Šarliz Teron

Šarliz Teron podijelila snimak kako brije glavu

Šarliz Teron je podijelila na svom Twitter nalogu snimak u kom mašinicom brije glavu.

Šarliz Teron objavila selfi sa dodjele Oskara, obožavaoci oduševljeni

Glumica Šarliz Teron objavila je selfi sa dodjele Oskara koji je postao apsolutni hit i za samo nekoliko sati skupio pola miliona lajkova zbog mnoštva holivudskih zvijezda koje su na njemu.

Šarliz Teron: Majka je ubila mog oca nakon što je pucao na nas dvije

Holivudska glumica Šarliz Teron (44) otkrila je da je nije sramota da priča o trenutku kada joj je majka Gerda ubila oca Čarlsa u samoodbrani. Ona je imala 15 godina kada je pijani otac pucao u vrata sobe u kojoj se skrivala sa mamom.

Oskarovka skakala kad je čula nominacije, zamalo previše pokazala

Šarliz Teron, glumica koja je poznata po nevjerovatnim transformacijama u filmovima, objavila je video-snimak u kojem se iskreno raduje nominaciji za nagradu udruženja glimaca - SAG.

Šarliz Teron "uhvaćena" bez šminke, fanovi zabrinuti

Glumica Šarliz Teron (44), koja je već decenijama jedna od najljepših holivudskih zvijezda, posljednjih je mjeseci zatrpana poslom, što je uočljivo i na najnovijim paparaco slikama.

Bred Pit i Šarliz Teron ipak nisu zajedno?

Popularni glumci Bred Pit i Šarliz Teron se ipak ne zabavljaju, niti su se skoro vidjeli, iako su jako dobri prijatelji.

Izašao trejler za film za koji se Šarliz Teron ugojila 16 kilograma

Šarliz Teron je za ulogu u svom novom filmu "Tully" nabacila 16 kilograma, a nedavno je izašao i trejler za dramu koju mnogi s nestrpljenjem očekuju.

Šarliz Teron priznala: Godinama sam uživala u marihuani

Slavna glumica Šarliz Teron (42) otkrila je kako se u 30. godinama riješila navike uživanja marihuane jer ju je činila ‘dosadnom’.

Šarliz Teron: Mama je tatu ubila u samoodbrani

Majka slavne Šarliz Teron ubila je njenog oca koji je bio alkoholičar i zlostavljač u samoodbrani. Glumica je uvijek odbijala da komentariše svoju prošlost, a sada je to konačno uradila.

Šarliz Teron sa bivšim dečkom Hali Beri

Glumica Šarliz Teron (44) ima novog dečka, kanadskog modela Gabrijela Obrija (40), bivšeg dečka Hali Beri sa kojom ima ćerku Najlu.

Najčitanije