sudar motora i automobila kod Čelinca, ima povrijeđenih

BANJALUKA - Sudar motocikla i automobila dogodio se večeras na magistralnom putu Čelinac-Kotor Varoš.

Nema novozaraženih u Čelincu

ČELINAC - Na području opštine Čelinac nema novih slučajeva zaraze virusom korona, a u kućnoj izolaciji je 241 lice, i to uglavnom ona doputovala iz zemalja sa većim brojem oboljelih, rečeno je iz opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Učenica iz Čelinca četvrti slučaj zaraze virusom korona

BANJALUKA - U Republici Srpskoj registrovan je jedan novi slučaj zaraze virusom korona, rekao je Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, danas na pres-konferenciji održanoj u Banjaluci.

Najčitanije