Šibenik

Ubijen muškarac, priveden osumnjičeni

ŠIBENIK - Tijelo muškarca pronađeno je u kući kod Šibenika, a osumnjičeni je priveden.

"Kuća umjetnosti Arsen" u pomen na Arsena Dedića

Obnovljena zgrada bivšeg kina "Odeon" na šibenskoj rivi ubuduće će se zvati "Kuća umjetnosti Arsen", u pomen na velikog kantautora Arsena Dedića.

Turisti sa Tajvana u Hrvatskoj nosili natpis "Nismo iz Kine"

ZAGREB - Centrom Šibenika danas su šetali turisti sa Tajvana, noseći natpis na engleskom "Nismo iz Kine" (Not from China), piše portal Morski.hr.

Napadači na Srbe u kafiću kod Knina ponovo u istražnom zatvoru

ŠIBENIK - Županijski sud u Šibeniku preinačio je odluku šibenskog suda i vratio u istražni zatvor sedmoricu napadača na srpski kafić u Uzdolju kod Knina prošlog ljeta.

Pred turistima istresao fekalije u more kod Šibenika

ŠIBENIK - Stariji muškarac donio je kantu punu fekalija na plažu Rezalište u mjestu Brodarica kod Šibenika i ispraznio je u more pred mnogobrojnim turistima.

Četvorica u pritvoru zbog napada na Srbe kod Knina

ŠIBENIK - Četvorici osumnjičenih za napad na Srbe u kafiću u Uzdolju kod Knina, 21. avgusta, određen je jednomjesečni pritvor.

Crnogorci uhapšeni u Šibeniku zbog ubistva na Cetinju

​PODGORICA - Službenici hrvatske policije uhapsili su u Šibeniku dva crnogorska državljanina koja Interpol Podgorica potražuje u vezi sa nedavnim događajem na Cetinju, kada je ubijeno jedno, a povrijeđena tri lica.

Izudarao kćerku na plaži dok se maćeha sunčala

ŠIBENIK - Strani državljanin je nekoliko puta šakom udario vlastitu kćerku na punoj plaži u Šibeniku dok se maćeha sunčala.

Potresni prizori: Dron snimio posljedice velikog požara kod Šibenika

ŠIBENIK - Dron Ministarstva odbrane Hrvatske (MORH) snimio je posljedice velikog požara u okolini Šibenika.

Novi detalji o požaru u Šibeniku: Osumnjičena se raspitivala i tražila da gleda snimke vatre

U subotu 27. jula nešto poslije podneva osumnjičena za podmetanje požara u Šibeniku krenula je na svoj posao na naplatnu stanicu Hrvatskih autoputeva u Skradinu. Uz uobičajene stvari, u torbu je stavila i dvije kutije kocki za potpalu, tvrdi hrvatski portal "Jutarnji.hr".

Najčitanije