Škaljarski klan

Kako kriminalci procjenjuju čija "glava" koliko vrijedi?

Tužilaštvo za organizovani kriminal pozvalo je Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore da prisustvuje ispitivanju Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Nebojše Jankovića.

Podignuta optužnica protiv vođa škaljarskog klana

PODGORICA - Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore podiglo je danas optužnicu protiv jednog od vođa kavačkog klana Slobodana Kašćelana i još 13 osoba kojima se na teret stavlja stvaranje kriminalne organizacije, teško ubistvo, teško ubistvo putem pomaganja, te nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Uhapšeni "škaljarac" saslušan u vezi s predmetom "Darko Elez i drugi"

SARAJEVO - Lice uhapšeno u Banjaluci, blisko takozvanom škaljarskom klanu, saslušano je u Tužilaštvu BiH u svojstvu svjedoka u predmetu "Darko Elez i drugi", potvrdio je jutros Srni portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

Trojica državljana Crne Gore napustila teritoriju BiH

BAJALUKA - Trojica državljana Crne Gore, koji su uhapšeni na Jahorini, napustili su teritoriju BiH, piše Srpskainfo.

Mediji: Plaćene ubice iz Kolumbije četiri mjeseca živjele u Hrvatskoj

Dvojica kolumbijskih plaćenih ubica Kaisedo Bandoja Huan David (29) i Kostana Kasa Hoze Aleksander (43), koje je crnogorska policija uhapsila 2. avgusta u Nikšiću, skoro četiri mjeseca boravili su u Splitu i okolini, pokazuju operativni podaci do kojih su došli crnogorski istražioci, saznaje "Jutarnji list".

Poznata imena uhapšenih na Jahorini, jednog povezuju sa škaljarcima

PALE - Šest osoba uhapšeno je u apartmanu u jednom hotelu na Jahorini zbog narkotika i oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Tužilac traži još mjesec dana pritvora za vođu "škaljaraca"

PODGORICA - Više državno tužilaštvo zatražilo je produženje pritvora za još mesec dana Jovanu Vukotiću, koji je u policijskim evidencijama označen kao vođa škaljarskog klana, potvrdila je za Dan portparol podgoričkog Višeg suda Aida Muzurović.

Vođa "škaljarskog" klana u zatvoru pod stražom 24 sata

PODGORICA - Jedan od navodnih šefova crnogorskog "škaljarskog" klana Jovan Vukotić nalazi se pod stražom 24 sata u istražnom zatvoru u Spužu, a sam ne izlazi u šetnju niti se može sresti sa bilo kojim drugim zatvorenikom.

Kod Podgorice teško ranjen pripadnik "škaljarskog klana"

PODGORICA - U pucnjavi koja se u utorak dogodila u Golubovcima kod Podgorice s više metaka je ranjen Igor Krstović, objavili su podgorički mediji navodeći da je on "blizak 'škaljarskom klanu' ".

Škaljarci ubijeni jer je mafija ostala bez 20 tona kokaina?

Jedan od vođa škaljarskog kriminalnog klana Igor Dedović navodno je bio uključen u šverc 20 tona kokaina zaplijenjenog prošlog juna u Filadelfiji, pa istražitelji provjeravaju da li je taj slučaj povezan sa likvidacijom Kotoranina u Atini 19. januara.

Objavljene prve fotografije ubica škaljaraca

ATINA - Grčki mediji objavili su prve fotografije ubica pripadnika škaljarskog klana, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, snimljene sigurnosnim kamerama ispred restorana u Atini u kom se odigrao zločin.

Novi detalji ubistva u Atini: Škaljarci koristili hrvatske pasoše

ATINA - Grčka policija i dalje traga za četvoricom egzekutora koji su u nedjelju uveče brutalno livkidirali dvojicu vođa škaljarskog klana u jednom restoranu u Atini.

Hapšenje Hrvata i Srbina u vezi s ubistvom škaljaraca?

ATINA - Grčka Služba bezbjednosti istražuje moguću povezanost ubistva dvojice međunarodno gonjenih Crnogoraca u nedjelju u selu Vari, kod Atine, s ranijim hapšenjima.

Srbija Crnoj Gori izručuje vođu škaljarskog klana

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu utvrdio je da su ispunjene zakonske pretpostavke za izručenje Crnoj Gori Jovana Vukotića, kojeg su srpske bezbjednosne službe označile kao vođu škaljarskog klana.

"Škaljarci" na udaru policije, pretresaju im kuće zbog ubistva Ilića

PODGORICA - Specijalne policijske jedinice Crne Gore prethodnih dana pretresale su stanove osoba koje policija dovodi u vezu sa škaljarskim kriminalnim klanom, pišu Vijesti

Najčitanije