šPANIJA

Nastavak španske La Lige počinje 11. juna

Nastavak utakmica španske La Lige, koje su obustavljene zbog pandemije virusa korona, počinje 11. juna, zajednička je odlka Visokog sportskog vijeća Španije (CSD), Španskog fudbalskog saveza (RFEF) i La Lige.

U Španiji drugi dan zaredom samo jedan smrtni slučaj od korone

MADRID - Dnevni broj smrtnih slučajeva od u Španiji je drugi dan zaredom samo jedan, nakon što su zdravstvene vlasti primijenile novu metodologiju za računanje novooboljelih i preminulih.

Hrvata vratili iz Španije, nije imao potvrdu za dolazak

MADRID - Španska policija na Kanarskim ostrvima nije dozvolila ulazak u Španiju jednom Hrvatu, jer nije imao potvrdu da opravda svoj dolazak iz Njemačke u vrijeme vanrednog stanja, saopštila je danas španska policija, prenosi HINA.

U Španiji umrla samo jedna osoba od virusa korona

MADRID - U Španiji je u protekla 24 časa od virusa korona preminula samo jedna osoba, saopšteno je iz španskog Ministarstva zdravlja.

U Španiji minutom ćutanja odata počast žrtvama korone

MADRID - U Španiji je danas tačno u podne minutom ćutanja odata počast žrtvama virusa korona.

Španija ispravlja podatke, manje skoro 2.000 umrlih od korone

MADRID - Španija je revidirala podatke o broju umrlih od virusa korona, navodeći da je umrlo skoro 2.000 ljudi manje nego što je bilo saopšteno dan ranije.

Stranci mogu da rezervišu odmore od jula u Španiji

MADRID - Strani turisti mogu da rezervišu odmore u Španiji od jula, pošto će dvosedmični karantin za osobe koje dolaze iz inostranstva vjerovatno biti ukinut do tada, izjavio je danas ministar turizma Rejes Maroto.

Španija se ponovo otvara za strane turiste od jula

MADRID - Španija će se ponovo otvoriti za inostrane turiste od jula, najavio je danas premijer Pedro Sančez, dodajući da će vlada garantovati bezbjednost posjetilaca i mještana nakon blokade zemlje zbog virusa korona.

Fudbalsko prvenstvo Španije nastavlja se 8. juna

Fudbalski šampionat Španije nastaviće se 8. juna, nakon što je Vlada danas dala "zeleno svjetlo", prenosi Marka.

Sančes traži produžetak vanrednog stanja u Španiji do 7. juna

MADRID - Španski premijer Pedro Sančes zatražio je danas od parlamenta da produži vanredno stanje u zemlji za još dvije nedjelje, što je naišlo na žestoke kritike opozicionih stranaka.

Najčitanije