Đani Infantino

Infantino: Fudbal će biti potpuno drugačiji nakon virusa korona

Fudbal će biti sasvim drugačiji kada se konačno nastavi nakon izbijanja virusa korona, kazao je predsjednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino u razgovoru za italijansku novinsku agenciju ANSA.

FIFA razmatra održavanje Svjetskog prvenstva za žene svake druge godine

Svjetsko prvenstvo u fudbalu za žene moglo bi se održavati svake druge godine, izjavio je predsjednik Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) Đani Infantino.

Infantino: Bobana ću vezati za Ajfelov toranj ako krene u Milan

"Boban ide u Milan? Ako treba, lancima ću ga zavezati za Ajfelov toranj, ali neće otići iz FIFA", rekao je prvi čovjek svjetskog fudbala Đani Infantino reagujući na vijest da će Zvonimir Boban otići s mjesta prvog savjetnika FIFA.

Đani Infantino ponovno izabran za predsjednika FIFA

Đani Infantino vodiće Međunarodnu fudbalsku federaciju (FIFA) i u sljedećem, četverogodišnjem mandatu do 2023. godine, a ponovni izbor na mjesto predsjednika FIFA-e prvi je put prošao bez glasovanja, jer 49-godišnji Švajcarac nije imao protukandidata na Kongresu FIFA koji se održava u Parizu.

Blater tuži FIFA i Infantina

Bivši predsjednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater najavio je da će podnijeti tužbu protiv te organizacije i sadašnjeg prvog čovjeka Ðanija Infantina.

Infantino: Vjerujemo u sistem VAR iako nije savršen

Predsjednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino je izjavio da i dalje postoje greške na fudbalskim terenima uprkos uvođenju sistema VAR, dodajući da u FIFA-i ipak podržavaju ovaj napredni sistem.

Infantino jedini kandidat za predsjednika FIFA

Za izbore za novog predsjednika Svjetske fudbalske federacije (FIFA), koji se održavaju u junu, kandidovao se samo sadašnji predsjednik Đani Infantino, saopšteno je iz vladajućeg tijela svjetskog fudbala.

Proširenje SP dobija pristalice

Predsjednik FIFA Đani Infantino otkrio je da je većina zemalja saglasna da se broj reprezentacija na Svjetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru proširi sa 32 na 48.

Infantino: SP sa 48 ekipa moguće već u Kataru 2022.

Prvi čovjek Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino smatra da je svjetsko prvenstvo u fudbalu sa 48 reprezentacija "izvodljivo" već 2022. godine. Domaćin prvenstva Katar se zalaže da konačna odluka o tome bude donesena već početkom naredne godine.

Infantino: Mundijal u Kataru biće najbolji do sada

DOHA - Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine trebalo bi da bude najbolje organizovano u istoriji, izjavio je prvi čovjek Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Ðani Infantino.

Najčitanije