Španija

U Španiji protesti poljoprivrednika

MADRID - U Španiji su danas farmeri i stočari protestovali protiv ekološke i ekonomske politike vlade lijevog centra.

Preminuo najstariji čovjek na svijetu

Najstariji čovjek na svijetu - Saturnino de la Fuente Garsija iz Leona u Španiji, preminuo je sa 112 godina i 341 dan, saopštila je Ginisova knjiga rekorda.

Potvrda iz Španije: Novak mora da se vakciniše da bi igrao

Izabel Rodrigez, portparolka španske vlade, potvrdila je da će uslov za igranje u Španiji biti vakcina.

Đoković neće ni u Španiju?

Poslije Francuske i iz Španije dolaze nove loše vijesti za prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Vodeći švercer heroina uhapšen u Španiji

​BARSELONA - Vodeći švercer heroina u Španiji uhapšen je danas, a prilikom akcije policije uhapšeno je još 10 ljudi i zaplijenjeno 55 kilograma droge, saopštila je policija.

Albares: Nemam informaciju o Ðokovićevom boravku u Španiji

MADRID - Španski ministar inostranih poslova Hoze Manuel Albares izjavio je danas da nema informaciju da li je Novak Ðoković boravio u toj zemlji uoči odlaska u Australiju.

Španija ostaje pri stavu o nepriznavanju Kosova

MADRID - Stav Španije prema nezavisnosti Kosova ostao je nepromijenjen, a pristup Srbiji i Kosovu biće veoma konstruktivan, saopšteno je iz španske Vlade.

U Španiji izolacija za pozitivne na koronu sedam dana

MADRID - Španija je skratila danas period izolacije za osobe koje su pozitivne na virus korona sa deset dana na sedam, saopštilo je Ministarstvo zdravlja, dok je broj zaraženih dostigao rekordan nivo.

Rekordan broj zaraženih u Španiji

​MADRID - Španija se suočava sa rekordnim brojem zaraženih virusom korona i pojedini regioni razmatraju uvođenje restriktivnih mjera pred kraj godine.

Skok broja zaraženih u Španiji nakon Božića

MADRID - Broj zaraženih virusom korona na 100.000 stanovnika danas je u Španiji prvi put prešao 1.000 pod uticajem omikron varijante, ali su bolnice pod znatno manjim pritiskom nego tokom prethodnih talasa epidemije.

Najčitanije