Čišćenje

Čišćenje propusnih kanala i korita bujičnih potoka u Banjaluci

BANJALUKA - Akcija čišćenja propusnih kanala i korita bujičnih potoka na području Banjaluke, u okviru koje su do sada očišćeni kanali i propusti u naseljima Motike, Šargovac, Dragočaj i Kuljani, trebalo bi da bude završena do 4. oktobra, rekao je Srni šef Odsjeka za civilnu zaštitu i poslove profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Mladen Ćućun.

Materijal vam se zalijepio za peglu, evo kako da je očistite

Neke žene lakše podnose, ali ima i onih koje baš ne vole obavezno peglanje. Vjerujemo da se svima bar nekad dogodilo da im je vruća pegla prešla preko plastičnog ili ljepljivog dijela odjeće koji je ostao zaljepljen za ploču aparata.

Čišćenje korita u osam banjalučkih naselja

Preventivna akcija čišćenja propusnih kanala i korita bujičnih potoka počela je juče, a u okviru nje će pripadnici Civilne zaštite grada očistiti 40 kritičnih lokacija.

Micelarna voda blagodet za osjetljivu kožu

Imate li osjetljivu kožu lica, sigurno znate da njega nikad ne prestaje, a jedan od najvažnijih koraka u njezi je čišćenje.

Po uzoru na Japance: Počistili svlačionicu nakon slavlja

Reprezentativci Japana su na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu oduševili sjajnim gestama.

Sapuni za čišćenje lica su sve popularniji

Sapuni za čišćenje lica su stvoreni za ljetne dane.

Turisti čistili sarajevski park

SARAJEVO - Sa dolaskom proljeća svakim danom u Bosnu i Hercegovinu dolazi sve više stranih turista, a mnogi od njih uživaju u ljepotama Sarajeva.

Jednostavni i jeftini trikovi za čišćenje automobila

Automobil je mjesto koje nam je skoro pa postalo drugi dom u modernom vremenu. Neizostavan je dio naše svakodnevice, a samim tim u prostoru u kojem provodimo dosta vremena treba da se osjećamo dobro.

Najčešće greške koje pravimo tokom proljećnog čišćenja kuće

Proljeće je najbolje vrijeme da sredite vaš životni prostor od tavana do krova, da očistite i prebrišete svaki ćošak. Ipak, uzmite u obzir sledeće stvari.

Limun – desna ruka u domaćinstvu

Osim što je odličan za zdravlje, limun se pokazao kao sjajno sredstvo za održavanje domaćinstva, naročito kada je potrebno riješiti neki problem.

Najčitanije