Šminka

Njena šminka je sve samo ne obična: Ona je kraljica optičkih iluzija

Ukoliko volite šminku, ali nemate naviku ni inspiraciju kako da unaprijedite svoje "make up" vještine, 21-godišnja Hoa Trang iz Vijentama će vam dati nove ideje.

Šta žene najviše guglaju tokom izolacije?

Viđanje i okupljanje sa prijateljima je postalo zabranjeno, a samim tim se i boravak na društvenim mrežama znatno povećao. Zahvaljujući internetu, možemo svakodnevno komunicirati sa osobama sa kojima želimo, a višak vremena nam dozvoljava da se posvetimo pretrgama na Guglu o temama koje nas zanimaju.

Viktorija Bekam lansira novu paletu sijenki

Viktorija Bekam najavljuje lansiranje svoje Smokey Eye Brick palete u novoj neutralnoj varijanti, nazvanoj Silk, a biće dostupna u Signature, Tuxedo, Royal i Tweed varijantama.

Malezijska vlada ženama: Budite našminkane i ne gnjavite muževe

Malezijsko ministarstvo za porodicu je na Facebooku objavilo šokantna uputstva za žene koje rade od kuće u vrijeme karantina zbog virusa korona.

Spužvica za šminku biće kao nova uz ovaj jednostavan trik

Sophie Hinchliffe, na društvenim mrežama poznatija kao Mrs. Hinchshome, svakodnevno dijeli savjete za čišćenje koji mogu pomoći baš svakome, a uz to jednostavni su i izvodivi uz stvari koje najčešće već imate kod kuće.

Milijarderka nastavlja s biznisom: "Čekala sam ovaj trenutak"

Prva saradnja koju je u ovoj godini ostvarila milijarderka Kajli Džener bila je s njenom ćerkom Stormi.

Make-up trendovi koji će biti popularni 2020.

Ušli smo u 2020. godinu, a ako već niste otkrile koji nas trendovi u šminkanju čekaju ove godine, krajnje je vrijeme da saznate.

Da li pravilno uklanjate šminku?

Šminkanje ponekad može da oduzme mnogo vremena, a podrazumijeva se da treba da znate i određene tehnike kako bi vaša šminka izgledala besprijekorno.

Tri ideje za novogodišnji mejkap po receptu svjetskih šminkera

Nova godina nam se opasno približila, a praznična euforija se osjeća na svakom koraku. Ova noć dozvoljava da odemo korak dalje kada je šminka i garderoba u pitanju, pa čak i da pomalo pretjeramo. Pravilo glasi, što sjajnije i veselije to bolje.

Da li šminka postaje rasadnik virusa kad se razbolimo?

Da popričamo o virusima i bakterijama na vašim omiljenim proizvodima za šminkanje. Da li bi trebalo taj skupo plaćeni karmin da bacite, ako ste ga koristili dok ste bili bolesni?

Najčitanije