Šamac

Karantin u Šamcu u funkciji

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da je karantinsko naselje u Šamcu od danas u funkciji, te da je u toku priprema i karantina u Brodu, koji će od sutra biti u funkciji.

Carinske ispostave Gradiška i Šamac rade i danas

​Zbog veikog broja pristiglih kamiona, kao i dugih kolona kamiona koji čekaju na ulaz u Bosnu i Hercegovinu, Uprava za indirektno oporezivanje je u dogovoru sa Koordinacionim tijelom BiH za zaštitu i spašavanje i Ministarstvom bezbjednosti BiH, odlučila da carinske ispostave Gradiška i Šamac rade i danas.

Paketi hrane za socijalno ugrožene porodice u Šamcu

ŠAMAC - U Crvenom krstu Šamac danas je počela podjela paketa hrane za socijalno ugrožene, koje je obezbijedio Crveni krst Republike Srpske, u okviru aktivnosti iz programa socijalno-humanitarne djelatnosti.

Ispovijest mladića iz Šamca: Nemam virus korona, pokrećem svoj biznis

ŠAMAC - Testiranje je pokazalo da nemam virus korona. Osjećam se odlično i već sam u BiH, a u svom Šamcu planiram da pokrenem vlastiti biznis, jer sam inače profesionalni vozač, a zaradio sam dovoljno novca da sebi kupim šleper.

Potpisani ugovori o stipendiranju studenata

ŠAMAC - U Šamcu su danas potpisani ugovori sa 26 novih studenata koje će stipendirati opština.

U Šamcu oduzeto više od 6.670 kilograma duvana

ŠAMAC – Prilikom pretresa na četiri lokacije na području opštine Šamac pronađeno je više od 6.670 kilograma duvana u listu, saopšteno je iz Policijske uorave Bijeljina.

Asfaltiran put u Donjem Hasiću kod Šamca

ŠAMAC - U Donjem Hasiću kod Šamca završeno je asfaltiranje dionice puta duge 1,5 kilometara i postavljanje ulične rasvjete, što su zajedno finansirali Republički sekretarijat za raseljena lica i migracije sa 60.000 KM, Ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica FBiH sa 93.000 KM i ova opština sa oko 12.000 KM.

Imenovani nosioci pravosudnih funkcija u Šamcu i Trebinju

SARAJEVO - Visoki sudski i tužilački savjet (VSTS) BiH imenovao je Zdenka Vranjića za predsjednika Osnovnog suda u Šamcu i Žarka Milića za glavnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

Simo Vidović predsjednik OO DNS-a u Šamcu

ŠAMAC - Simo Vidović izabran je za predsjednika Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS) Šamac, a izabrano je i 19 članova Opštinskog odbora.

Opština Šamac na sudu izgubila trećinu budžeta

ŠAMAC - Opština Šamac izgubila je sudski spor i firmi "NBS group" moraće da isplati više od 2,2 miliona KM sa kamatama, zbog čega je dovedeno u pitanje i samo funkcionisanje ove lokalne zajednice.

Najčitanije