Šleper

Prevrnuo se šleper na auto-putu

Na auto-putu Beograd – Niš oko šest sati prevrnuo se kamion s prikolicom, prenio je RTS.

Snijeg obustavio saobraćaj na putu Mokro - Podromanija

SARAJEVO - Na putu Mokro - Podromanija obustavljen je saobraćaj za teretna vozila s prikolicom i šlepere zbog snijega, saopšteno je iz federalnog Auto-moto kluba (BiHAMK).

Prevrnuo se šleper na autoputu

GORNJI MILANOVAC - Šleper se prevrnuo na auto-putu "Miloš Veliki" kod Ručića u opštini Gornji Milanovac, a vozač je zadobio povrede.

Troje povrijeđenih u sudaru šlepera i dva automobila

GRUDE - Dvije osobe zadobile su teške povrede, a jedna lakše u sudaru dva automobila i šlepera na putu Grude-Ljubški u mjestu Cerov Dolac, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona.

Šleperom usmrtio stopera kod Stoca pa pobjegao

STOLAC - Rijetko viđena tragedija dogodila se jutros oko 9 časova na raskrsnici u Stocu prema Berkovićima.

Kamaz predstavio šleper nove generacije

Ruska automobilska fabrika "Kamaz" predstavila je šleper nove generacije KamAZ-54901 "Continent", u čast 50. godišnjice od osnivanja kompanije.

Sudar šlepera i automobila: Poginuo mladić iz BiH

KARLOVAC - U saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 19:25 sati dogodila na cesti D-1 u Cerovcu Vukmanićkom nedaleko od Karlovca život je pod prikolicom šlepera izgubio 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, potvrdila je jutros karlovačka policija, javljaju hrvatski mediji.

Šleper sletio sa puta Bileća-Berkovići, saobraćaj obustavljen

BANJALUKA - Saobraćaj na dionici regionalnog puta Bileća-Berkovići potpuno je obustavljen zbog slijetanja teretnog vozila sa kolovoza, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pivo ispalo iz šlepera, prolaznici se služili

Na autoputu D1 u Hrvatskoj došlo je do saobraćajnog incidenta kada je iz jednog šlepera ispalo oko 40 gajbi piva, ali nije došlo do sudara.

Kad snijeg zatrpa šleper

U mnogim dijelovima Austrije snijeg je napravio velike probleme, a visina snijega iznosila je više od tri metra.

Najčitanije