Šaban Šaulić

Optužnica protiv Turčina: Otkriveni novi detalji nesreće u kojoj je poginuo Šaban

Skoro pet mjeseci poslije tragične smrti srpske folk zvijezde Šabana Šaulića (67), javni tužilac u "Bilefeldu" podigao je optužnicu protiv vozača koji je bio u vozilo koje je ubilo Šabana, piše "Bild".

Šaulićev vanbračni sin teško bolestan, komšije skupljaju novac

Robert Šaulić (47), vanbračni sin Šabana Šaulića, trenutno je, navodno, u veoma teškoj finansijskoj, ali i zdravstvenoj situaciji.

Šaban Šaulić u Njemačkoj imao milionski račun za koji niko nije znao?

Pjevač narodne muzike Šaban Šaulić, koji je u februaru tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, posjedovao je tajni bankovni račun upravo u Njemačkoj, gdje je u udesu izgubio život po povratku sa nastupa, tvrde tabloidi u Srbiji.

Turčin koji je izazvao nesreću u kojoj je stradao Šaulić bio pod dejstvom alkohola i droge

Turčin Alsin Levent (35), koji je 17. februara izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić i dalje se nalazi u istražnom zatvoru.

Preminuo rođak kralja narodne muzike: "Muradif je umro od tuge za Šabanom"

Šaban Šaulić preminuo je od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći 17. februara, a nakon nekoliko dana preminuo je njegov rođak, takođe, pjevač Muradif Demirović.

Sahranjen Šaban Šaulić

Šaban Šaulić, legenda narodne muzike, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.

Komemoracija: Porodica i prijatelji oprostili se od Šabana Šaulića

U Skupštini grada Beograda 11 časova održana je komemoracija povodom smrti legendarnog pjevača narodne muzike Šabana Šaulića. Komemoracija je počela minutom ćutanja, a onda je puštena pesma "Verujem u ljubav".

Vlada Srbije poslala avion po tijelo Šabana Šaulića

BEOGRAD - Vlada Srbije poslala je večeras avion po tijelo preminulog pjevača narodne muzike Šabana Šaulića, javljaju beogradski mediji.

Vučić, Dodik i Vulin posjetili porodicu Šabana Šaulića

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je posjetio porodičnu kuću tragično stradalog pejvača Šabana Šaulića.

Evo šta govore prvi nalazi obdukcije tijela Šabana Šaulića

Prvi rezultati obdukcije Šabana Šaulića pokazuju da je pjevač preminuo od posljedica povrede izazvane sabraćajnom nesrećom.

Najčitanije