Đurđevdanski festival

Izabrane kompozicije za "Đurđevdanski festival", pogledajte način glasanja

Ovogodišnji, 28. međunarodni "Đurđevdanski festival" biće održan 13. maja, a selekciona komisija ove godine odabrala je 18 kompozicija, koje će biti premijerno izvedene u Banjaluci.

Đurđevdanski festival 13. maja u Banjaluci, odabrano 18 kompozicija

Ovogodišnji 28. Međunarodni đurđevdanski festival održava se 13. maja, a selekciona komisija ove godine odabrala je 18 kompozicija, koje će biti premijerno izvedene u Banjaluci, saopšteno je iz Radio-televizije Republike Srpske (RTRS).

"Đurđevdanski festival" u online formatu

Jedan od najpoznatijih festivala dječje pjesme u regionu, onaj koji se održava u Banjaluci - "Đurđevdanski festival" ove godine će biti održan online 14. maja, saopštili su juče organizatori.

Đurđevdanski festival neće biti održan 15. maja

Održavanje Đurđevdanskog festivala dječije pjesme, Banjaluka 2020. koji je planiran za 15. maj pomjera se zbog novonastale situacije širenja virusa KOVID-19.

Nikolina Lazić pobjednica Đurđevdanskog festivala

Prema odluci žirija pobjednička pjesma 26. Đurđevdanskog festivala dječije pjesme je kompozicija "Ples" Igora Vukojevića, koju je otpjevala Nikolina Lazić iz Doboja.

Sve spremno za Đurđevdanski festival

BANJALUKA - Dvadeset šesto izdanje Đurđevdanskog festivala dječje pjesme biće održano u petak s početkom u 20 časova u Sportskoj dvorani "Borik", a prije samog finalnog nastupa 19 novih đurđevdanskih zvjezdica imaće nekoliko prijema.

Đurđevdanski festival 10. maja u Banjaluci

BANJALUKA - Dvadeset šesto izdanje Đurđevdanskog festivala u organizaciji Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) biće održano u Sportskoj dvorani "Borik" 10. maja sa početkom u 20 časova.

Pobjednik Đurđevdanskog festivala Aleksandra Turova

BANJALUKA - Aleksandra Turova iz Rusije, inetrpretator pjesme "Momak iz susjednog razreda", pobjednik je 25. Đurđevdanskog festivala koji je u organizaciji Radio-televizije Republike Srpske održan u Banjaluci.

Jubilarni 25. Đurđevdanski festival 11. maja

BANJALUKA - Ovogodišnji Đurđevdanski festival dječje pjesme biće održan 11. maja u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci.

"Male vile" pobjednica "Đurđevdanskog festivala dječije pjesme"

Iva Dragojević i Teodora Ratković, pjesmom "Male vile" pobijedile su na 24-tom "Đurđevdanskom festivalu dječije pjesme", koji je ove godine bio u znaku 50 godina Radija i 25 godina Televizije Republike Srpske.

Đurđevdanski festival: Male zvijezde večeras na sceni

BANJALUKA - Dvadeset četvrti međunarodni Đurđevdanski festival dječje pjesme, koji se održava večeras s početkom u 20 časova u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci, biće u znaku dva jubileja: 50 godina Radija i 25 godina Televizije Republike Srpske.

Najčitanije