Čelinac

Iz Čelinca krenula za Minhen pa se izgubila u šumi u Kozarcu

BANJALUKA - Tridesetpetogodišnjoj državljanki Hrvatske Mihaeli K. povratak u Minhen, gdje inače živi, pretvorio se u pravi horor kada se u utorak vraćala od rođaka iz Čelinca te u povratku za Njemačku zalutala u šumi na području Prijedora, u kojoj je provela skoro dva dana, saznaju "Nezavisne".

Zbog pogibije trojice mladića u ponedjeljak Dan žalosti

ČELINAC - Na području opštine Čelinac ponedjeljak, 5. avgust, proglašen je Danom žalosti zbog pogibije tri mlađa muškarca u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile u ovoj lokalnoj zajednici.

Golićevoj najveće priznanje opštine Čelinac

ČELINAC - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je da je ponosna na najveće opštinsko priznanje koje joj je danas uručeno za podršku u razvoju opštine Čelinac, povodom Dana i slave opštine - Sabora svetog arhangela Gavrila.

Djevojka poginula na putu Banjaluka - Čelinac

BANJALUKA - Jedna osoba smrtno je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na putu od Banjaluke prema Čelincu.

Voz iskočio iz šina, prekinut željeznički saobraćaj između Jošavke i Čelinca

DOBOJ - Teretni voz "Željeznica Republike Srpske" (ŽRS) koji je saobraćao na relaciji Zenica-Omarska sa praznim vagonima iskočio je iz šina između Jošavke i Čelinca zbog čega je došlo do prekida željezničkog saobraćaja, saopšteno je iz ŽRS.

Ukinuta vanredna situacija u Čelincu

ČELINAC - U opštini Čelinac danas je ukinuta vanredna situacija jer se stanje stabilizovalo, a formirane su tri komisije za procjenu štete koje su poplave izazvale na objektima, poljoprivrednom zemljištu i infrastrukturi.

​Novi odron kod Čelinca, policija preusmjerava saobraćaj

​U mjestu Marjanovići na magistralnom putu Banjaluka-Čelinac došlo je do novog odrona.

Put za Čelinac očišćen, vozilima odobren prolazak

ČELINAC - Put koji je zbog obilnih padavina, poplava i odrona bio blokiran od sinoć u Čelincu, trenutno je prohodan.

Blokiran saobraćaj na ulazu u Čelinac

ČELINAC - Na putu Banjaluka-Čelinac iza Zelenog vira usljed odrona je zaustavljen saobraćaj, a kako kažu, pojedini vozači čekaju i po nekoliko sati. Na sastanku Štaba za vanredne situacije opštine Čelinac jutros je proglašena vanredna situacija na području ove lokalne zajednice usljed obilnih padavina i neprohodnih pravaca prema Banjaluci i Kotor Varošu.

U Čelincu proglašena vanredna situacija, poplavljeno 100 domaćinstava

ČELINAC - Na sastanku Štaba za vanredne situacije opštine Čelinac jutros je proglašena vanredna situacija na području ove lokalne zajednice usljed obilnih padavina i neprohodnih pravaca prema Banjaluci i Kotor Varošu.

Najčitanije