Škoda

Škoda najavila novi Superb

Škoda će već ovog mjeseca premijerno prikazati obnovljeni Superb.

Ukradena škoda oktavija

ZVORNIK - U Zvorniku je ukraden automobil škoda oktavija, potvrđeno je danas Srni u Policijskoj upravi ovog grada.

Povrijeđen vozač škode

ZVORNIK - Tridesetpetogodišnji vozač automobila škoda A.T. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Zvornik-Sapna u mjestu Jardan, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Koliko motor gubi snage s pređenim kilometrima?

Glavni akter ponovno je Škoda Octavia 1.9 TDI s pređenih gotovo 700.000 kilometara, o kojoj smo već pisali, a sada je podvrgnuta mjerenju snage kako bi se ustanovilo koliko je točno konja "umrlo" s godinama eksploatacije.

Škoda traži rješenje: Prodala 100.000 vozila manje

Češki proizvođač automobila Škoda imao je prošle godine problem sa prodajom vozila.

Škoda ima rješenje za zaboravne vozače

Vlasnici mogu sami kreirati podsjetnik i obveze koje će imati u danu pretrpanom od obaveza.

Škoda Karoq i Kodiaq od sada sa 2.0-litarskim TSI agregatom

Porast potražnje za benzinskim agregatima u Velikoj Britaniji doveo je do toga da Škoda svoje modele Karoq i Kodiaq od sada prodaje sa novim, dvolitarskim TSI agregatom koji razvija 187 konjskih snaga

Na sajmu Škodina sadašnjost i budućnost

Na štandu Škode u hali 1 Beogradskog sajma centralno mjesto zauzimaju novi kompaktni model Scala i SUV Kodiaq RS sa 240 "konja", a društvo im pravi futurističko vozilo na struju – koncept Vision E.

Nova Škoda Octavia stiže ove jeseni

Već je bilo riječi o tome da Škoda namjerava da do 2023. lansira tridesetak novih automobila, a jedan od njih će biti i nova generacije modela Octavia. Sada saznajemo da će najpopularniji Škodin automobil biti predstavljen još tokom ove godine.

Škoda planira "lansiranje" preko 30 novih modela do 2023.

Škoda planira da postane još veći "igrač" u automobilskoj industriji. Naime, češki proizvođač planira da do kraja 2022. godine predstavi preko 30 novih modela!

Najčitanije