škole

Za radove u tri osnovne škole u Banjaluci 19.000 KM

BANJALUKA - Grad Banjaluka će izvojiti dodatnih 19.000 KM za radove u još tri osnovne škole u okviru velike ovogodišnje obnove školskih objekata, saopšteno je iz Gradske uprave.

Škole u Hrvatskoj danas u štrajku

ZAGREB - Osnovne i srednje škole u cijeloj Hrvatskoj, odnosno u svim županijama uključujući i Grad Zagreb štrajkovaće danas.

Planirana gradnja osnovne škole na Adi

BANJALUKA - Naselje Ada dobiće svoju osnovnu školu, u okviru velikog plana izgradnje i obnove školske infrastrukture širom grada. Nakon nedavne dogradnje OŠ „Branko Radičević“ na Starčevici, koju pohađa veliki broj đaka iz Ade, planirana je i izgradnja nove škole u ovom naselju.

Sicem bicikla pretukao direktora škole

SREMSKA MITROVICA - Učenik osmog razreda osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" L.S. napao je u učionici direktora te škole Zorana Đ. (58) u Sremskoj Mitrovici.

Nova banka donirala računare osnovnim školama

Nova banka a.d. Banjaluka danas je donirala osamnaest računara sa pratećom opremom banjalučkim osnovnim školama, te pet računara Javnoj ustanovi Centar Sunce u Prijedoru.

Još ništa od iste cijene obuke u auto-školama

SARAJEVO, BANJALUKA - Uspostavljanje jedinstvene cijene za polaganje za vozačku dozvolu, kako kažu u auto-školama u BiH, neće se skoro desiti iako oni to traže, ali za razliku od njih, mnogim budućim vozačima, odnosno kandidatima, to i odgovara jer su strahovali da bi time moglo doći do poskupljenja.

Zatvorene škole u Parizu zbog visokog nivoa olova

PARIZ - Gradske vlasti Pariza zatvorile su danas dvije škole zbog bojazni od visokog nivoa olova koji je detektovan poslije požara u katedrali Notr dam u aprilu.

Banjaluka: Gradilišta u 16 gradskih i prigradskih škola

BANJALUKA - Banjalučka Osnovna škola „Branko Radičević“, jedna od najvećih u RS, novu školsku godinu dočekaće sa osam novih učionica, tako da učenici nastavu više neće morati pohađati u tri smjene, navedeno na sajtu Gradske uprave.

1,6 miliona za sanaciju 36 škola u RS

BANJALUKA - U Republici Srpskoj tokom ove godine biće sanirano 36 škola, od kojih su 33 osnovne i tri srednje, a biće izvršena sanacija mokrih čvorova, grijanja i krovova kako bi se poboljšali uslovi za učenike i radnike.

Katanac na 39 škola, 229 prosvjetara ostaće bez posla?!

BIHAĆ - Najava o tome da se u Unsko-sanskom kantonu već od iduće školske godine planira zatvoriti 39 osnovnih škola, uglavnom područnih, te da bi bez posla moglo ostati 229 prosvjetnih radnika, izazvala je već dosta bure i uznemirenja u ovdašnjoj javnosti.

Najčitanije