Šoping

Obrušio se šoping centar u okolini Moskve, četvoro ostalo pod ruševinama

MOSKVA - Četiri osobe ostale su pod ruševinama šoping-centra u izgradnji koji se srušio u ruskoj oblasti Kirov, navelo je regionalno Ministarstvo za vanredne situacije.

Hrvati ponovo šopinguju u BiH: Kupuju od lijekova do bijele tehnike

ŽUPANJA, ORAŠJE - Nakon gotovo dva i po mjeseca koliko je zbog pandemije korona virusa granica bila zatvorena, hrvatski državljani ponovno su krenuli u prekogranični šoping u Bosnu i Hercegovinu uz pokazivanje lične karte ili pasoša.

Granica otvorena, Hrvati ponovno idu u šoping u Srbiju

OSIJEK - S obzirom na to da je Srbija otvorila granicu, Hrvati mogu nesmetano i bez ograničenja da putuju tamo i nazad, a Slavonci su počeli da koriste tu mogućnost i krenuli po osnovne namirnice u jeftinije srpske trgovine, navodi se u reportaži hrvatske televizije RTL.

Na online šoping stanovnici BiH potrošili 5,2 miliona KM

BANJALUKA - Da je virtuelni prostor odavno postao dio naše svakodnevice, potvrđuje i činjenica da sve više građana BiH i kupovinu obavlja putem brojnih online platformi.

Šoping-sezona od "crnog petka" do Božića biće kraća šest dana

NJUJORK - Šoping-sezona u SAD, koja traje od Dana zahvalnosti do Božića, biće ove godine šest dana kraća nego lani.

Evo koliko kalorija potrošite dok šopingujete

Kilometri koje pređete tokom svojih "modnih izleta" nisu zanemarivi.

Slavonci lani u šopingu u BiH ostavili 44 miliiona KM

​Prekogranični šoping-turizam u BiH i dalje cvjeta i sve više Slavonaca prepoznaje prednosti zemlje kao povoljne šoping-destinacije, o čemu svjedoče i podaci o potrošnji u prošloj godini.

Otvoren najveći šoping centar u Evropi

Westfield u London postao je najveći šoping centar u Evropi nakon što se proširio na dodatnih 68,750 kvadratnih metara te se sad prostire na 242,000 kvadratnih metara.

Delta dobila dozvolu za gradnju tržnog centra u Banjaluci

BANJALUKA - Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske izdalo je dozvolu firmi „Delta Real Estate” Miroslava Miškovića za izgradnju šoping mola „Delta Planet” u Banjaluci.

Stigao "Black Friday ": U SAD-u počela šoping groznica, a ima je i kod nas

NJUJORK – U Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) je počela šoping groznica "Black Friday", dan nakon nacionalnog praznika Dana zahvalnosti, odnosno dana kada nastupaju i velika sniženja u kupovini, što svke godine iziazva šoping groznicu širom zemlje.

Najčitanije