Škola

Trener spriječio masakr u školi: Uzeo pušku učeniku, pa ga zagrlio

Nevjerovatan video snimak obišao je svjetske medije. Na njemu je prikazano kako je jedan trener iz srednje škole u Oregonu uspio da razoruža naoružanog đaka, a onda ga zagrlio.

Severina: Mog sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali

Pjevačica Severina Kojić na pres-konferenciji iznijela je teške optužbe na račun škole svog sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju od komentara zbog dobrobiti dijeteta.

Bacio suzavac u školi, četvoro učenika u bolnici

Četvoro učenika dobilo je ljekarsku pomoć u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu. Jedan od učenika nam je rekao kako se u školi nije moglo disati i da su morali izaći napolje.

Zubar za 1.500 đaka u Boriku

BANJALUKA - Osnovna škola "Vuk Stefanović Karadžić" u Boriku dobila je stomatološku ambulantu, u kojoj će kod zubara moći ići više od 1.500 učenika iz ovog naselja.

Besplatne karte đacima dobojskih škola

DOBOJ - Pritisak roditelja i 1.004 đaka koji do 10 dobojskih osnovnih škola putuju autobusom urodio je plodom pa će do kraja polugodišta Gradska uprava od rebalansa budžeta odvojiti dio novca i uplatiti prevoznicima, koji su iznenada odlučili da cijena mjesečnih karata umjesto 25 KM bude 50 KM.

Otac sam napravio put kako bi kćerka mogla da ide u školu

Da su roditelji spremni na svaku žrtvu ako će ona donijeti dobro njihovoj djeci svjedoči divna priča iz Turske.

Počela dvomjesečna škola fotografije

DOBOJ - U Doboju je večeras počela dvomjesečna škola fotografije tokom koje će polaznici naučiti osnove rada na foto-aparatima s ciljem da se kroz slike predstavi ova lokalna zajednica.

Šveđani planiraju da izbace iz škola istoriju prije 18 vijeka

STOKHOLM - Šveđani namjeravaju da izbace iz škola svu istoriju stariju od 18. vijeka i da se učenici koncentrišu na Holokaust, Hitlera, Drugi svjetski rat i postmoderni period s kraja 20. vijeka.

Dječaku sa srčanim problemima rasjekli glavu o sto za vrijeme časa?

ODŽAK - Dječak iz Osnovne škole "Branko Radičević" iz Odžaka povrijeđen je na času matematike, u četvrtak, 26. septembra, tvrde njegovi roditelji, prenosi Pink pisanje Telegrafa.

U Banjaluci besplatna radionica s babicom

BANJALUKA - Škola za trudnice "Radosnica" u Banjaluci organizuje sutra s početkom u 18 časova u ovoj školi besplatnu radionicu pripreme za porod s babicom.

Najčitanije