Štrajk

Štrajk zaposlenih u laboratorijama za testiranje na kovid u Francuskoj

Nekoliko stotina radnika laboratorija za testiranje na kovida-19 u Francuskoj obustavilo je danas rad u znak protesta zbog loših uslova rada, saopštio je jedan od najvećih sindikata, CGT.

Lukašenko naložio zatvaranje fabrika čiji radnici štrajkuju

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko naložio je da se od ponedjeljka zatvore sve fabrike čiji radnici su stupili u štrajk nezadovoljni rezultatima predsjedničkih izbora.

Sindikat radnika Agencije za lijekove BiH priprema štrajk

SARAJEVO, BANJALUKA - Ukoliko iduće sedmice ne dobiju saglasnost Savjeta ministara BiH za popunu radnih mjesta, Sindika radnika Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH organizovaće štrajk, jer, kako kažu, posao koji rade više ne mogu obavljati s postojećim brojem ljudi.

Prvi štrajk glađu u istoriji svjetskog fudbala

Bivši fudbaleri Borca počeli su večeras ispred opštine Čačak štrajk glađu, prvi u istoriji svjetskog fudbala, nakon što je istekao rok od 10 dana da im se isplate dugovanja.

Obradović i Kostić prekinuli štrajk glađu

BEOGRAD - Predsjednik stranke Dveri Boško Obradović saopštio je danas da je nakon kosultacija sa ljekarima odlučio da on i njegov stranački kolega Ivan Kostić prekinu štrajk glađu u koji su stupili nezadovoljni političkom situacijom u Srbiji.

Sindikat prijeti štrajkom zbog gužvi u javnom prevozu u Engleskoj

LONDON - Četiri dana pošto je britanski premijer Boris Džonson pozvao stanovnike Engleske koji tokom pandemije virusa korona ne mogu da rade od kuće da se od danas vrate na radna mesta, jedan sindikat u sektoru saobraćaja zaprijetio je mogućom obustavom usluga željezničkog javnog prevoza zbog gužvi koje nakon što je počelo ublažavanje restriktivnih mjera nastale u vozovima.

Martinović prekinuo štrajk glađu

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović obavijestio je u 15 časova novinare da prekida štrajk glađu, nakon što je tužilaštvo reagovalo povodom incidenta u petak ispred skupštine.

Božić na molbu Vučića prekinula štrajk glađu

BEOGRAD - Narodna poslanica SNS-a Sandra Božić odlučila je večeras da ispoštuje molbu predsjednika stranke Aleksandra Vučića i prekine štrajk glađu koji je započela u nedjelju sa svojim stranačkim kolegom Aleksandrom Martinovićem.

Pojedini građani iz karantina na Bjelavama najavljuju štrajk glađu

Zerin Nurkanović, jedan od građana BiH, koji je nakon dolaska iz Švedske smješten u izolaciju u Studentskom domu Bjelave istakao je da mu je isteklo 14 dana izolacije, te da on i još nekoliko osoba nisu pušteni zbog čega će sutra započeti štrajk glađu.

Slovenačka policija počela štrajk upozorenja

LJUBLJANA - Policija u Sloveniji počela je danas štrajk upozorenja zbog čega je došlo do usporavanja saobraćaja, prije svega na graničnim prelazima.

Najčitanije