škola

Londonska škola za odnose sa javnošću stiže u Banjaluku

Dolaskom content, digital i PR agencije Represent Communications u Bosnu i Hercegovinu, vratila se i Londonska škola za odnose sa javnošću.

Smijenjen direktor škole, maloljetnice kod tužioca

​BEOGRAd - Ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević razriješio je direktora Srednje škole u Barajevu, Dobrivoja Jelića, jer nije adekvatno reagovao u slučaju vršnjačkog nasilja, javlja RTS.

Novi incident u Banjaluci: Instruktor istjerao ispitivača iz auta

BANJALUKA - Marš napolje, magarac, rekao mi je instruktor Zdravko Ivić iz banjalučke Auto-škole "Ivić", nakon što sam od kandidata koji je polagao vozački ispit zatražio okretanje vozila unazad na raskrsnici.

Pokušaj otmice djece u Brčkom?

​BRČKO - Nakon prijave roditelja o pokušaju otmice djece u blizini dvije škole u Brčkom, Policija Brčko distrikta odmah je aktivno preduzela radnje na provjeri navoda prijave, potvrđeno je Srni iz brčanske Policije.

Najperspektivnije studije uz besplatnu specijalizaciju na ITEP-u

Sa ITEP visoke škole stižu sjajne vijesti za sve koji žele da ostvare uspješnu karijeru u najperspektivnijim oblastima današnjice i postanu IT inžinjeri ili ekonomiste i preduzetnici.

U Hrvatskoj čak 137 škola bez prvačića

ZAGREB - Demografska situacija u Hrvatskoj je dramatična, a pokazatelj je da ove godine u čak 137 škola nije upisan nijedan đak prvak, prenijeli su danas hrvatski mediji.

Prodavao drogu ispred škole, pa progutao dvije vrećice

MOSTAR – Policiji u Mostaru juče je prijavljeno da nepoznata osoba sa crvenim motorom kod X osnovne škole u Ulici Splitska u ovom gradu prodaje djeci drogu.

Korak do prve privatne osnovne škole u RS

BANJALUKA, PRIJEDOR - U Republici Srpskoj bi se ubrzo moglo očekivati osnivanje prvih privatnih osnovnih škola, s obzirom na to da će već na narednoj sjednici Narodne skupštine RS poslanici raspravljati o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

Obnovljeno 12 škola, radi se u još četiri

BANJALUKA - Ovogodišnja obnova škola, u okviru plana vrijednog 600.000 KM, uspješno je okončana tokom ljetnjeg raspusta na većini planiranih objekta.

Najboljeg pijetla prvačići nose učiteljici za srećan početak

SUSEK - Nova školska godina u Suseku, selu beočinske opštine na obroncima Fruške gore, počela je svečanim prijemom prvaka u Osnovnoj školi “Jovan Popović”. Ono što ceremoniju u susečkoj osnovnoj školi razlikuje od ostalih, jeste običaj da prvaci svojoj učiteljici prvog dana škole daruju najboljeg pijetla iz svog dvorišta, pa je tako bilo i ove godine.

Najčitanije