Štrajk glađu

Anesteziolog Golić najavljuje štrajk glađu

BANJALUKA - Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS Darko Golić (60), koji je uhapšen i pritvoren zbog sumnje da je obljubio pacijenta, počeće štrajk glađu ako ne bude pušten da se brani sa slobode.

Radnici Zenicatransa prekinuli štrajk glađu, blokada stanice ostaje

ZENICA - Radnici JKP Zenicatrans-prevoz putnika, koji su od nedjelje bili u štajku glađu, prekinuli su štrajk, ali na snazi ostaje blokada Autobuske stanice Zenica, potvrdio je predsjednik Sindikata tog preduzeća Huso Sarvan.

Štrajkačima glađu priključilo se još šest radnika Zenicatransa

ZENICA - Dvanaest radnika JKP Zenicatrans - prevoz putnika u nedjelju su u 15 sati započeli novi, drugi štrajk glađu ovog mjeseca, a jutros si im se priključila još šestorica kolega, kazao je predsjednik Sindikata Huso Sarvan.

Radnici "Zenicatransa" ponovo počinju štrajk glađu

SARAJEVO - Grupa radnika "Zenicatransa - prevoz putnika" ponovo će danas početi štrajk glađu do ispunjavanja njihovog zahtjeva za stabilno poslovanje preduzeća i bolje uslove rada.

Komšić posjetio radnike Zenicatransa

ZENICA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić posjetio je jutros radnike JKP "Zenicatrans-prevoz putnika", koji već treći dan štrajkaju glađu.

Radnici Zenicatransa nastavili štrajk glađu, jednom pozlilo

ZENICA - Dvadesetak radnika JKP Zenicatrans-prevoz putnika, koji su juče u holu Autobuske stanice Zenica započeli štrajk glađu, odlučili su da ne "radikalizuju" štrajk, te će i u narednom periodu konzumirati vodu, kazao je Hazrudin Bilić, predstavnik štrajkača glađu.

Štrajkuje glađu jer nije dobio sav novac za iseljenje

LUKAVAC - Begajet Ribić iz Lukavca danas je započeo štrajk glađu pred zgradom direkcije Rudnika Kreka u Tuzli tražeći da Sindikat ovog rudnika ispoštuje dogovor i uplati mu 90.000 maraka zbog toga što se morao iseliti s površinskog kopa Šikulje, a nije obeštećen.

Zmaju pozlilo u pritvoru, završio na infuziji

ŠIPOVO - Rialiti učesnik Ilija Grahovac, poznat kao Zmaj od Šipova, kojem se sudi za nanošenje tjelesnih povreda, nakon štraka glađu u zatvoru, isrpljen je i završio je na infuziji, potvrdio je za "Nezavisne" Duško Tomić, njegov advokat.

Medojević stupio u štrajk glađu

Nebojša Medojević, predsjednik crnogorskog opozicionog Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta stupio je u štrajk glađu.

Dikić započeo štrajk glađu i žeđu

PODGORICA - Bivši komandant srpske Žandarmerije, Bratislav Dikić, kome se sudi za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora oktobra prošle godine u Crnoj Gori, počeo je štrajk glađu i žeđu u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, piše "Pobjeda".

Najčitanije