Šamac

Šamčanka lažno prijavila da je opljačkana u Modriči, a potom ostavljena pored puta

MODRIČA - M.Đ. sa područja Šamca prijavila je policiji u Modriči da je opljačkana 10. januara, a potom ostavljena na putu osumnjičena je za lažnu prijavu krivičnog djela i protiv nje je podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Poginuo pri udaru u kamion i audi

MODRIČA - Đorđe Bosić (26) iz Šamca poginuo je juče ujutru u sudaru njegovog audija sa kamionom, a potom i drugim audijem.

Vozačima se preporučuje da koriste prelaz Šamac

BANJALUKA - Na Graničnom prelazu Brod na ulazu u BiH čeka se više od jednog sata, pa se vozačima preporučuje da koriste prelaz Šamac, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Tragedija u kafiću: Metkom pogodio troje, konobar pao mrtav

ŠAMAC - Sedamnaestogodišnji gost ubio je konobara Bojana Savića (21) u kafiću "Rubin", u mjestu Batkuša, opština Šamac.

Maloljetnik ubio jednu i ranio dvije osobe

BIJELJINA - U ugostiteljskom objektu u mjestu Batkuša u opštini Šamac sedamnaestogodišnjak je iz vatrenog oružja usmrtio jednu, a ranio dvije osobe.

Od vrućine uginulo pola tone ribe kod Šamca

ŠAMAC - U Odmut bari u šamačkoj mjesnoj zajednici Grebnice prethodne noći je zbog visoke temperature vazduha uginula velika količina ribe, ukupne težine oko 500 kilograma.

U Šamcu zaplijenjeno 1.800 kilograma duvana

ŠAMAC - Na području Šamca su, u nastavku akcije "List tri", izvršeni pretresi na tri lokacije pri čemu je zaplijenjeno 1.800 kilograma ilegalnog duvana izuzetno velike vrijednosti, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Kako se živi u domaćinstvima koja su preživjela poplave

ŠAMAC, TUZLA Pomoć prijatelja i moralna podrška, kad te neko nazove i pita kako si i kako ide, ponekad su vredniji od bilo kojeg novca kojim se nadoknađuje šteta, ističe Čedomir Borojević iz mjesta Tišina, kod Šamca, koji je u majskim poplavama 2014. godine pretrpio višemilionsku štetu.

Reklame

Najčitanije