Đorđe Balašević

Novi Sad dobija muzej posvećen Đorđu Balaševiću

Đorđe Balašević, preminuo je prije sedam mjeseci, u 67. godini, a Novi Sad i region su se od njega opraštali nedjeljama.

Ustaškim obilježjem oskrnavljen mural Balaševiću u Novom Sadu

NOVI SAD - Mural posvećen preminulom kantautoru Ðorđu Balaševiću, koji je u martu na Limanu u Novom Sadu oslikao umjetnik iz Doboja, oskrnavljen je juče ustaškim simbolom, javlja 021.rs.

Halilović gol posvetio Balaševiću

Alen Halilović dao je gol za pobjedu Birmingema protiv Kvins Park Rendžersa (2:1), i odao počast nedavno preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću.

Posljednji pozdrav Novog Sada Balaševiću

NOVI SAD - Novosađani se opraštaju od svog sugrađanina, nedavno preminulog kantautora Ðorđa Balaševića manifestacijom koja na dunavskom keju u Novom Sadu.

Banjaluka se oprašta od Balaševića

BANJALUKA - Građani Banjaluke večeras se na simboličan način opraštaju od slavnog kantautora i umjetnika Đorđa Balaševića koji je preminuo u petak.

Banjaluka večeras odaje počast Balaševiću

BANJALUKA - Banjaluka će odati počast slavnom kantautoru Đorđu Balaševiću, saopšteno je iz Gradske uprave.

Novi Sad u ponedjeljak uz lampione se oprašta od Balaševića

NOVI SAD - Novosađani će se od legendarnog kanautora Đorđa Balaševića, ambasadora Novog Sada, ali i čitave Vojvodine, oprostiti u ponedjeljak, 22. februara, u 19 časova kraj Dunava, na Keju žrtava racije, sopštili su organizatori.

Sahranjen Đorđe Balašević uz pjesmu "Olivera"

BEOGRAD - Kantautor Ðorđe Balašević sahranjen je danas na Gradskom groblju u Novom Sadu, prenose beogradski mediji.

Dan žalosti u Novom Sadu povodom smrti Balaševića

NOVI SAD - Povodom smrti Ðorđa Balaševića, na osnovu odluke gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, današnji dan - 21. februar, proglašen je za Dan žalosti na teritoriji Grada Novog Sada.

Zatler se oprostio od Balaševića

SARAJEVO - Šef Delegacije EU u BiH Johan Zatler oprostio se od srpskog kantautora Đorđa Balaševića, kojeg je nazvao "jugoslovenskim Bob Dilanom".

Najčitanije