Španija

Španija: Preminulo još 757 ljudi, 6.000 novih slučajeva

MADRID - Broj preminulih od korona virusa u Španiji ponovo je u porastu tako da je za poslednja 24 sata preminulo je 757 ljudi, saopštilo je ministarstvo zdravlja.

Španski prozvođač mrtvačkih sanduka traži radnike, narudžbe povećane osam puta

Dok je većina španskih kompanija zatvorena zbog vanrednog stanja u zemlji, proizvođač mrtvačkih sanduka Ataúdes Chao zbog virusa korona radi 24 sata na dan i zapošljava dodatne radnike.

Katolički sveštenik dio službe posvetio Antiću

Radomir Antić ostavio je dubok trag u španskom fudbalu, njegovo djelo nije samo zeleni pravougaonik, ono prevazilazi okvire sporta, o Srbinu se u "njegovoj drugoj zemlji" govori sa dubokim poštovanjem.

Španiji nedostaje poljoprivrednih radnika

MADRID - Španija je danas počela rješavanje problema manjka poljoprivrednih radnika izazvanog epidemijom virusa korona, tako što je odobrila privremeno zapošljavanja desetina hiljada imigranata ili ljudi bez posla, javlja Reuters.

Španski klubovi mogu da ostanu bez milijardu evra

Predsjednik La Lige Havijer Tebas izjavio je da bi španski klubovi mogli da izgube astronomskih milijardu evra zbog pandemije virusa korona.

Umrle još 743 osobe u Španiji

MADRID - Stopa smrtnosti od virusa korona danas je blago povećana u Španiji, pošto su tokom prethodna 24 časa umrle 743 osobe, čime je ukupan broj žrtava dostigao 13.798.

Britanija i Francuska na putu Italije i Španije?

LONDON - Statistika pokazuje da Velika Britanija i Francuska gotovo u korak prate zastrašujući put koji su Italija i Španija već prošle, izvještava britanski "Sky news".

U Španiji ukradeno dva miliona zaštitnih maski

MADRID - Biznismen iz Santijago de Kompostela uhapšen je pod sumnjom da je ukrao sanitetski materijal, imeđu ostalog čak dva miliona zaštitnih maski, navode lokalne novine.

Britanija i Francuska - na zastrašujućem putu Italije i Španije

LONDON - Statistika pokazuje da Velika Britanija i Francuska gotovo u korak prate zastrašujući put koji su Italija i Španija već prošle, izvještava britanski Skaj njuz.

Joška Fišer: Španija i Italija neće oprostiti što smo ih iznevjerili

Bivši ministri spoljnih poslova Njemačke Joška Fišer i Zigmar Gabrijel, uputili su zajednički poziv Vladi da napravi Maršalov plan kako bi se pomoglo Španiji i Italiji, zemljama koje su najviše stradale zbog epidemije virusa korona. U suprotnom, kako ocjenjuju, Evropskoj uniji prijeti raspad.

Najčitanije