Španija

Šest sati joj nije radilo srce, a onda je oživjela

Odri Šuman se onesvijestila nakon što se zatekla u snježnoj oluji tokom planinarenja u Španiji.

Djevojka u nesvjesnom stanju silovana u rijalitiju, isplivao snimak

MADRID - Karloti Prado (24) učesnici Velikog brata u Španiji (Gran Hermano) produkcija je u ispovjedaonici pokazala video snimak na kom se vidi da je kolega iz rijaliti programa siluje. Iako snimak nikad nije pušten u etar, dospio je u ruke španskih medija, a javnost je zgrožena.

U podmornici otkrivene dvije tone kokaina

MADRID - Španska policija zaplijenila je podmornicu na kojoj je otkriveno više od dvije tone kokaina i uhapsila dvije osobe.

Luis Enrike se vratio na klupu Španije, Moreno otišao u suzama

Pet mjeseci nakon što se zbog teške porodične situacije povukao sa mjesta selektora reprezentacije Španije, Luis Enrike se vratio na posao!

Uhapšeno šest osoba u Španiji, proizvodili lažne evre

HAG - Španska nacionalna policija uhapsila je šest osoba zbog proizvodnje lažnih novčanica i njihovo puštanje u promet u barovima i prodavnicama u Španiji i Portugalu, saopštio je danas Evropol.

Izbori u Španiji: Socijalistima najviše mandata, ali nemaju većinu

MADRID - Vladajuća španska Socijalistička partija osvojila je najviše mandata na jučerašnjim izborima, ali nema većinu u parlamentu, dok su desno orijentisane partije ostvarile dobre rezultate.

Ponovo protesti u Kataloniji, blokiran autoput

BARSELONA - Demonstranti u Kataloniji blokirali su danas autoput koji povezuje taj španski region sa Francuskom, zbog čega je saobraćaj u oba smjera obustavljen.

Desničarska stranka Voks najveći dobitnik izbora u Španiji

MADRID - Socijalisti u Španiji vode nakon parlamentarnih izbora, ali nemaju većinu neophodnu da formiraju Vladu, rezultati su ankete sprovedene na biralištima.

Korak ka rješenju krize: Španci izlaze na birališta

MADRID - U Španiji se danas održavaju parlamentarni izbori, ali je neizvjesno da li će rezultati biti takvi da mogu donijeti rješenje političke krize.

U Španiji zaplijenjeno 17 tona hrane zaražene listerijom

HAG - Španska civilna garda uz podršku Evropola izvela je operaciju vezanu za prodaju prehrambenih proizvoda koji su bili zagađeni bakterijom listerija, a koja je dovela do hapšenja šest osoba i pritvaranja dvije osobe.

Najčitanije