Škaljarci

Ubice škaljaraca u Atini nosile silikonske maske?

ATINA - Očevici pucnjave u kojoj su u nedjelju u restoranu u Atini ubijene vođe škaljarskog klana Igor Dedović (43) i Stevan Stamatović (43) ispričali su policiji da su ubice na licu imale marame, ali i nešto nalik na masku.

Objavljene prve fotografije ubica škaljaraca

ATINA - Grčki mediji objavili su prve fotografije ubica pripadnika škaljarskog klana, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, snimljene sigurnosnim kamerama ispred restorana u Atini u kom se odigrao zločin.

Hapšenje Hrvata i Srbina u vezi s ubistvom škaljaraca?

ATINA - Grčka Služba bezbjednosti istražuje moguću povezanost ubistva dvojice međunarodno gonjenih Crnogoraca u nedjelju u selu Vari, kod Atine, s ranijim hapšenjima.

Očevici ubistva škaljaraca: Bilo kao u filmu, ubice pucale, djeca vrištala

ATINA - U glavnom gradu Grčke, Atini, sinoć su ubijeni visoko pozicionirani pripadnici crnogorskog kriminalnog škaljarskog klana Igor Dedović i Stefan Stamatović. Dedović i Stamatović likvidirni su u prepunom restoranu u atinskom kvartu Vari.

Vođe škaljaraca ubijeni u Atini pred ženom i djecom

ATINA - U restoranu u Atini večeras oko 19 časova ubijeni su čelnici crnogorskog škaljarskog kriminalnog klana Stamatović Stevan i Dedović Igor, javljaju srpski mediji.

Jeziva čitulja ocu vođa "škaljarca": Znamo šta nam je činiti

PODGORICA - Jedan od vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić dao je čitulju svom ocu Veselinu koji je ubijen u subotu veče u Kotoru u kojoj navodi da "zna što mu je činiti".

Privedeno 26 "kavčana", pronađeno šest čaura

PODGORICA - Inspektori kriminalističke policije priveli su na informativni razgovor 26 osoba bliskih "kavačkom klanu" kako bi provjerili njihov alibi u vrijeme ubistva Kotoranina Veselina Veska Vukotića (69), oca Jovana i Igora Vukotića, objavio je Dan.

Stefanović: Vukotić je protjeran u Srbiju

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će se protiv Jovice Vukotića, uhapšenog u Turskoj, postupati u skladu sa odlukama tužilaštva.

Najčitanije