Čišćenje

Čišćenje stana ne mora biti bauk

Većini žena se i na samu pomisao na čišćenje stana diže kosa na glavi, pogotovo na ljetnim vrućinama, jer vjeruju da će sate provesti radeći. Ovo su savjeti kako da na brzinu svom životnom prostoru uz malu pomoć krpe za prašinu date posve novi i svježi izgled. Ako do sada niste znali da kroz kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu i kupatilo možete proletjeti "brzo i žestoko" i za sobom ostaviti red, vrijeme je da se uvjerite da je to stvarno tako.

Ljubitelji prirode čistili kanjon Tijesno

BANJALUKA - Članovi Rafting kluba Kanjon organizovali su i zajedno sa ljubiteljima prirode i ekolozima učestvuju u ekološkoj rafting regati i čišćenju rijeke Vrbas i njene obale u kanjonu Tijesno.

Stradalima u Oluji služen parastos u Crkvi Svetog Marka

BEOGRAD - Srbima stradalim tokom akcije Oluja je služen parastos u Crkvi Svetog Marka u nedjelju.

Namirnice koje izbacuju nikotin iz organizma

Pušenje je štetno za zdravlje i toga smo svi svjesni. No, i pored toga, neki ljudi ne mogu da se oslobode ove navike. S druge strane, ako ste godinama bili pušač i uspjeli da ostavite cigarete, posljedice konzumiranja nikotina mogu trajati godinama.

Rijeke i jezera čiste od smeća

TUZLA - Za pet godina izvučeno je 10 tona smeća iz rijeka i jezera na 20 lokacija u okviru projekta "Zajedno za čiste vode BiH", koji realizuju kompanije "Bingo", "Eko-život", "Henkel" i Ronilački klub Bosna.

Mali trikovi za lakše čišćenje

Čišćenje kuće sastavni je dio života, istina nešto manje ugodniji, ali ga ne možemo izbjeći.

Službenici čistili deponiju

DOBOJ - Umjesto u njihovim kancelarijama, službenike Gradske uprave Doboj u petak smo zatekli u blizini obale rijeke Bosne, gdje su zasukali rukave i čistili otpad sa divlje deponije.

Feng šui savjeti za proljetno čišćenje kuće

Proljeće je godišnje doba akcije. Vrijeme je to cvjetanja i nicanja, a najbolji način za započeti proljeće je da pripremite dovoljno prostora za sve novo što će se pojaviti u vašem životu. Proljeće je vrijeme za izlazak iz hibernacije. Prema drevnoj praksi feng šuija, bitno je i da ostanete povezani s prirodom i napredujete zajedno s godišnjim dobima.

Riješite se bakterija i savršeno očistite prljavi laptop

Budući da laptop svakodnevno koristimo on itekako može biti jako prljav jer se u njemu lako skuplja prašina, prljavština i masnoća. Kada očistite svoj laptop prema sljedećim savjetima imaćete osjećaj kao da ste ga tek kupili.

Kozmetičarka dala otkaz kako bi gola čistila kuće

Viktorija Marfi (25) prestala je da radi kao kozmetičarka i sada ima kompaniju za 'golo čišćenje'. Ima 15 stalno zaposlenih golih čistača, a čišćenje naplaćuje od 63 do 86 evra po satu, u zavisnosti od "nivoa golotinje".

Najčitanije