Škoda

Škoda Rapid postaje kućni rival Golfa

Škoda će novi Rapid učiniti puno atraktivnijim i tehnološki naprednijim, a ne skrivaju aspiracije da u budućnosti ozbiljno ugroze i najjače kompakte u segmentu, pa i samog Golfa.

Kako izgleda Škoda Karoq u policijskom izdanju

Škodini automobili sve su popularniji među snagama reda u mnogim zemljama.

Kako sada izgleda Octavia koja je prešla 700.000 km?

Nakon što su gotovo svi svjetski mediji objavili priču o Škodi Octaviji 1.9 TDI koja je s lakoćom prešla gotovo 700.000 kilometara te dokazala vrhunsko stanje, sad je dobila zasluženi tretman podmlađivanja.

Jače sirene u Škodama za Indiju

Češki proizvođač najavljuje bum na indijskom automobilskom tržištu, koje će do 2020. postati treće najveće na svijetu.

Novi automobili vrijedni 400.000 KM za MUP Tuzlanskog kantona

TUZLA - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Tuzlanskog kantona predstavilo je danas 11 novih automobila "škoda oktavija" vrijednih oko 400.000 KM, koji su nabavljeni vlastitim sredstvima za potrebe resornog ministarstva i Uprave policije.

Škoda Octavia četvrte generacije stiže 2020.

Česi na cesti već testiraju svoj najprodavaniji automobil. Škoda Octavia četvrte generacije stiže 2020., no posao na njoj već odavno traje.

Kodiaq RS oborio rekord Nirburgringa u SUV klasi

Prvi Škodin sportski SUV Kodiaq RS postavio je novi rekord staze u Nirburgringu sa terence sa sedam sjedišta.

Škoda u problemu zbog "prevelike" potražnje

Kompanija Škoda ima problema da odgovori na preveliku potražnju na tržištu za njenim automobilima, te bi uskoro mogla da se za pomoć obrati nekoj od privatnih fabrika.

Škoda Kodiaq RS razvijaće 240 KS

Škoda Fabia RS više se ne proizvodi zbog finansijskih razloga, tako da je jedini model češkog proizvođača automobila s oznakom RS – Octavia RS.

Škodini učenici napravili Karoq kabriolet

Učenici Škodine strukovne škole izradili su jedinstveni SUV kabriolet zasnovan na modelu Karoq i simbolično ga nazvali – Sunroq.

Najčitanije