Čokolada

Brza čokoladna torta koju će svi obožavati

Recept koji vam donosimo će svakako postati jedan od omiljenih, jer za njegovu izradu nije potrebno mnogo vremena, a ukus neće izostati.

Fabrika čokolade uskoro u Novom Sadu

NOVI SAD - Vodeći svjetski proizvođač čokolade i kakaa visokog kvaliteta "Beri Kalebo" iz Švajcarske narednih mjeseci počeće izgradnju fabrike u Novom Sadu.

Istopite i do 15 kilograma uz čokoladu i vino

​Francuzi su poznati po ukusnoj hrani koja obara s nogu, ali i po zgodnim i vitkim ženama. Tajna leži u načinu prehrane pa ako još niste čuli za francusku dijetu možda je vrijeme da je isprobate, a rezultati su zagarantovani jer uz ovakav način prehrane možete izgubiti i do 15 kilograma

Zdrave čokolade u koje ćete se odmah zaljubiti

Pronaći balans između uživanja i zdravlja novi je trend u svim područjima života, pogotovo u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi. Za sve one koji se jednostavno ne mogu odreći slatkog, ali žele pripaziti na ono što prehranom unose u organizam, Kandit je pripremio jednu sasvim novu liniju zdravog programa u svojoj već bogatoj ponudi čokolada - Chocolift Adventure No Guilt.

Treba li čokoladu držati u frižideru?

Velike ljetne vrućine ne pogoduju mnogim namirnicima. Rješenje kojem svi probjegavamo jeste da ih stavimo u frižider, ali to nije uvijek dobra ideja.

Zašto treba da jedemo tamnu čokoladu?

Čokolada ima više od 600 aromatičnih supstanci, a pored zadovoljavanja naših čula, ona i te kako utiče i na naše zdravlje.

Spomenik Mustafe Kemala Ataturka izgrađen od 500 kilograma čokolade

SAMSUN - Ataturkov spomenik i Spomenik časti predstavlja simbol crnomorskog grada Samsuna, a azerbejdžanski slastičar Senan Pašajev odlučio napraviti isti taj spomenik od čokolade, za što su mu bile potrebne tri sedmice i 500 kilograma čokolade.

Švajcarski gigant gradi fabriku čokolade u Novom Sadu

BEOGRAD - Ministar privrede Srbije Goran Knežević potpisao je danas sa rukovodstvom kompanije "Bari Kalebo", vodećim svjetskim proizvođačem proizvoda od čokolade i kakaa visokog kvaliteta, memorandum o razumijevanju za investiciju od 50 miliona evra, koja će otvoriti 100 radnih mjesta.

Uz pivo kombinujte čokoladu ili biftek

​Ezra Džonson Grinog je osnivač manifestacije Nedjelja piva u Portlandu, na kojoj se svake godine predstavljaju novi ukusi piva i brojni recepti koji se najbolje slažu s ovim popularnim pićem.

Bounty čokoladice

Obradujte svoje ukućane neodoljivom poslasticom.

Najčitanije