Šteta

Nevrijeme Austriji nanijelo milionsku štetu

BEČ - Jako nevrijeme koje je tokom noći pogodilo dijelove Austrije napravilo je milionsku štetu.

Nakon ledenog talasa države SAD čekaju skupe popravke

VAŠINGTON - Porast temperatura širom SAD tokom vikenda donio je olakšanje državama koje su teško pogođene ledenim talasom, ali ih očekuje velika čišćenja i skupe popravke elektrana i oštećenih vodovoda.

Novi potres nanio novu štetu na kućama u Glinskoj Poljani

ZAGREB - Novi jači zemljotres, koji je juče registrovan kod Petrinje, nanio je novu štetu na kućama u Glinskoj Poljani.

Za sanaciju štete od zemljotresa u RS trebaće milioni

PRIJEDOR, NOVI GRAD - Ukupna šteta nastala u četiri lokalne zajednice u Srpskoj koje su najviše pogođene u zemljotresu koji je 29. decembra prošle godine pogodio Hrvatsku, a onda i seriji blažih potresa nakon njega, još nije procijenjena, ali se već sada zna da će se mjeriti u milionima maraka.

Štetu na objektima u Kozarskoj Dubici prijavilo oko 500 građana

KOZARSKA DUBICA - U Kozarskoj Dubici materijalnu štetu na objektima, uzrokovanu nedavnim zemljotresom, prijavilo je oko 500 građana, potvrdio je načelnik te opštine Radenko Reljić.

Novi potres, nova šteta na već razrušenim objektima

GLINA - Jutrošnji zemljotres od 4,2 po Rihteru, koji je pogodio ranije već razoreno područje Hrvatske, napravio je novu štetu na razrušenim objektima, a nekoliko dana nakon najjačeg udara još uvijek ima područja i stradalih do kojih pomoć nije i ne može da dopre.

"Svaki dan pandemije znači hiljade mrtvih i ekonomsku štetu"

BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc istakao je danas da je veoma važno da EU što prije počne s vakcinacijom protiv virusa korona.

Sanacija šest stambenih jedinica oštećenih tokom poplava Bijeljini

BIJELJINA - Predstavnici Gradske uprave grada Bijeljina potpisali su u okviru "Programa za oporavak od poplava" ugovore sa šest korisnika čije su stambene jedinice oštećene tokom majskih poplava 2014. godine, a za sanaciju navedenih objekata u narednom periodu biće izdvojeno oko 65.000 konvertibilnih maraka.

Tegeltija: Napravićemo fond za pomoć u saniranju štete od pandemije

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija pozdavio je današnje usvajanje budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza za 2020. godinu i naglasio da će Savjet ministara pokušati da napravi fond sredstava koji će koristiti kao pomoć onima koji su pretrpjeli štetu zbog pandemije korona virusa.

Sabiraju kolike su štete od nevremena u Tuzli

TUZLA- Sanacija šteta u Tuzli nakon velikog nevremena za vikend, nastavljena je danas, a stanje je složeno u Mjesnoj zajednici Obodnica jer je ugrožena putna komunikacija.

Najčitanije