Šid

Grupa "Iva" nastupila u Šidu

U okviru manifestacije "Dani Srpske u Srbiji", večeras je u Šidu održan koncert etno grupe "Iva".

Vojska Srbije već intervenisala u Šidu, mještani odahnuli

Vojska Srbije stigla je u Šid kako bi preventivno kontrolisala tri centra sa skoro 2.000 migranata. Noćas je već intervenisala i 18 migranata vratrila u prihvatni centar.

Vojska u Šidu: Specijalci sa dugim cijevima u migrantskim kampovima

ŠID - Vojska Srbije počela je večeras obezbjeđenje prihvatnih centara za migrante na teritoriji opštine Šid, radi pružanja pomoći Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Iz Šida izmješteno 150 migranata

BEOGRAD - Jake policijske snage izmjestile su iz Šida grupu od 150 migranata koji su bili locirani u napuštenim objektima.

Bez teretnjaka na prelazu Šid do kraja godine

BEOGRAD - Zbog rekonstrukcije dionice puta od graničnog prelaza do Šida, na tom prelazu, od danas pa do posljednjeg dana ove godine, neće biti teretnog saobraćaja samo na izlazu iz Srbije.

Udavila se dva migranta u jezeru kod Šida

ŠID - Na jezeru Sot kod Šida, danas su se utopila dva punoljetna migranta.

Dio autoputa od graničnog prelaza Betrovci ka Šidu pušten u saobraćaj

BEOGRAD - Pet kilometara obnovljenog autoputa od graničnog prelaza Batrovci ka Šidu danas je pušteno u saobraćaj.

Migrant iz Tunisa stradao na željezničkoj stanici u Šidu

SREMSKA MITROVICA - Tijelo migranta nađeno je noćas na kolosjeku željezničke stanice u Šidu, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica.

Državljanka BiH uhapšena u Srbiji: Krala novčanike iz ženskih torbica

ŠID - Pripadnici MUP u Šidu uhapsili su A. B. (22), državljanku Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična djela krađe, falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica, saopštio je danas MUP.

Der Spiegel: Šta se dogodi kad EU zatvori svoje granice

ŠID - Njemački nedjeljnik "Der Spiegel" objavio je na svom portalu veliku reportažu o ''migrantima na Balkanskoj ruti'' pod naslovom "Nasukani u ruinama Šida", u kojem opisuje pokušaje migranata koji se nalaze u srpskom gradu Šidu da uđu u Hrvatsku i tako napokon dođu na tlo Evropske unije.

Najčitanije