Šamac

Traktorista povrijeđen u sudaru s autom kod Šamca

ŠAMAC - Pedesetšestogodišnje lice Z.S. povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na regionalnom putu Šamac-Gradačac u mjestu Gornja Slatina, potvrđeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

"Metalholand" iz Šamca traži nove radnike

ŠAMAC - Fabrika "Metalholand" iz Šamca, koja se bavi izradom čeličnih konstrukcija i gotovo cjelokupnu proizvodnju izvozi u zemlje EU, traži 15 novih radnika.

Izlaznost u Šamcu preko 50 odsto

ŠAMAC - Sva biračka mjesta na području opštine Šamac zatvorena su u 19.00 časova, a izlaznost je 50,45 odsto, rekla je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije /OIK/ Vukosava Babić.

Počela sanacija stambenih objekata uništenih u poplavama u Doboju

ŠAMAC - Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević potpisao je ugovor sa tri korisnika za izgradnju stambenih jedinica po sistemu "ključ u ruke" u okviru programa za oporavak od poplava, koji finansira EU u iznosu od 121.028 KM, dok će opština za svaki objekat obezbijediti po 5.000 KM, lokacijske uslove, građevinsku i upotrebnu dozvolu.

Održana manifestacija "Druženje sa prijateljima"

ŠAMAC - U Šamcu je održana manifestacija pod nazivom "Druženje sa prijateljima" na kojoj su učestovali članovi sva tri ansambla Kulturno-umjetičkog društva /KUD/ "Šamac" i pjevači Ljupče Nedić i Ružica Pejić.

Izložba fotografija "Druga strana"

ŠAMAC - Izložba fotografija pod nazivom "Druga strana", autora Janje Bijelić, predstavljena je u Centru za kulturu u Šamcu.

Pozorište mladih Dis odigralo crnu komediju "Epitaf"

Pozorište mladih "Dis" iz Banjaluke predstavilo se Šamčanima crnom komedijom "Epitaf", povodom Dana opštine.

Predstavljena komedija "Ko zna - zna, ko ne - dva"

ŠAMAC - U kino dvorani u Šamcu večeras su se publici predstavili članovi šamačkog "Ušće teatra" sa urnebesnom komedijom "Ko zna -zna, a ko ne - dva", režisera Dušana Lojpura.

U Šamcu uhapšen biciklista zbog napada na policajca

BIJELJINA - Policija u Šamcu uhapsila je biciklistu čiji su inicijali S.Đ. iz te opštine zbog fizičkog napada na policajca i oštećenja policijskog vozila.Policajci su juče u 17.40 časova pokušali da zaustave i kontrolišu lice S.Đ. koje je upravljalo biciklom bez propisane signalizacije i pripadajuće opreme, ali je ono odbilo da se zaustavi i da na uvid da lična dokumenta.

Ivanić u Šamcu: Obezbijediti međunarodne grantove za brži razvoj

ŠAMAC - Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da će podstaći institucije BiH da, posredstvom međunarodnih finansijera, obezbijede grantove i podrže realizaciju projekata u opštini Šamac.

Najčitanije