Šaban Šaulić

Šaban Šaulić u Njemačkoj imao milionski račun za koji niko nije znao?

Pjevač narodne muzike Šaban Šaulić, koji je u februaru tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, posjedovao je tajni bankovni račun upravo u Njemačkoj, gdje je u udesu izgubio život po povratku sa nastupa, tvrde tabloidi u Srbiji.

Turčin koji je izazvao nesreću u kojoj je stradao Šaulić bio pod dejstvom alkohola i droge

Turčin Alsin Levent (35), koji je 17. februara izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić i dalje se nalazi u istražnom zatvoru.

Preminuo rođak kralja narodne muzike: "Muradif je umro od tuge za Šabanom"

Šaban Šaulić preminuo je od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći 17. februara, a nakon nekoliko dana preminuo je njegov rođak, takođe, pjevač Muradif Demirović.

Sahranjen Šaban Šaulić

Šaban Šaulić, legenda narodne muzike, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.

Komemoracija: Porodica i prijatelji oprostili se od Šabana Šaulića

U Skupštini grada Beograda 11 časova održana je komemoracija povodom smrti legendarnog pjevača narodne muzike Šabana Šaulića. Komemoracija je počela minutom ćutanja, a onda je puštena pesma "Verujem u ljubav".

Vlada Srbije poslala avion po tijelo Šabana Šaulića

BEOGRAD - Vlada Srbije poslala je večeras avion po tijelo preminulog pjevača narodne muzike Šabana Šaulića, javljaju beogradski mediji.

Vučić, Dodik i Vulin posjetili porodicu Šabana Šaulića

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je posjetio porodičnu kuću tragično stradalog pejvača Šabana Šaulića.

Evo šta govore prvi nalazi obdukcije tijela Šabana Šaulića

Prvi rezultati obdukcije Šabana Šaulića pokazuju da je pjevač preminuo od posljedica povrede izazvane sabraćajnom nesrećom.

Porodica objavila detalje sahrane Šabana Šaulića

Sanela i Mihajlo će večeras preuzeti tijelo svog oca Šabana Šaulića, koji će sutra biti ukopan, saopštila je porodica.

Tijelo Šabana Šaulića večeras u Srbiji

Kako su naložile njemačke vlasti danas će počeće obdukcija, kako bi bio utvrđen tačan uzork smrti pjevača Šabana Šaulića.

Najčitanije