Šibenik

Pred turistima istresao fekalije u more kod Šibenika

ŠIBENIK - Stariji muškarac donio je kantu punu fekalija na plažu Rezalište u mjestu Brodarica kod Šibenika i ispraznio je u more pred mnogobrojnim turistima.

Četvorica u pritvoru zbog napada na Srbe kod Knina

ŠIBENIK - Četvorici osumnjičenih za napad na Srbe u kafiću u Uzdolju kod Knina, 21. avgusta, određen je jednomjesečni pritvor.

Crnogorci uhapšeni u Šibeniku zbog ubistva na Cetinju

​PODGORICA - Službenici hrvatske policije uhapsili su u Šibeniku dva crnogorska državljanina koja Interpol Podgorica potražuje u vezi sa nedavnim događajem na Cetinju, kada je ubijeno jedno, a povrijeđena tri lica.

Izudarao kćerku na plaži dok se maćeha sunčala

ŠIBENIK - Strani državljanin je nekoliko puta šakom udario vlastitu kćerku na punoj plaži u Šibeniku dok se maćeha sunčala.

Potresni prizori: Dron snimio posljedice velikog požara kod Šibenika

ŠIBENIK - Dron Ministarstva odbrane Hrvatske (MORH) snimio je posljedice velikog požara u okolini Šibenika.

Novi detalji o požaru u Šibeniku: Osumnjičena se raspitivala i tražila da gleda snimke vatre

U subotu 27. jula nešto poslije podneva osumnjičena za podmetanje požara u Šibeniku krenula je na svoj posao na naplatnu stanicu Hrvatskih autoputeva u Skradinu. Uz uobičajene stvari, u torbu je stavila i dvije kutije kocki za potpalu, tvrdi hrvatski portal "Jutarnji.hr".

Dok je gasio požar 20 sati dobio kaznu za parkiranje

Jedan vatrogasac dobio je kaznu za pogrešno parkiranje dok je bio na požaru kod Šibenika.

Predložen pritvor osumnjičenoj za podmetanje požara u Šibeniku

ŠIBENIK - Opštinsko državno tužilaštvo u Šibeniku podnijelo je istražnom sudiji Županijskog suda prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenoj za podmetanje velikog požara u šibenskom zaleđu.

Pod kontrolom požar na području Šibenika

ŠIBENIK - Požar koji je izbio na području Šibenika stavljen je pod kontrolu nakon višesatne borbe vatrogasaca sa vatrenom stihijom.

Požar kod Šibenika još gori, izbio i na Hvaru

ŠIBENIK - Požar kod Šibenika i jutros gori, stigli su kanaderi i zaustavljeno je njegovo napredovanje na području Bilica koje je bilo najugroženije, saopštili su zvaničnici vatrogasne službe.

Najčitanije