Šteta

Sanacija šest stambenih jedinica oštećenih tokom poplava Bijeljini

BIJELJINA - Predstavnici Gradske uprave grada Bijeljina potpisali su u okviru "Programa za oporavak od poplava" ugovore sa šest korisnika čije su stambene jedinice oštećene tokom majskih poplava 2014. godine, a za sanaciju navedenih objekata u narednom periodu biće izdvojeno oko 65.000 konvertibilnih maraka.

Tegeltija: Napravićemo fond za pomoć u saniranju štete od pandemije

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija pozdavio je današnje usvajanje budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza za 2020. godinu i naglasio da će Savjet ministara pokušati da napravi fond sredstava koji će koristiti kao pomoć onima koji su pretrpjeli štetu zbog pandemije korona virusa.

Sabiraju kolike su štete od nevremena u Tuzli

TUZLA- Sanacija šteta u Tuzli nakon velikog nevremena za vikend, nastavljena je danas, a stanje je složeno u Mjesnoj zajednici Obodnica jer je ugrožena putna komunikacija.

Predmeti ratne štete "teški" više od 90 miliona KM

PRIJEDOR - Prijedorska kancelarija Pravobranilaštva Republike Srpske evidentirala je prošle godine 773 predmeta ratne štete "teških" 92.436.408 KM. "Iz prethodnog perioda prenesena su 764 predmeta, a prošle godine je zaprimljeno devet novih", navodi se u izvještaju o radu ove kancelarije za 2019. godinu.

Sanski poljoprivrednici očajni: Nevrijeme oštetilo štale i plastenike

SANSKI MOST - Poljoprivredni proizvođači u selima Lukavice, Čirkići, Okreč i Brijest i dalje zbrajaju štetu od nezapamćenog nevremena koje je poharalo ovaj kraj u proteklu subotu.

Uhapšena starica u Vukovaru, ključem oštetila osam automobila

ZAGREB - Vukovarska policija izdala je danas saopštenje o nesvakidašnjem ponašanju 70-godišnje Vukovarke koja je metalnim ključem oštetila osam automobila parkiranih ispred stambenih zgrada u gradskoj četvrti Olajnica.

Isplaćeno 3,17 miliona KM za ratnu štetu

BANJALUKA - Ministarstvo finansija Republike Srpske isplatilo je danas 3.172.318 KM na ime dospjelog devetog anuiteta pete emisije obveznica za izmirenje obaveza po osnovu materijalne i nematerijalne štete, nastale u periodu ratnih dejstava.

Načelnik Petrova zatražio pomoć u saniranju štete nakon nevremena

PETROVO - Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković formirao je danas komisiju za procjenu štete u domaćinstvima i na infrastrukturnim objektima, nastale u sinoćnjem nevremenu koje je pogodilo ovu lokalnu zajednicu i uputio zahtjev Vladi RS za hitnu finansijsku pomoć.

Borenović: Štetna nabavka respiratora

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da je Republika Srpske "za nabavku 50 respiratota platila 7.856.634 KM", što je, kako tvrdi, "rekordna cijena u regionu".

"Šteta za sve ako Srbija i Crna Gora uđu u spiralu kontramjera"

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da će i Crna Gora i Srbija na kraju imati štetu ako se uđe u spiralu kontramjera i istakao da se treba vratiti na teren ekonomije i interesa.

Najčitanije