Šargovac

Nova saobraćajnica u Šargovcu - bolji uslovi za život 8.000 mještana

Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorili su u petak novoizgrađenu dionicu centralne saobraćajnice kroz naselje Šargovac u koju je uloženo 1,1 milion KM iz gradskog budžeta.

Radojičić: Moramo sačuvati radna mjesta, nastavljamo javne radove

BANJALUKA - Kako bi se i u doba teške epidemiološke krize sačuvala radna mjesta u realnom sektoru, danas su u Šargovcu otvoreni radovi na izgradnji nove dionice centralne saobraćajnice kroz ovo naselja, u okviru projekta vrijednog 1,1 miliona KM, saopštila je Gradska uprava Banjaluka.

Spomen-park čuvaće uspomenu na stradale đake u Šargovcu

BANJALUKA - U Osnovnoj školi "Đura Jakšić" u naselju Šargovac danas su održani parastos i prisjećanje na 52 učenika ove škole koja su zvjerski ubijena 7. februara 1942. godine od strane ustaša.

Počelo obilježavanje 78 godina od stradanja učenika u Šargovcu

BANJALUKA - U Šargovcu, kod Banjaluke, danas je počelo obilježavanje 78 godina od stradanja 52 učenika Osnovne škole "Đura Jakšić" koje su zvjerski ubile ustaše tokom Drugog svjetskog rata.

Izgorjela štala i krov kuće u Banjaluci, spašene krave, ovce i svinje

BANJALUKA - U požaru koji se noćas tri minuta poslije ponoći dogodio u banjalučkom naselju Šargovac izgorjela je štala i krov kuće.

Otvorena novoizgrađena saobraćajnica u Šargovcu

BANJALUKA - Nova saobraćajnica u naselju Šargovac vrijedna oko milion KM, danas je zvanično puštena u rad.

Udovičić obradovao školarce u Šargovcu

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić uručio je danas sportsku opreme Osnovnoj školi "Đura Jakšić" u banjalučkom naselju Šargovac.

Selak: Izgradnja saobraćajnice veliki dan za Šargovac

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije /SP/ Banjaluka Goran Selak rekao je Srni da je početak izgradnje centralne saobraćajnice u banjalučkom naselju Šargovac veliki dan za mještane jer će biti riješen dugogodišnji problem.

Milion KM za izgradnju centralne saobraćajnice kroz Šargovac

BANJALUKA - Izgradnjom moderne saobraćajnice u Šargovačkoj ulici dužine oko jedan kilometar danas je počelo rješavanje dugogodišnjih problema mještana naselja Šargovac.

Počinje gradnja saobraćajnice kroz Šargovac

BANJALUKA - Izgradnja centralne saobraćajnice kroz banjalučko naselje Šargovac počeće u četvrtak, u okviru projekta vrijednog blizu milion KM, najavljeno je iz gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Najčitanije