Šakira

Šakira s poreskom omčom oko vrata

Iako je preko svojih 14 fantomskih kompanija pokušala da utaji 14 miliona evra, pop zvijezda Šakira dolijala je poreznicima koji su vrijedno ‘češljali’ njene račune i sada je protiv nje podignuta optužnica

Optužba za utaju poreza protiv Šakire

Španski državni tužilac je podigao je optužnicu za utaju poreza protiv kolumbijske pjevačice Šakire, koja je, izbjegla da plati više od 14,5 miliona evra u periodu od tri godine, dok je živjela u Kataloniji, izvjestio je "Europa pres", a prenio je Rojters.

Pogledajte novi Šakirin spot

Šakira, jedna od najvećih latinoameričkih muzičkih zvijezda, nedavno je na svom YouTube kanalu objavila spot za pjesmu "Nada".

Nadal đuska na koncertu svoje omiljene pjevačice

Poznati teniser Rafael Nadal, skinuo je znojnicu i pokazao svoje vještine izvan terena.

Šakira pod sumnjom da je utajila porez

Španske vlasti optužuju kolumbijsku pjevačicu Šakiru da je utajila porez u periodu između 2011. i 2014. godine, kada je živjela u Španiji.

Šakira ponovo odložila turneju

Kolumbijska pevačica Šakira izjavila je danas da odlaže američku i kanadsku turneju predviđenu početkom 2018. zbog sporijeg oporavka glasnih žica koje je ranije povrijedila i zbog čega je prethodno odložila i evropsku turneju.

Ove sportske zvijezde su u sjeni ljepših polovina

Imena Žerara Pikea, Toma Brejdija ili Grigora Dimitrova dobro su poznata u svijetu sporta. Svi oni imaju iza sebe vrhunske rezultate i karijere, ali spadaju u rang onih sportista koji u svijetu nisu poznatiji od svojih ljepših polovina.

Šakira zbog oštećenih glasnih žica odlaže turneju po Evropi

Kolumbijska pjevačica Šakira koja je već otkazala četiri nastupa, primorana je da odloži svoju evropsku turneju do iduće godine zbog problema sa glasnim žicama, saopštio je danas organizator turneje Live Nation.

Šakira objavila novi spot, i Pike u njemu

Kolumbijska pjevačica Šakira predstavila je spot za svoju novu pjesmu "Me enamore" koji je za kratko vrijeme naišao na oduševljenje publike.

Šakira najavila novi album

Popularna kolumbijska pjevačica Šakira otkrila je da njeno novo studijsko izdanje El Dorado stiže 26. maja.

Najčitanije