Čišćenje

Sami napravite sredstvo koje čisti sve

Pravi "stručnjaci" su napokon napravilii tečnost koja čisti baš sve u vašem domu - podove, frižidere, šporete, kade, tup kabine, pa i fugne između pločica, odnosno vječitu noćnu moru domaćica. Evo o kakvom spreju se radi.

Kazne zbog lošeg čišćenja banjalučkih ulica

​BANJALUKA - Gradonačelnik Igor Radojičić naložio je Odjeljenju za saobraćaj i puteve da preduzeću "Eko euro tim" naplate kaznene "penale" zbog lošeg čišćenja gradskih ulica od snježnih padavina.

Domišljata osveta vozača grtalice "parking papku"

Nije rijetkost naići na vozače koji - što iz neznanja, što iz bahatosti, parkiraju automobile gdje stignu, izazivajući ogorčenje ostalih učesnika u saobraćaju.

Vama možda ne smeta, ali drugim vozačima može da napravi veliku štetu

Iako mnogi vozači to ne rade, veoma je važno da prije vožnje uklonite sav snijeg sa vašeg automobila.

Privrednici očistili smeće na granici

VELIKA KLADUŠA - U organizaciji Udruženja privrednika Velike Kladuše, s lokaliteta graničnog prelaza Maljevac uklonjene su velike količine smeća koje su ostavili migranti koji su punih sedam dana boravili na ovom lokalitetu.

U jesenjoj akciji čišćenja grada sakupljeno 427 tona otpada

BANJALUKA - U prvom dijelu jesenje akcije uređenja i čišćenja grada, od 15. do 29. oktobra, sakupljeno je i odvezeno 427,28 tona otpada.

Za potpuno čišćenje BiH od mina potrebno 336 miliona KM

SARAJEVO - Za novi strateški plan koji predviđa da BiH potpuno bude očišćena od mina do 2025. godine potrebno je izdvojiti 336 miliona KM, izjavio je danas vršilac dužnosti direktora Centra za uklanjanje mina u BiH /BHMAK/ Saša Obradović.

Počelo jesenje čišćenje Banjaluke

BANJALUKA - Jesenja akcija čišćenja i uređenja Banjaluke počela je danas i trajaće do 10. novembra, rečeno je u Odjeljenju za komunalne poslove.

Počinje jesenje čišćenje grada

BANJALUKA - Jesenja akcija čišćenja i uređenja grada Banjaluka počinje danas i trajaće do 10. novembra, najavljeno je iz gradskog Odjeljenja za komunalne poslove.

Jesenje čišćenje grada počinje 15. oktobra

BANJALUKA - Jesenja akcija čišćenja i uređenja grada Banjaluka počeće u ponedjeljak, 15. oktobra, i trajaće do 10. novembra, najavio je načelnik gradskog Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar.

Najčitanije