Šipovo

Muškarac iz Šipova narušavao javni red i mir

DOBOJ - Derventska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali M.T. iz Šipova koji se pijan oglušio o naredbu da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Derventi, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Muškarac poginuo u nesreći kod Šipova

ŠIPOVO - Jedna osoba poginula je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Vranovine, opština Šipovo, saznaju "Nezavisne", nezvanično.

Položen kamen temeljac za izgradnju Sportskog kampa "Stevan Marković"

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju Sportskog kampa "Stevan Marković" u mjestu Pljeva kod Šipova da je cilj da ovaj kamp, koji nosi ime istaknutog sportiste, policajca i srpskog borca, bude na dobrobit sportista i omladine.

Kosci se okupili u Mujdžićima kod Šipova

ŠIPOVO - Žamor i oštrice iskusnih kosaca danas su se ponovo začuli na imanju Dragana Kovača Šele u Mujdžićima kod Šipova i tako nastavili tradiciju ručnog košenja trave koja u domaćinstvu Kovač traje već decenijama.

Uhapšen vozač iz Šipova, našli mu marihuanu i kamagru u autu

MRKONJIĆ GRAD- Dvadesetšestogodišnji M.B. iz Šipova uhapšen je jer je policija, prilikom kontrole automobila golf kojim je upravljao, pronašla 4,43 grama marihuane, rekla je Srni portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Snijeg zabijelio u Šipovu

ŠIPOVO - Fotografija iz Šipova je dokaz da osim kiše probleme pravi i snjeg koji se jutros zabijelio u Šipovu.

Brat i sestra Nediljko i Milka Ilić iz Šipova umrli od trovanja biljkama?

ŠIPOVO - Milka Ilić (61) i njen brat Nediljko Ilić (57), koji su pronađeni mrtvi u četvrtak između Šipova i Kupresa, biće sahranjeni u ponedjeljak u Ćatama, saznaju Nezavisne.

Brat i sestra nisu ubijeni

ŠIPOVO - Uzrok smrti Milke Ilić (61) i njenog brata Nediljka Ilića (57), koji su pronađeni mrtvi u selu Ćate, između Šipova i Kupresa, nakon obavljene obdukcije nije zvanično objavljen, a nezvanično saznajemo da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela, odnosno nasilja te da su bili mrtvi petnaestak dana.

Strava kod Šipova: Brat i sestra pronađeni mrtvi

ŠIPOVO - Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa, nezvanično saznaju "Nezavisne".

Osmogodišnjak gledao kako mu pas ujeda braću

ŠIPOVO - Jedanaestogodišnji B.J. iz Šipova i njegov dvije godine stariji brat V.J. zadobili su povrede nakon što ih je u tom gradu napao pas - američki staford, dok je osmogodišnjak, njihov treći brat, sve to posmatrao, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije