Česma

Mještani banjalučkog naselja Česma glavnom ulicom od 25. septembra

Rekonstrukcija više od 800 metara Ulice Petra Velikog, glavne saobraćajnice u naselju Česma, trebalo bi da bude završena do 25. septembra, potvrdio je u petak Dejan Gaković, direktor preduzeća "Kozaraputevi", koje izvodi ove radove.

Počinje izgradnja vodovoda za više dijelove banjalučkog naselja Česma

BANJALUKA - Rješavanje višedecenijskog problema nedostatka vode u višim dijelovima banjalučkog naselja Česma, u kojima je posljednjih godina intenzivno naseljavanje novog stanovništva, započeće krajem ovog mjeseca nakon što je izabran izvođač radova, saopšteno je iz Gradske uprave

Radovi obustavljaju saobraćaj u banjalučkom naselju Česma

Zbog sanacije Ulice Petra Velikog u naselju Česma od danas pa do 23. septembra od osam do 20 časova biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u ovoj ulici od broja 1 do raskrsnice sa Sarajevskom ulicom.

Ulica Petra Velikog u naselju Česma neće biti završena do kraja avgusta?

BANJALUKA - Rekonstrukcija Ulice Petra Velikog u naselju Česma, barem ako gledamo kako trenutno izgleda, ipak neće biti završena do kraja avgusta, kako je bilo planirano.

Škola u Česmi dobija novu učionicu, ukida se treća smjena

BANJALUKA - Radovi na dogradnji treće učionice na postojećem objektu područne Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić" u Česmi privode se kraju.

Počela izgradnja vodovoda u naselju Česma dva

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić ozvaničio je danas početak izgradnje vodovoda u naselju Česma dva, u dužini od 850 metara, a vrijednost radova je oko 79.000 KM.

Novi put u Česmi do kraja avgusta

BANJALUKA - Rekonstrukcija više od 800 metara Ulice Petra Velikog, centralne saobraćajnice u naselju Česma, trebalo bi da bude završena do kraja avgusta, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Počela dogradnja Osnove škole u Česmi: Nova učionica ukida treću smjenu

BANJALUKA - Počela je dogradnja treće učionice u područnoj Osnovnoj školi "Vuk Stefanović Karadžić" u Česmi, a završetak radova je planiran do početka nove školske godine.

Dogradnja učionice u Česmi ukida treću smjenu

BANJALUKA - Učenici područnog odjeljenja škole “Vuk Stefanović Karadžić” u naselju Česma od iduće školske godine imaće mnogo bolje uslove, jer će narednih dana početi dogradnja učionice što će znatno smanjiti gužve, pa će đaci umjesto u tri nastavu pohađati u dvije smjene.

Obustava saobraćaja u Česmi mjesec dana

BANJALUKA - U Ulici Petra Velikog u naselju Česma narednih mjesec dana biće obustavljen saobraćaj za sva vozila osim za autobuse radnim danima i subotom od osam do 18 časova.

Najčitanije