Šamac

Izložba fotografija "Druga strana"

ŠAMAC - Izložba fotografija pod nazivom "Druga strana", autora Janje Bijelić, predstavljena je u Centru za kulturu u Šamcu.

Pozorište mladih Dis odigralo crnu komediju "Epitaf"

Pozorište mladih "Dis" iz Banjaluke predstavilo se Šamčanima crnom komedijom "Epitaf", povodom Dana opštine.

Predstavljena komedija "Ko zna - zna, ko ne - dva"

ŠAMAC - U kino dvorani u Šamcu večeras su se publici predstavili članovi šamačkog "Ušće teatra" sa urnebesnom komedijom "Ko zna -zna, a ko ne - dva", režisera Dušana Lojpura.

U Šamcu uhapšen biciklista zbog napada na policajca

BIJELJINA - Policija u Šamcu uhapsila je biciklistu čiji su inicijali S.Đ. iz te opštine zbog fizičkog napada na policajca i oštećenja policijskog vozila.Policajci su juče u 17.40 časova pokušali da zaustave i kontrolišu lice S.Đ. koje je upravljalo biciklom bez propisane signalizacije i pripadajuće opreme, ali je ono odbilo da se zaustavi i da na uvid da lična dokumenta.

Ivanić u Šamcu: Obezbijediti međunarodne grantove za brži razvoj

ŠAMAC - Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da će podstaći institucije BiH da, posredstvom međunarodnih finansijera, obezbijede grantove i podrže realizaciju projekata u opštini Šamac.

Epilog saobraćajnih nesreća kod Šamca i Srebrenika: Tijelo vozača tri sata izvlačili iz kabine

ŠAMAC, SREBRENIK - Aleksandar Rajković (39) iz Srbije poginuo je juče popodne kada je kamionom sa cisternom sletio u mjestu Burumac, opština Šamac, a u toj stravičnoj nesreći potpuno je smrskana kabina, pa je spasiocima trebalo gotovo tri sata da izvuku njegovo tijelo!

Prekid saobraćaja kod Šamca još traje

BANJALUKA - Na pravcu Donja Slatina-Novo Selo u mjestu Branje, opština Šamac, još je na snazi obustava saobraćaja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Prevrnula se cisterna s gasom kod Šamca, vatrogasci izvlače vozača

ŠAMAC - Cisterna puna gasa skliznula je danas sa puta i prevrnula se na dionici puta Donja Slatina i Novo Selo u opštini Šamac, potvrđeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Šamčanka lažno prijavila da je opljačkana u Modriči, a potom ostavljena pored puta

MODRIČA - M.Đ. sa područja Šamca prijavila je policiji u Modriči da je opljačkana 10. januara, a potom ostavljena na putu osumnjičena je za lažnu prijavu krivičnog djela i protiv nje je podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Poginuo pri udaru u kamion i audi

MODRIČA - Đorđe Bosić (26) iz Šamca poginuo je juče ujutru u sudaru njegovog audija sa kamionom, a potom i drugim audijem.

Najčitanije