Čišćenje

Privrednici očistili smeće na granici

VELIKA KLADUŠA - U organizaciji Udruženja privrednika Velike Kladuše, s lokaliteta graničnog prelaza Maljevac uklonjene su velike količine smeća koje su ostavili migranti koji su punih sedam dana boravili na ovom lokalitetu.

U jesenjoj akciji čišćenja grada sakupljeno 427 tona otpada

BANJALUKA - U prvom dijelu jesenje akcije uređenja i čišćenja grada, od 15. do 29. oktobra, sakupljeno je i odvezeno 427,28 tona otpada.

Za potpuno čišćenje BiH od mina potrebno 336 miliona KM

SARAJEVO - Za novi strateški plan koji predviđa da BiH potpuno bude očišćena od mina do 2025. godine potrebno je izdvojiti 336 miliona KM, izjavio je danas vršilac dužnosti direktora Centra za uklanjanje mina u BiH /BHMAK/ Saša Obradović.

Počelo jesenje čišćenje Banjaluke

BANJALUKA - Jesenja akcija čišćenja i uređenja Banjaluke počela je danas i trajaće do 10. novembra, rečeno je u Odjeljenju za komunalne poslove.

Počinje jesenje čišćenje grada

BANJALUKA - Jesenja akcija čišćenja i uređenja grada Banjaluka počinje danas i trajaće do 10. novembra, najavljeno je iz gradskog Odjeljenja za komunalne poslove.

Jesenje čišćenje grada počinje 15. oktobra

BANJALUKA - Jesenja akcija čišćenja i uređenja grada Banjaluka počeće u ponedjeljak, 15. oktobra, i trajaće do 10. novembra, najavio je načelnik gradskog Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar.

Jesenje čišćenje grada počinje 15. oktobra

BANJALUKA - Jesenja akcija čišćenja i uređenja grada Banjaluka počeće 15. oktobra i trajaće do 10. novembra, najavio je danas načelnik gradskog Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar.

Čišćenje propusnih kanala i korita bujičnih potoka u Banjaluci

BANJALUKA - Akcija čišćenja propusnih kanala i korita bujičnih potoka na području Banjaluke, u okviru koje su do sada očišćeni kanali i propusti u naseljima Motike, Šargovac, Dragočaj i Kuljani, trebalo bi da bude završena do 4. oktobra, rekao je Srni šef Odsjeka za civilnu zaštitu i poslove profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Mladen Ćućun.

Materijal vam se zalijepio za peglu, evo kako da je očistite

Neke žene lakše podnose, ali ima i onih koje baš ne vole obavezno peglanje. Vjerujemo da se svima bar nekad dogodilo da im je vruća pegla prešla preko plastičnog ili ljepljivog dijela odjeće koji je ostao zaljepljen za ploču aparata.

Čišćenje korita u osam banjalučkih naselja

Preventivna akcija čišćenja propusnih kanala i korita bujičnih potoka počela je juče, a u okviru nje će pripadnici Civilne zaštite grada očistiti 40 kritičnih lokacija.

Najčitanije