Šminka

Malezijska vlada ženama: Budite našminkane i ne gnjavite muževe

Malezijsko ministarstvo za porodicu je na Facebooku objavilo šokantna uputstva za žene koje rade od kuće u vrijeme karantina zbog virusa korona.

Spužvica za šminku biće kao nova uz ovaj jednostavan trik

Sophie Hinchliffe, na društvenim mrežama poznatija kao Mrs. Hinchshome, svakodnevno dijeli savjete za čišćenje koji mogu pomoći baš svakome, a uz to jednostavni su i izvodivi uz stvari koje najčešće već imate kod kuće.

Milijarderka nastavlja s biznisom: "Čekala sam ovaj trenutak"

Prva saradnja koju je u ovoj godini ostvarila milijarderka Kajli Džener bila je s njenom ćerkom Stormi.

Make-up trendovi koji će biti popularni 2020.

Ušli smo u 2020. godinu, a ako već niste otkrile koji nas trendovi u šminkanju čekaju ove godine, krajnje je vrijeme da saznate.

Da li pravilno uklanjate šminku?

Šminkanje ponekad može da oduzme mnogo vremena, a podrazumijeva se da treba da znate i određene tehnike kako bi vaša šminka izgledala besprijekorno.

Tri ideje za novogodišnji mejkap po receptu svjetskih šminkera

Nova godina nam se opasno približila, a praznična euforija se osjeća na svakom koraku. Ova noć dozvoljava da odemo korak dalje kada je šminka i garderoba u pitanju, pa čak i da pomalo pretjeramo. Pravilo glasi, što sjajnije i veselije to bolje.

Da li šminka postaje rasadnik virusa kad se razbolimo?

Da popričamo o virusima i bakterijama na vašim omiljenim proizvodima za šminkanje. Da li bi trebalo taj skupo plaćeni karmin da bacite, ako ste ga koristili dok ste bili bolesni?

Make-up trikovi za svjež jutarnji izgled

Vrlo često onih osam sati sna su upravo ono što nam nedostaje i za čim čeznemo. Zato je veoma teško da se svakog jutra probudite odmorni i svježi. Sva sreća, šminka je idealno i jednostavno rješenje za ovu vrstu problema.

Trikovi pomoću kojih ćete "prevariti" godine

Da biste izgledali mlađe, održavajte kožu i kosu u dobroj formi "pametnom" njegom i šminkom. Donosimo sedam savjeta za mladoliki izgled.

Greška koju prave sve žene sa smeđim očima

Iako se na prvu čini kako uz smeđe oči pristaje baš sve, to ipak nije slučaj.

Najčitanije