Šamac

Učenici gimnazije iz Šamca sa književnicom Milankom Blagojević

Književnica Milanka Blagojević danas je u okviru kampanje "Čitajmo zajedno" govorila svoju prozu učenicima trećeg razreda Gimnazije iz Šamca.

Etno grupa "Trag" oduševila koncertom u Šamcu

U Šamcu je etno grupa "Trag" održala koncert koji je oduševio posjetioce, a u publici su bili i mladi i stari Šamčani, uzrasta od sedam do 77 godina.

Žena povrijeđena u eksploziji plina, prebačena na UKC RS

ŠAMAC - M.G.I. iz Hasića, kod Šamca, povrijeđena je jutors oko 7.20 u eksploziji plina u domaćinstvu, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Uhapšeni osumnjičeni za krađu skupocjenih vozila i provalu u bankomate

DOBOJ - E.M. i O.M. iz Sarajeva i A.S. iz Gradačca uhapšeni su u ponedjeljak zbog sumnje da su tokom 2019. godine na području Šamca ukrali BMW vrijednosti 18.000 KM i koristili ga prilikom pokušaja provale u bankomat, saopšteno je iz PU Doboj.

Ukraden novac iz stana u Šamcu

BIJELJINA - Oštećeno lice prijavilo je policiji u Šamcu da su nepoznata lica iz njegovog stana ukrala određenu količinu novca, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Uhapšen osumnjičeni za silovanje

ŠAMAC - Osoba čiji su inicijali F.Z., iz Vukosavlja, uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično djelo silovanje, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prijavljen da je oštećenog udario šakom u lice u kafani

BIJELJINA - Muškarcu N.D. policija je uručila prekršajni nalog jer je fizički napao jedno lice u ugostiteljskom objektu u Šamcu.

Samouki majstor iz Šamca izrađuje violine i harmonike

ŠAMAC - Slobodan Sajić (50) iz Šamca, samouki majstor, pravi burenca od drveta, drvene stalke, police, savremene zidne panele sa led osvjetljenjem za televizor, barove za piće, a sada je toliko napredovao u poslu da izrađuje violine i harmonike.

U Šamcu potpisan koalicioni sporazum SNSD-a, US, DEMOSA, SPS-a i DNS-a

ŠAMAC - Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a, Ujedinjene Srpske, Demosa, SPS-a i DNS-a u Šamcu potpisali su danas sporazum o koalicionom djelovanju za lokalne izbore koji će biti održani u novembru.

Cvijanovićeva sa rukovodstvima SNSD-a i koalicionih partija u Šamcu

ŠAMAC - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović razgovarala je danas u Šamcu sa rukovodstvom i članovima Opštinskog odbora SNSD-a, kao i koalicionih partija o predstojećim lokalnim izborima.

Najčitanije