Čvrsnica

Porodica se izgubila na planini, imali malo vode i pitu

JABLANICA - S malo vode i jednom pitom na planinu Čvrsnicu pošla je šestočlana porodica, uključujući i dvoje djece, a kako se naveče nisu vratili u svoj pansion, alarmirana je Gorska služba spasavanja iz Jablanice, koja ih je pronašla tek sutradan ujutru, promrzle i iscrpljene.

Pahulje na Bjelašnici, Romaniji i Čvrsnici

SARAJEVO, BANJALUKA - Iako jesen stiže tek u petak izgleda da ju je preduhitrilo zimsko vrijeme, jer je na Bjelašnici, romanijskom platou i na planini Čvrsnici pao prvi snijeg, i to dosta ranije nego prethodnih godina.

Požari u BiH: I dalje gori na Čvrsnici, u Drvaru, na Rujištu i Trebeviću

SARAJEVO - Na području Federacije BiH /FBiH/ i jutros su aktivni požari na Čvrsnici, u Drvaru te na Rujištu iznad Mostara.

Inteziviran požar na Čvrsnici

JABLANICA - Požar koji već danima gori na planini Čvrsnica, u opštini Jablanica, u toku noći se intenzivirao.

Angažovana tri helikoptera OS BiH za pomoć u gašenju požara na Čvrsnici

SARAJEVO - Tri helikoptera Oružanih snaga BiH od jutros je angažovano na gašenju požara na planini Čvrsnici, u opštini Jablanica.

I dalje aktivni požari na Čvrsnici

MOSTAR - Civilna zaštita opštćine Jablanica saopštila je kako se požarna linija u jednom delu planine Čvrsnica proširila, pa su zatražili djelovanje helikoptera.

Helikopter OS BiH ponovo gasi požar na Čvrsnici

JABLANICA - Oružane snage BiH iz sastava Brigade vazdušnih snaga i protivvazdušne odbrane su rano jutros uputile jedan helikopter za pružanje pomoći tokom gašenja požara na planini Čvrsnici u opštini Jablanica.

Požar na planini Čvrsnica, stiže helikopter Oružanih snaga BiH

SARAJEVO - Helikopter Oružanih snaga BiH biće angažovan danas na gašenju požara na planini Čvrsnica.

Najčitanije