Šabac

Detalji nesreće kod Šapca: Mašinovođa signalizirao ali automobil nije uspio da pređe

BEOGRAD, 25. JULA /SRNA/ - Mašinovođa voza koji je danas udario u automobil, u kojem je poginuo bračni par, najavljivao zvučnom signalizacijom da prilazi putnom prelazu, ali vozilo nije uspjelo da pređe prugu, navodi se u zajedničkom saopštenju "Infrastrukre Železnica Srbije" i "Srbija Kargo".

Novo žarište u Srbiji

BEOGRAD - Šabac je novo žarište virusa korona, gdje je zaraženo još 78 ljudi, a više od hiljadu je u samoizolaciji.

Vanredna situacija i u Šapcu

BEOGRAD - U Šapcu je, zbog širenja epidemije izazvane virusom korona, danas proglašena vanredna situacija, saopštio gradonačelnik Nebojša Zelenović.

U Šapcu prijavljen pokušaj otmice djece, policija ispituje slučaj

BEOGRAD - Policija u Šapcu potvrdila je da im je danas prijavljen slučaj pokušaja otmice djece u tom gradu i da provjerava sve okolnosti.

U Šapcu dva pacijenta u izolaciji zbog sumnje na virus

BEOGRAD - Na Infektivno odjeljenje Bolnice u Šapcu, zbog sumnje na virus korona, smještena su dva pacijenta od kojih je jedan nedavno boravio na Tajlandu, a drugi u Italiji, javlja RTS.

Sveštenik oltar zamijenio volanom

Tiho i bez velike priče, sveštenik Petar Đukanović (42) zahvalio je episkopu šabačkom Lavrentiju na povjerenoj mu parohiji u tom gradu, predao je i dobio odgovor da može da napusti dužnost, jer je čvrsto odlučio da, sa porodicom, popadijom i dvoje djece, ode da živi i radi u Njemačkoj.

Uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao brata

Policija u Šapcu uhapsila je B.G. (20) iz ovog grada, zbog sumnje da je ubio svog dvadesetčetvorogodišnjeg brata.

Komšinica čiji sin je bio svjedok nesreće u Šapcu: U retrovizoru gledao kako ginu

ŠABAC - Kažu da je drug išao kolima ispred njih i video u retrovizoru kako ginu. Ovako pričaju mještani dan nakon sahrane četovoro mladih u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Šapca.

Tri djevojke i mladić poginuli u saobraćajnoj nesreći

ŠABAC - U teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Tabanović kod Šapca, rano jutros u jednom automobilu poginulo je četvoro mladih ljudi, a jedna djevojka je teže povrijeđena.

Šapcu majstorica protiv Zvezde za prvu titulu

​Vaterpolisti Šapca prvi put postali su šampioni Srbije, pošto su u majstorici finalne serije savladali Crvenu zvezdu 10:9 (1:1, 4:3, 4:2, 1:3).

Najčitanije