Šteta

Slupao auto od 700.000 dolara jer nije umio da koristi manuelni mjenjač

Ford GT u Heritage Edition verziji je veoma rijedak automobil, s obzirom da je napravljeno svega 346 primjeraka.

Štetu od zemljotresa u Ljubinju prijavilo 111 stanovnika

LJUBINJE - Do sada je 111 stanovnika Ljubinja prijavilo štetu od zemljotresa, a od jutros su formirana tri tima koja nastavljaju popis oštećenih objekata, izjavio je načelnik ove opštine Stevo Drapić.

Velika materijalna šteta na objektima u Čapljini

MOSTAR- Zemljotres na području Čapljine nanio je veliku materijalnu štetu na zgradama i porodičnim kućama, a u Stocu je zaprimljeno 20 prijava oštećenja kuća, podaci su Kantonalnog operativnog centra civilne zaštite.

Prijedorčanin osumnjičen da je oštetio budžet za 18.115 KM

PRIJEDOR – Prijedorčanin D.B. osumnjičen je da je obavljajući prodajnu djelatnost kao fizičko lice, ostvario dobit na koju nije platio porez i doprinose i oštetio Budžet Republike Srpske za iznos od 18.115 KM.

Oluje u Njemačkoj prouzrokovale rekordnu štetu

BERLIN - Oluje koje su proteklih dana pogodile Njemačku prouzrokovale su štetu od 1,6 milijardi evra, saopštila su danas osiguravajuća društva.

Malinari iz Podrinja iščekuju odštetu zbog grada

BRATUNAC - Uzgajivači maline iz srednjeg Podrinja zadovoljni su bili otkupnom cijenom prošlog ljeta, ali čekaju isplatu odštete za pričinjenu štetu koju je izazvao grad 24. juna prošle godine, kada zbog najavljenog leta Euforovog helikoptera nije djelovala protivgradna zaštita.

Šteta pozitivan na korona virus

SARAJEVO - Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta pozitivan je na korona virus, zbog čega se od danas nalazi u izolaciji.

Počela isplata podrške za sanaciju štete od nevremena u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je počela isplata sredstava građanima kao pomoć za sanaciju štete na stambenim i pomoćnim objektima i poljoprivredi, prouzrokovane olujnim nevremenom u avgustu, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

Može li lišće na vozilu da ošteti lak i boju

Jesen je godišnje doba koje karakteriše opadanje lišća. Znamo da ono nije poželjno na asfaltu jer može dovesti do proklizavanja točkova i samim tim opasnih situacija. Međutim, šta ako se nađe na automobilu?

Jako olujno nevrijeme širom BiH nanijelo veliku štetu

BANJALUKA, PRNJAVOR, TRAVNIK - Jako nevrijeme praćeno snažnim udarima vjetra, ali i leda pogodilo je u jutros veći dio BiH, a najgore je prošla Banjaluka, u kojoj je i škola ostala bez krova, ali je i u drugim lokalnim zajednicama pričinjena materijalna šteta.

Biće formirana komisija za procjenu štete usljed nevremena u Banjaluci

BANJALUKA - Grad Banjaluka formiraće komisiju za procjenu štete nastale usljed olujnog nevremena koje je jutros zahvatilo Banjaluku, saopšteno je iz Gradske uprave.

Voda u Njemačkoj se povlači, a iza sebe ostavlja milijarde evra štete

Ministar unutrašnjih poslova u Njemačkoj Horst Sihofer, posjetio je jedan od gradova koji je najviše stadao u poplavama koje su zadesile ovu zemlju.

Nevrijeme Austriji nanijelo milionsku štetu

BEČ - Jako nevrijeme koje je tokom noći pogodilo dijelove Austrije napravilo je milionsku štetu.

Nakon ledenog talasa države SAD čekaju skupe popravke

VAŠINGTON - Porast temperatura širom SAD tokom vikenda donio je olakšanje državama koje su teško pogođene ledenim talasom, ali ih očekuje velika čišćenja i skupe popravke elektrana i oštećenih vodovoda.

Novi potres nanio novu štetu na kućama u Glinskoj Poljani

ZAGREB - Novi jači zemljotres, koji je juče registrovan kod Petrinje, nanio je novu štetu na kućama u Glinskoj Poljani.

Najčitanije