Šibenik

"Kuća umjetnosti Arsen" u pomen na Arsena Dedića

Obnovljena zgrada bivšeg kina "Odeon" na šibenskoj rivi ubuduće će se zvati "Kuća umjetnosti Arsen", u pomen na velikog kantautora Arsena Dedića.

Turisti sa Tajvana u Hrvatskoj nosili natpis "Nismo iz Kine"

ZAGREB - Centrom Šibenika danas su šetali turisti sa Tajvana, noseći natpis na engleskom "Nismo iz Kine" (Not from China), piše portal Morski.hr.

Napadači na Srbe u kafiću kod Knina ponovo u istražnom zatvoru

ŠIBENIK - Županijski sud u Šibeniku preinačio je odluku šibenskog suda i vratio u istražni zatvor sedmoricu napadača na srpski kafić u Uzdolju kod Knina prošlog ljeta.

Pred turistima istresao fekalije u more kod Šibenika

ŠIBENIK - Stariji muškarac donio je kantu punu fekalija na plažu Rezalište u mjestu Brodarica kod Šibenika i ispraznio je u more pred mnogobrojnim turistima.

Četvorica u pritvoru zbog napada na Srbe kod Knina

ŠIBENIK - Četvorici osumnjičenih za napad na Srbe u kafiću u Uzdolju kod Knina, 21. avgusta, određen je jednomjesečni pritvor.

Crnogorci uhapšeni u Šibeniku zbog ubistva na Cetinju

​PODGORICA - Službenici hrvatske policije uhapsili su u Šibeniku dva crnogorska državljanina koja Interpol Podgorica potražuje u vezi sa nedavnim događajem na Cetinju, kada je ubijeno jedno, a povrijeđena tri lica.

Izudarao kćerku na plaži dok se maćeha sunčala

ŠIBENIK - Strani državljanin je nekoliko puta šakom udario vlastitu kćerku na punoj plaži u Šibeniku dok se maćeha sunčala.

Potresni prizori: Dron snimio posljedice velikog požara kod Šibenika

ŠIBENIK - Dron Ministarstva odbrane Hrvatske (MORH) snimio je posljedice velikog požara u okolini Šibenika.

Novi detalji o požaru u Šibeniku: Osumnjičena se raspitivala i tražila da gleda snimke vatre

U subotu 27. jula nešto poslije podneva osumnjičena za podmetanje požara u Šibeniku krenula je na svoj posao na naplatnu stanicu Hrvatskih autoputeva u Skradinu. Uz uobičajene stvari, u torbu je stavila i dvije kutije kocki za potpalu, tvrdi hrvatski portal "Jutarnji.hr".

Dok je gasio požar 20 sati dobio kaznu za parkiranje

Jedan vatrogasac dobio je kaznu za pogrešno parkiranje dok je bio na požaru kod Šibenika.

Najčitanije