Šipovo

Poslovođi kafića polomljena vilica, smirivao bahate goste

ŠIPOVO - Mladići koji su zadobili teške povrede u napadu ispred šipovačkog kafića "Don" sporo i teško se opravljaju od povreda, ali i šoka, kada su ih napali Vuk G. iz Šipova i Miljan M. iz Srbije, zbog čega su trojica njih završila u bolnici.

Za Šipovljanku kobni udarci sjekirom i rane od noža

BANJALUKA - Obdukcijom tijela Snežane Trkulje (57) iz Šipova utvrđeno je da je umrla usljed višestrukih udaraca po glavi, a osim toga pronađena je i rana na grudima, najvjerovatnije od noža.

Žena ubijena sjekirom, muž otišao na piće pa se prijavio policiji u Šipovu

ŠIPOVO - Dragan Trkulja (61) iz Šipova, koji je osumnjičen da je sjekirom ubio suprugu Snežanu (57), sam se prijavio policiji, ali je prije toga svratio na lokalnu benzinsku pumpu kako bi popio piće, potvrdilo je više izvora "Nezavisnih".

Zločin u Šipovu: Osumnjičen da je sjekirom ubio suprugu

ŠIPOVO - Dragan Trkulja (61) iz Šipova osumnjičen je da je sjekirom ubio suprugu Snežanu (57), potvrđeno je "Nezavisnim novinama"

Masovna tuča na korona žurki u Šipovu

ŠIPOVO - Šest osoba učestvovalo je u tuči na privatnoj kućnoj zabavi koju je organizovao Mitar J. iz Šipova, suprotno mjerama protiv širenja korona virusa, a policija je na žurki evidentirala 30 osoba, potvrđeno je "Nezavisnim".

Tragedija u Šipovu, poginuo starac

ŠIPOVO - Osamdesetdvogodišnji Niko Glamočak iz mjesta Stupna, opština Šipovo, poginuo je juče popodne kada ga je u tom mjestu, dok je pješačio, udario mercedes, potvrđeno je "Nezavisnim novinama" u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Policija traga za Banjalučaninom osumnjičenim za ubistvo monaha

BANJALUKA, ŠIPOVO - Policija traga za četrdesetogodišnjim Banjalučaninom Draganom Š. zbog sumnje da je ubio monaha manastira Glogovac oca Stefana.

Pijana sletjela sa puta

ŠIPOVO - u Duljacima, kod Šipova, sinoć je automobilom volvo osoba čiji su inicijali D.M. sletjela sa puta, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Šipovljanin koji je preživio pokušaj ubistva: Ovo je tek početak

ŠIPOVO - Gojko Dakić iz Šipova za dlaku je izbjegao smrt kada je u toj opštini u ponedjeljak naveče pod fordom kojim je upravljao eksplodirala bomba, a slučaj je okvalifikovan kao pokušaj ubistva.

Dodik: Sve urađeno posljednjih godina u Šipovu ima predznak SNSD-a

ŠIPOVO - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da su godine bile potrebne da se društveni život vrati u Šipovo poslije okupacije hrvatske i muslimanske vojske, te da sve što je posljednjih godina tu urađeno ima predznak aktivnosti i volje ljudi SNSD-a.

Najčitanije