Čišćenje

Službenici čistili deponiju

DOBOJ - Umjesto u njihovim kancelarijama, službenike Gradske uprave Doboj u petak smo zatekli u blizini obale rijeke Bosne, gdje su zasukali rukave i čistili otpad sa divlje deponije.

Feng šui savjeti za proljetno čišćenje kuće

Proljeće je godišnje doba akcije. Vrijeme je to cvjetanja i nicanja, a najbolji način za započeti proljeće je da pripremite dovoljno prostora za sve novo što će se pojaviti u vašem životu. Proljeće je vrijeme za izlazak iz hibernacije. Prema drevnoj praksi feng šuija, bitno je i da ostanete povezani s prirodom i napredujete zajedno s godišnjim dobima.

Riješite se bakterija i savršeno očistite prljavi laptop

Budući da laptop svakodnevno koristimo on itekako može biti jako prljav jer se u njemu lako skuplja prašina, prljavština i masnoća. Kada očistite svoj laptop prema sljedećim savjetima imaćete osjećaj kao da ste ga tek kupili.

Kozmetičarka dala otkaz kako bi gola čistila kuće

Viktorija Marfi (25) prestala je da radi kao kozmetičarka i sada ima kompaniju za 'golo čišćenje'. Ima 15 stalno zaposlenih golih čistača, a čišćenje naplaćuje od 63 do 86 evra po satu, u zavisnosti od "nivoa golotinje".

Kako da brže i bolje očistite kuću

Žalite se da su vam potrebni sati i sati da očistite kuću? I pitate se kako to profesionalne čistačice rade munjevitom brzinom? Evo nekih trikova..

Migranti učestvovali u velikoj akciji čišćenja Bihaća

BIHAĆ - U velikoj proljetnoj akciji čišćenja Bihaća, koja je organizovana protekle subote na više lokacija, pored velikog broja volontera iz grada na Uni, sudjelovalo je i pedesetak migranata, koji su smješteni u ovdašnjim prihvatnim centrima.

Počelo proljećno čišćenje Banjaluke: Iznesite krupni otpad!

​BANJALUKA - Proljećna akcija čišćenja i uređenja grada počela je danas i svi sugrađani će imati priliku da na predviđena mjesta iznesu sav krupni otpad, izuzev građevinskog.

Proljećno čišćenje Banjaluke od ponedjeljka

BANJALUKA - Proljećna akcija čišćenja i uređenja Banjaluke počinje u ponedjeljak i trajaće do 19. aprila, najavili su iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Tri decenije nije čistila, prizori iz njenog stana zgrozili svijet

Ove sedmice ITV televizija prikazala je novu epizodu emisije "Call The Cleaners", u kojoj se pojavljuju ljudi koji nisu u stanju sami počistiti svoje domove, pa u pomoć zovu profesionalne 'timove za čistoću'.

Sami napravite sredstvo koje čisti sve

Pravi "stručnjaci" su napokon napravilii tečnost koja čisti baš sve u vašem domu - podove, frižidere, šporete, kade, tup kabine, pa i fugne između pločica, odnosno vječitu noćnu moru domaćica. Evo o kakvom spreju se radi.

Najčitanije