Đorđe Popović

DNS-ov odbornik prijavio policiji ministra saobraćaja RS

BIJELJINA - Savo Popić, novoizabrani odbornik DNS-a u Bijeljini, prijavio je bijeljinskoj policiji da mu je prijetio stranački kolega Đorđe Popović, ministar saobraćaja i veza RS.

Popović i Lasić: Uozbiljiti rad Željezničke javne korporacije

BANJALUKA - Rad Željezničke javne korporacije BiH treba uozbiljiti, a rad ljudi koji su tamo imenovani treba da bude u funkciji Republike Srpske i Federacije BiH (FBiH), ocijenjeno je na sastanku ministra saobraćaja i veza Srpske Đorđa Popovića i ministra saobraćaja i komunikacija FBiH Denisa Lasića.

Popović i Jerinić potpisali ugovor o prenosu svojine

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić potpisali su danas u Banjaluci ugovor o prenosu prava svojine između Vlade Srpske i grada Doboja za realizaciju projekta izgradnje dva kružna toka, čija je vrijednost 1.045.000 KM.

Popović: Auto-put od Vukosavlja do Rače mogao bi biti gotov do 2025.

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović izjavio je da bi, ukoliko ove godine bude definisan način i izvor finansiranja izgradnje dionica auto-puta od Vukosavlja do Rače, taj projekat mogao biti završen do 2025. godine.

Uskoro završetak izgradnje isključne trake u Zalužanima

BANJALUKA - Izgradnja isključne trake na magistralnom putu u banjalučkom naselju Zalužani trebalo bi da bude završena u prvoj polovini maja, a radovi su vrijedni 460.000 KM, rečeno je danas prilikom posjete ovom gradilištu ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđa Popovića i vršioca dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Nenada Nešića.

U prošloj godini smanjen broj poginulih u saobraćajnim nesrećama u Srpskoj

BANJALUKA - Prošle godine 118 osoba je poginulo u saobraćajnim nesrećama na putevima na području Republike Srpske, što je za 12 osoba manje u odnosu na 2018. godinu.

Počela redovna sjednica NS RS, Popović novi ministar saobraćaja

BANJALUKA - U Banjaluci je počela deveta redovna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, a prije rasprave o predloženom dnevnom redu ove sjednice, zakletvu je pred poslanicima položio novi ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović, koji je kadar DNS-a.

Milionski minus izbacio Đorđa Popovića iz direktorske fotelje

UGLJEVIK - Đorđe Popović, doskorašnji direktor Rudnika i Termoelektrane (RiTE) Ugljevik, smijenjen je sa te funkcije iz više razloga, uključujući i milionske gubitke, ali i zapošljavanje radnika bez konsultacija sa resornim ministarstvom.

Smijenjen Đorđe Popović

Direktor Rudnika i termoelektrane Ugljevik, Đorđe Popović, kadar DNS-a, smijenjen je danas sa ove funkcije, potvrđeno je ATV-u iz Nadzornog odbora tog preduzeća.

Najčitanije