Španija

Požar u petrohemijskom postrojenju u Španiji

MADRID - U petrohemijskom postrojenju u industrijskoj zoni na jugu Španije, nedaleko od mjesta Algesiras, danas je izbio požar, javili su lokalni mediji.

Španska policija oslobodila žene primorane da rade kao prostitutke

​MADRID - Španska policija objavila je da je oslobodila 11 žena, uglavnom Ukrajinki, koje su doputovale u Španiju misleći da će se zaposliti kao hotelske sobarice, ali su bile primorane da rade kao prostitutke.

Monstruozan zločin u Španiji: U stanu pronađena zaklana trudnica

MADRID - Kako prenose španski mediji, trudna Rumunka (36) pronađena je mrtva u svom stanu na Kosta Blanki. Na ružan prizor prvi je naišao njen partner koji ju je pronašao i sve prijavio policiji.

Ako Španija pobijedi Farska ostrva, Ramos postavlja rekord

Ako Španija pobijedi Farska ostrva, kapiten Real Madrida Serhio Ramos, postaće igrač s najviše pobjeda s nacionalnim timom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

Špancu prijeti zatvor jer je otvorio pismo adresirano na sina

Jedan muškarac iz Španije rizikuje da provede naredne dvije godine u zatvoru zato što je otvorio pismo koje je bilo adresirano na njegovog desetogodišnjeg sina.

Migrante vozili pod haubom

Španska policija pronašla je četiri migranta koji su pokušavali ući u Evropu. Bježali su iz Maroka, a ulovljeni su na ulazu u špansku enklavu na sjeveru Afrike.

Učenicima Medicinske škole ukradeni pasoši u Španiji

DOBOJ - Direktor Medicinske škole u Doboju Milena Jović izjavila je Srni da su učenicima ove škole, koji borave na ekskurziji u Španiji, ukradeni pasoši, ali da će se oni vratiti kući kao što je i planirano u nedjelju, 26. maja.

Poslije Gasola i Rodrigez ne igra za Španiju na SP?

MADRID - Košarkaš moskovskog CSKA Serhio Rodrigez mogao bi da izostane sa spiska reprezentacije Španije za nastup na Svetskom prvenstvu u Kini.

Španija povukla fregatu, ne želi napad na Iran?

MADRID - Španija je danas saopštila da je privremeno povukla fregatu iz borbene grupe na čelu sa SAD u Pesijskom zalivu, što ukazuje na diplomatske razlike između Evrope i Vašingtona u odnosu prema Iranu, javlja "Reuters".

Botasu pol pozicija u Barseloni

Finski vozač Valteri Botas iz Mercedesa osvojio je pol poziciju za Veliku nagradu Barselone u Formuli 1, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama na stazi Katalunja.

Najčitanije