Šamac

Kod Šamca povrijeđen motociklista

BIJELJINA - U saobraćajnoj nezgodi na putu Šamac-Brčko, u mjestu Novo Selo, teško je povrijeđen motociklista, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Za podsticaje ove godine 70.000 KM

ŠAMAC - U budžetu opštine Šamac za podsticaje u privredi ove godine predviđeno je 70.000 KM, što je za 10.000 KM više nego prošle.

Cvijanovićeva u Šamcu: Biće izdvojena sredstva za još jednu osnovnu školu

ŠAMAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da opština Šamac možda najbolje pokazuje veoma dobru sinergiju rada republičke i opštinske vlasti i naglasila da će takav način rada biti nastavljen sa svim lokalnim zajednicama u Srpskoj.

Jedno lice povrijeđeno u sudaru

BIJELJINA - Jedno lice je povrijeđeno u sudaru dva vozila u mjestu Donja Slatina na regionalnom putu Šamac-Brčko, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Anonimni donator za treće i četvrto dijete daje ukupno 200.000 KM

ŠAMAC - Porodica Babić iz Gornje Slatine danas je dobila 2.000 KM za rođenje kćerke Ivane, koje anonimni donator poklanja za svako treće i četvrto dijete rođeno od početka godine na području Eparhije zvorničko-tuzanske.

U Šamcu pronađeno nelegalno oružje i municija

ŠAMAC – Određena količina oružja i municije pronađena je na području opštine Šamac, u objektima koje koristi lice L.S. (77) iz Šamca, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Traktorista povrijeđen u sudaru s autom kod Šamca

ŠAMAC - Pedesetšestogodišnje lice Z.S. povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na regionalnom putu Šamac-Gradačac u mjestu Gornja Slatina, potvrđeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

"Metalholand" iz Šamca traži nove radnike

ŠAMAC - Fabrika "Metalholand" iz Šamca, koja se bavi izradom čeličnih konstrukcija i gotovo cjelokupnu proizvodnju izvozi u zemlje EU, traži 15 novih radnika.

Izlaznost u Šamcu preko 50 odsto

ŠAMAC - Sva biračka mjesta na području opštine Šamac zatvorena su u 19.00 časova, a izlaznost je 50,45 odsto, rekla je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije /OIK/ Vukosava Babić.

Počela sanacija stambenih objekata uništenih u poplavama u Doboju

ŠAMAC - Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević potpisao je ugovor sa tri korisnika za izgradnju stambenih jedinica po sistemu "ključ u ruke" u okviru programa za oporavak od poplava, koji finansira EU u iznosu od 121.028 KM, dok će opština za svaki objekat obezbijediti po 5.000 KM, lokacijske uslove, građevinsku i upotrebnu dozvolu.

Najčitanije