Čikago

Zadavile kablom trudnicu i izvadile bebu iz stomaka, htjele dijete za sebe

Klarisa Figeroa (46) i njena kćerka Dizajr (24) su optužene za ubistvo 19-godišnje Marlin Očoa-Lopez.

Iscurio amonijak, hospitalizovana 31 osoba

ČIKAGO - Najmanje 31 osoba danas je hospitalizovana nakon što je došlo do curenja amonijaka iz kontejnera koje je vukao traktor u predgrađe Čikaga, saopštili su zvaničnici.

Čikago tuži glumca zbog prijave lažnog napada

Grad Čikago tuži glumca Džasija Smoleta (36) zbog lažnog prijavljivanja napada na osnovu rasizma i homofobije.

Detalji pucnjave u Aurori: Dobio otkaz pa otvorio vatru na kolege

AURORA - Još uvijek se ne zna mnogo o napadu zaposlenika kompanije "Henry Pratt Co" u njihovom industrijskom skladištu u Aurori, nedaleko od Čikaga, u kojem je u petak poginulo pet osoba, te ranjeno pet policajaca.

Na čikaškim aerodromima otkazano 1.700 letova zbog hladnoće

ČIKAGO - Oko 1.700 letova ka čikaškim aerodromima i sa njih otkazano je u posljednja 24 sata zbog ledenih vremenskih uslova, a stručnjaci upozoravaju da hladnoća ugrožava transportne operacije.

Polarni talas u SAD, nadmašeni rekordi, Minesota na -40

ČIKAGO - Sjever SAD zaleđen je zbog polarne temperature i vjetrova koji dolaze s Arktika zbog čega su vlasti uvele hitne mjere zaštite stanovništva.

"Južni vetar" oduševio publiku u Čikagu

Šesti Festival srpskog filma u Čikagu, tokom kojeg je prikazano sedam igranih i dokumentarnih filmova najnovije srpske produkcije, zatvoren je u nedjelju u čikaškom bioskopu "AMC".

Festival srpskog filma u Čikagu

Sedam ostvarenja srpske kinematografije biće prikazano na Srpskom filmskom festivalu u Čikagu, koji je u petak počeo u AMC teatru, u čikaškom naselju Rozmont.

Amerikanka srpskog porijekla ubijena u pucnjavi u čikaškoj bolnici

Tri osobe su preminule od rana zadobijenih u pucnjavi u čikaškoj bolnici "Mersi". Kako RTS nezvanično saznaje, među ubijenima je 25-godišnja djevojka srpskog porjekla iz Čikaga Dejna Les.

Napad u bolnici u Čikagu, četvoro mrtvih

ČIKAGO - Četiri osobe, od kojih su dve žene, policajac i napadač, ubijeni su u oružanom incidentu nedaleko od bolnice u Čikagu.

Najčitanije