Šteta

Jako olujno nevrijeme širom BiH nanijelo veliku štetu

BANJALUKA, PRNJAVOR, TRAVNIK - Jako nevrijeme praćeno snažnim udarima vjetra, ali i leda pogodilo je u jutros veći dio BiH, a najgore je prošla Banjaluka, u kojoj je i škola ostala bez krova, ali je i u drugim lokalnim zajednicama pričinjena materijalna šteta.

Biće formirana komisija za procjenu štete usljed nevremena u Banjaluci

BANJALUKA - Grad Banjaluka formiraće komisiju za procjenu štete nastale usljed olujnog nevremena koje je jutros zahvatilo Banjaluku, saopšteno je iz Gradske uprave.

Voda u Njemačkoj se povlači, a iza sebe ostavlja milijarde evra štete

Ministar unutrašnjih poslova u Njemačkoj Horst Sihofer, posjetio je jedan od gradova koji je najviše stadao u poplavama koje su zadesile ovu zemlju.

Nevrijeme Austriji nanijelo milionsku štetu

BEČ - Jako nevrijeme koje je tokom noći pogodilo dijelove Austrije napravilo je milionsku štetu.

Nakon ledenog talasa države SAD čekaju skupe popravke

VAŠINGTON - Porast temperatura širom SAD tokom vikenda donio je olakšanje državama koje su teško pogođene ledenim talasom, ali ih očekuje velika čišćenja i skupe popravke elektrana i oštećenih vodovoda.

Novi potres nanio novu štetu na kućama u Glinskoj Poljani

ZAGREB - Novi jači zemljotres, koji je juče registrovan kod Petrinje, nanio je novu štetu na kućama u Glinskoj Poljani.

Za sanaciju štete od zemljotresa u RS trebaće milioni

PRIJEDOR, NOVI GRAD - Ukupna šteta nastala u četiri lokalne zajednice u Srpskoj koje su najviše pogođene u zemljotresu koji je 29. decembra prošle godine pogodio Hrvatsku, a onda i seriji blažih potresa nakon njega, još nije procijenjena, ali se već sada zna da će se mjeriti u milionima maraka.

Štetu na objektima u Kozarskoj Dubici prijavilo oko 500 građana

KOZARSKA DUBICA - U Kozarskoj Dubici materijalnu štetu na objektima, uzrokovanu nedavnim zemljotresom, prijavilo je oko 500 građana, potvrdio je načelnik te opštine Radenko Reljić.

Novi potres, nova šteta na već razrušenim objektima

GLINA - Jutrošnji zemljotres od 4,2 po Rihteru, koji je pogodio ranije već razoreno područje Hrvatske, napravio je novu štetu na razrušenim objektima, a nekoliko dana nakon najjačeg udara još uvijek ima područja i stradalih do kojih pomoć nije i ne može da dopre.

"Svaki dan pandemije znači hiljade mrtvih i ekonomsku štetu"

BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc istakao je danas da je veoma važno da EU što prije počne s vakcinacijom protiv virusa korona.

Najčitanije