Čestitka

Vučić čestitao Trampu: Na istoj strani u teškim trenucima

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je američkom predsjedniku Donaldu Trampu Dan nezavisnosti i poručio da mu je čast što je Srbija u teškim istorijskim trenucima bila sa SAD na istoj strani kao i da ga ohrabruje činjenica da SAD posvećuje pažnju zbivanjima na današnjem Balkanu, kroz podršku miru i stabilnosti u regionu. Vučić je na prijemu povodom Dana nezavisnosti SAD čestitku upućenu predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu uručio američkom ambasadoru u Srbiji Entoniju Godfriju.

Čubrilović: MUP i policija RS garant mira i bezbjednosti

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović u čestitki povodom 4. aprila, Dana policije Srpske, izrazio je ponos što Srpska danas ima jaku, stabilnu, savremenu, profesionalnu i veoma organizovanu policijsku strukturu koja je temelj daljeg razvoja i izgradnje Republike i zaštite prava, bezbjednosti i imovine svih građana.

Putin čestitao Džonsonu i poželio mu dobro zdravlje

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin čestitao je večeras Borisu Džonsonu ponovni izbor na mjesto britanskog premijera.

Cvijanović čestitala Božić

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je najiskrenije čestitke povodom pravoslavnog Božića sa željom da najradosniji hrišćanski praznik - dan Hristovog Rođenja donese radost i mir, ličnu i porodičnu sreću, u duhu uzajamne ljubavi i praštanja.

Dodik: Božić ujedinjuje ljude i podsjeća na važnost solidarnosti

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u Republici Srpskoj, BiH i rasejanju čestitke povodom predstojećeg praznika Hristovog rođenja - Božića.

Srećna Nova godina

Poštovani, redakcija ''Nezavisnih novina'' svim čitaocima želi srećnu 2019. godinu.

Dodik čestitao Novu godinu građanima BiH

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku svim građanima BiH povodom Nove godine, sa želјom za dobro zdravlјe, sreću i radost.

Dodik čestitao Božić katoličkim vjernicima

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i svim rimokatolicima predstojeći praznik Božić koji se slavi po gregorijanskom kalendaru.

Cvijanović: Božić da podsjeti na značaj međusobnog uvažavanja

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović danas je svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Srpskoj i BiH čestitala Božić i Novu godinu po gregorijanskom kalendaru, sa željom da praznični dani donesu radost, te podsjete na značaj međusobnog uvažavanja, razumijevanja i praštanja.

Putin čestitao „Roskosmosu“ na novom rekordu

Predsjednik Rusije Vladimir Putin čestitao je kolektivu državne korporacije „Roskosmos“ na uspješnom i rekordno brzom letu kosmičkog broda „Progres MS-09“ ka Međunarodnoj svemirskoj stanici.

Najčitanije