Šamac

Na prelazu Šamac spriječeno krijumčarenje ljudi

SARAJEVO - Pripadnici Jedinice granične policije Orašje danas su lišili slobode državljanina Srbije čiji su inicijali S.K. (26) jer je pokušao da prokrijumčari dva lica sa područja samoproglašenog Kosova, koja su pokušala preći granicu, koristeći srpske pasoše, koji su glasili na tuđa imena.

Održan koncert srpsko-ruskog prijateljstva

​ŠAMAC - U Šamcu je, u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva /KUD/ "Šamac", održan koncert srpsko-ruskog prijateljstva.

Počela proslava 100 godina postojanja FK Borac iz Šamca

Fudbalskim turnirom za mlađe selekcije u Šamcu je danas počela proslava 100 godina rada i postojanja Fudbalskog kluba (FK) Borac.

Bosna i Sava u porastu kod Šamca

ŠAMAC - Na području opštine Šamac nivo Bosne iznosi 954, a Save 596 centimetara i vodostaj obje rijeke je u porastu, izjavio je Srni predstavnik opštinske Civilne zaštite Boro Bogdanović.

U Šamcu mirnije, Bosna u koritu

ŠAMAC - Stanje na području opštine Šamac je redovno, rijeka Bosne je u koritu, dok je rijeka Sava manjom površinom van korita, ali nije napravila štetu, rekao je za Srnu Boro Bogdanović iz Civilne zaštite Šamac.

Milićević: Stabilno stanje, nadolazeći talas neće biti problematičan

ŠAMAC - Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević danas je, nakon obilaska terena, poručio da je za sada stanje na rijekama Bosni i Savi u ovoj lokalnoj zajednici stabilno, da nadležne službe drže sve pod kontrolom, te da nadolazeći vodeni talas koji stiže poslije podne neće biti problematičan.

Kod Šamca povrijeđen motociklista

BIJELJINA - U saobraćajnoj nezgodi na putu Šamac-Brčko, u mjestu Novo Selo, teško je povrijeđen motociklista, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Za podsticaje ove godine 70.000 KM

ŠAMAC - U budžetu opštine Šamac za podsticaje u privredi ove godine predviđeno je 70.000 KM, što je za 10.000 KM više nego prošle.

Cvijanovićeva u Šamcu: Biće izdvojena sredstva za još jednu osnovnu školu

ŠAMAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da opština Šamac možda najbolje pokazuje veoma dobru sinergiju rada republičke i opštinske vlasti i naglasila da će takav način rada biti nastavljen sa svim lokalnim zajednicama u Srpskoj.

Jedno lice povrijeđeno u sudaru

BIJELJINA - Jedno lice je povrijeđeno u sudaru dva vozila u mjestu Donja Slatina na regionalnom putu Šamac-Brčko, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Najčitanije