Šišanje

Ima 94 godine i nikad se nije šišao

Devedesetčetvorogodišnji muškarac iz indijske države Karnataka tvrdi da se nikad u životu nije šišao, a kosu dužu od 7 metara sad mora zamotati na glavu kako bi se uopšte mogao kretati.

Korona opet digla cijene šišanja i manikira

BANJALUKA, BIJELJINA - U pojedinim frizerskim i kozmetičkim salonima u RS došlo je do drugog talasa poskupljenja usluga, ali i iz drugih salona najavljuju da bi uskoro mogli da promijene svoje cjenovnike ukoliko se situacija u narednom periodu ne vrati u normalu.

Šišanje u doba korone: Zanimljivi detalji iz Indonezije

Nakon što su u Indoneziji ublažene određene mjere uvedene usljed borbe protiv virusa korona (COVID-19), frizerski saloni su ponovo počeli s radom.

Jelena ošišala Novaka, pogledajte frizuru

Novak Đoković, prvi reket svijeta, je u petom uključenju uživo na Instagramu u posljednjih sedam dana pokazao novu frizuru.

Žene su ih šišale tokom izolacije, pogledajte njihove nove frizure

Sa svakom nedjeljom koja prolazi muškarci su na sve većim mukama.

Dječak dobio frizuru zbog koje će ostati kod kuće

Jedan otac s Filipina dosjetio se zanimljivog načina putem kojeg će zadržati svog sina u kući tokom širenja pandemije virusa korona.

Koliko često treba da se šišate

U zavisnosti od kvaliteta vaše kose, toga koliko često je hemijski tretirate bilo da se farbate, bilo da izvlačite pramenove, da li se fenirate, koristite peglu ili figaro za oblikovanje frizure, vrijeme između dva šišanja može da varira.

Kod frizera provela četiri i po sata i dobila "horor frizuru"

Rejčel Vajt koja radi kao poštar u Londonu tvrdi da više ne može da radi svoj posao nakon što joj je frizerka uništila kosu.

Najskuplji gradovi svijeta: U Parizu žensko šišanje 119 $

Najskuplji gradovi na svijetu su Pariz, Hong Kong i Singapur, koji na listi časopisa Ekomonist dijele prvo mjesto.

Kako da kreirate Taper frizuru

Kada je riječ o muškim frizurama, Taper frizura je jedna od onih koja se najčešće spominje u muškim frizerskim salonima.

Najčitanije