Čizme

Napoleonove čizme prodate za više od 117.000 evra

PARIZ - Par čizama za koje se vjeruje da su pripadale francuskom imperatoru Napoleonu Bonaparti prodate su na aukciji u Parizu za više od 117.000 evra, objavila je aukcijska kuća "Druo".

Izbola ženu zbog čizama od vještačke kože

Policija u Ohaju uhapsila je 35-godišnju ženu zbog toga što je u crkvi napala drugu ženu koja je nosila kožne čizme i izbola je nožem.

NATO vojska u srpskim čizmama

PIROT - Kompanija "Tigar" ugovorila je proizvodnju i isporuku zaštitnih vatrogasnih čizama namijenjenih jedinicama za vanredne situacije NATO-a, izjavio je generalni direktor "Tigra" Vladimir Ilić.

Slovenački vojnici lijepili čizme tokom NATO vježbe, obećana istraga

Slovenački ministar odbrane Karl Erjavec obećao je danas temeljnu istragu nakon pritužbi da su slovenački vojnici koji su učestvovali na nedavnoj međunarodnoj vježbi NATO u Norveškoj zbog neodgovarajuće obuće imali teškoće, a da ni ostali dei njihove opreme nije ispunio očekivanja.

Jesenji komadi u koje vrijedi ulagati

Klasične jesenje komade nosimo iz jeseni u jesen, zato je u njih isplativo uložiti. Kvalitetni klasični komadi učiniće da svaka vaša odjevna kombinacija bude moćna i upečatljiva.

Gumene čizme idealne za jesenje dane

Jesen je godišnje doba posebno poznato po kišama i pljuskovima, a budući da su ove sezone najmodernije čizme od osjetljivih materijala poput brušene kože i pliša, mnogima će biti potrebne i jedne gumene, za spas u svakoj situaciji.

Zablistajte na kiši

Hladni dani polako prolaze i pred nama je ljepše, sunčanije vrijeme. Ipak, prelaz između zime i proljeća često zna biti kišan, što većini ljudi ne prija.

Najčitanije