Čile

Vandali zapalili autobus u Čileu zbog pape

SANTIJAGO - Čileanska policija saopštila je da su vandali u kapuljačama zapalili autobus i bacali pamflete, protestujući protiv najavljene posjete pape Franje.

Fredi Guevara traži utočište u ambasadi Čilea

KARAKAS - Jedan od najuticajnijih opozicionih lidera u Venecueli kongresmen Fredi Guevara zatražio je utočište u rezidenciji ambasade Čilea, nakon što je Vrhovni sud Venecuele saopštio da će protiv njega biti podignuta optužnica za izazivanje nemira.

Peru i Kolumbija dogovorili remi da izbace Čile?

Mediji u Južnoj Americi iznijeli su sumnje u regularnost meča Perua i Kolumbije (1:1).

Snažan zemljotres pogodio sjever Čilea

SANTJAGO - Snažan zemljotres jačine 6,3 stepena po Rihterovoj skali pogodio je danas sjever Čilea, saopštio je Američki geološki zavod.

Zemljotres potresao Santjago

SANTIJAGO - Zemljotres magnitude 5,4 stepena potresao je danas zgrade u Santijagu, glavnom gradu Čilea.

Nјemačka pobјednik Kupa konfederacija

SANKT PETERBURG - Nјemačka fudbalska reprezentacija prvi put u istoriji osvojila je trofej Kupa konfederacija, pošto je u Sankt Peterbugu u finalu pobјedila selekciju Čilea 1:0.

Klaudio Bravo: Proučavao sam Portugalce

Golman reprezentacije Čilea Klaudio Bravo, junak sa tri odbranjena penala protiv Portugalije, kaže da je spreman dočekao seriju jedanaesteraca i da mu je drago što mu je uspjela taktika za plasman u finale Kupa konfederacija.

Sedam zemljotresa pogodilo Čile u sat vremena

SANTIJAGO DE ČILE - Najmanje sedam slabijih zemljotresa pogodilo je grad Valpariso na obali Čilea i prijestonicu Santijago za nešto manje od sat vremena, saopšteno je iz Državnog seizmološkog zavoda u Čileu.

Snažan zemljotres pogodio Čile

SANTJAGO - Zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas Čile, saopštio je Američki geološki zavod.

Snažan zemljotres potresao Čile

KALAMA - Snažan zemljotres magnitude 6.1 Rihterove skale pogodio je danas Čile, saopštio je danas američki geološki institut.

Reklame

Najčitanije