Česma

Niče javna česma u parku "Petar Kočić"

BANJALUKA - Park "Petar Kočić" će na jesen dobiti prvu javnu česmu u okviru projekta takozvanih malih intervencija.

Nasip u Česmi pukao na nekoliko mjesta

​Betonski nasip na rijeci Vrbanji u naselju Česma na nekoliko mjesta je popucao, a mještani kažu da su u strahu od novih poplava te mole da se ova betonska obaloutvrda što prije sanira.

Mještani Česme: Ako voda probije nasip postaćemo jezero

BANJALUKA - Mile Petrušić, mještanin Česme kazao je da se nada da Vrbanja neće probiti nasip.

Česma i Obilićevo dobijaju teretane na otvorenom

BANJALUKA - Mještani naselja Obilićevo i Česma dobiće iduće godine teretane na otvorenom, rekli su u Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport. Teretana na otvorenom u Obilićevu trebalo bi da bude izgrađena na lokaciji kod novog Zelenog mosta, a u Česmi kod fudbalskog igrališta.

Naložena sanacija nove ulice u Česmi

BANJALUKA - Gradska uprava naložila je preduzeću "Kozaraputevi", izvođaču radova na izgradnji nove saobraćajnice u Ulici Petra Velikog u Česmi, da hitno sanira uočene nedostatke na ovoj dionici.

Otvorena rekonstruisana ulica u banjalučkom naselju Česma

BANJALUKA - Centralna saobraćajnica Ulica Petra Velikog u naselju Česma, od mosta preko rijeke Vrbanje do crkve, dužine nešto više od 800 metara u petak je puštena u saobraćaj.

Počela izgradnja rezervoara za vodu u Česmi

BANJALUKA - U naselju Česma danas je počela izgradnja rezervoara za vodu u četvrtoj visinskoj zoni, što predstavlja prvi korak u rješavanju višegodišnjeg problema mještana s vodosnabdijevanjem.

Mještani banjalučkog naselja Česma glavnom ulicom od 25. septembra

Rekonstrukcija više od 800 metara Ulice Petra Velikog, glavne saobraćajnice u naselju Česma, trebalo bi da bude završena do 25. septembra, potvrdio je u petak Dejan Gaković, direktor preduzeća "Kozaraputevi", koje izvodi ove radove.

Počinje izgradnja vodovoda za više dijelove banjalučkog naselja Česma

BANJALUKA - Rješavanje višedecenijskog problema nedostatka vode u višim dijelovima banjalučkog naselja Česma, u kojima je posljednjih godina intenzivno naseljavanje novog stanovništva, započeće krajem ovog mjeseca nakon što je izabran izvođač radova, saopšteno je iz Gradske uprave

Radovi obustavljaju saobraćaj u banjalučkom naselju Česma

Zbog sanacije Ulice Petra Velikog u naselju Česma od danas pa do 23. septembra od osam do 20 časova biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u ovoj ulici od broja 1 do raskrsnice sa Sarajevskom ulicom.

Najčitanije