Šipovo

Biftek optužuje Šajina: Bivši načelnik me pretukao jer sam tražio da mi vrati dug

JEZERO, ŠIPOVO - Dušan Šajin, bivši načelnik opštine Jezero, pretukao me jer sam mu tražio pare koje mi duguje i tom prilikom mi je nanio teške tjelesne povrede, tvrdi Milorad Kozomara Biftek iz Šipova, dok s druge strane Šajin optužuje Kozamaru da mu je ukrao manjerke za transport čorbe, te da su se sukobili jer je Biftek prvi pokušao njega napasti.

Jednog komšiju ubila struja, drugi umro u šumi

​ŠIPOVO - Duško Vukoman (39) iz Trnova, kod Šipova, nastradao je prekjuče od strujnog udara na trafo-stanici u ovom selu, a vijest o njegovoj pogibiji dodatno je ovo mjesto zavila u crno, jer su baš tada pripremali sahranu svog komšije i rođaka Daneta K. (49), čije su tijelo noć ranije pronašli u šumi.

Novosađanin uhapšen u Šipovu, oduzeto 12 bombi

​BANJALUKA – Policija je u Šipovu uhapsila M.T. iz Novog Sada zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Državljanka Austrije povrijeđena kod Šipova

ŠIPOVO - Državljanka Austrije B.D. povrijeđena je u nezgodi u mjestu Stupna kod Šipova, kada je B.Š. iz Šipova izgubila kontrolu nad pasatom i sletjela sa kolovoza.

Predložen pritvor uhapšenima zbog obljube i podvođenja djevojčice

BANJALUKA – Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je određivanje pritvora S.S. (53) i M.S. (64) iz Šipova zbog sumnje da su izvršili obljubu i podvođenje jedanaestogodišnje djevojčice.

Unuku podvodila starom policijskom znancu?

ŠIPOVO - Šokantan slučaj podvođenja jedanaestogodišnje unuke otkrila je policija iz Šipova nakon zaprimljene prijave da žena, čiji je identitet poznat redakciji, sve češće vodi unuku kod S.S., policiji dobro poznatog 53-godišnjaka.

Uhapšena baba zbog seksualnog iskorištavanja maloljetne unuke

BANJALUKA - Dvije osobe iz Šipova nalaze se Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka gdje će biti saslušane zbog sumnje da su počinili krivična djela iz oblasti seksualnog iskorištavanja maloljetnog lica, potvrđeno je za "Nezavisne".

Određen pritvor uhapšenima u Šipovu sa 6,5 kg droge

ŠIPOVO - Robertu Barišiću, Emiru Kordi i Nihadu Omanoviću uhapšenima na području Šipova u akciji “Pliva”, u kojoj je zaplijenjeno oko šest i po kilograma skanka Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor.

Predložen pritvor uhapšenima zbog 6,5 kg droge

ŠIPOVO - Robertu Barišiću, Emiru Kordi i Nihadu Omanoviću, uhapšenima na području Šipova u akciji "Pliva", u kojoj je zaplijenjeno oko šest i po kilograma skanka, postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je jednomjesečni pritvor.

Uhapšene tri osobe, oduzeto pet kilograma droge

BANJALUKA - Na području Šipova oduzeto je oko pet kilograma skanka, tri osobe su uhapšene, a za jednom se traga, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Najčitanije