ŽRK Borac

ŽRK Borac: Prave cirkus, liga još ne može početi

Ženski rukometni klub Borac Banjaluka traži pomjeranje starta Premijer lige BiH zakazanog za 19./20. septembar. U saopštenju banjalučkog kluba kojeg potpisuje direktor Darko Savić navodi se da je žrijebanje za novu sezonu obavljeno nelegalno.

ŽRK Borac ima velike planove: Vukliševa šesto pojačanje

Darjana Vukliš, doskorašnja rukometašica Gruda, pojačala je redove ŽRK Bo-rac iz Banjaluke i sigurno će biti jedno od najvećih pojačanja za tim iz grada na Vrbasu.

ŽRK Borac apeluje na institucije da omoguće korištenje svlačionica

Ženski rukometni klub Borac večeras se oglasio sa pozivom nadležnim institucijama (Institut za javno zdravstvo RS) da što prije omoguće korištenje svlačionica u sportskim dvoranama.

Ćutković: Želja svih je titula

Testiranjem na Institutu za sport u sklopu Fakulteta za fizičku kulturu Banjaluka te današnjim okupljanjem i prozivkom i prvim treningom, rukometašice Borca počele su pripreme za novu sezonu u kojoj će "osice" imati velike ambicije.

ŽRK Borac osudio govor mržnje čelnika ŽKK Mladi Krajišnik

​Ženski rukometni klub Borac osudio je postupak i govor mržnje objavljen na zvaničnom portalu ženskog košarkaškog kluba Mladi Krajišnik poslije izgubljenog finala Kupa Republike Srpske od ŽKK Orlovi.

Božana Ćutković, kapiten rukometašica Borca: Želim titulu prvaka BiH

Ono čemu težim je da u što skorije vrijeme osvojim titulu prvaka BiH, nadam se da ćemo to s ovom upravom i ostvariti, poručila je ovo Božana Ćutković, kapiten rukometašica Borca i jedna od najvažnijih karika u timu Radeta Unčanina.

ŽRK Borac u akciji za kupovinu kuće porodici Lukić

Čelnici Ženskog rukometnog kluba Borac iz Banjaluke odlučili su da se pridruže akciji RK Kaluđer za prikupljanje sredstva za kupovinu kuće porodici Lukić kako bi samohrana majka i šestoro djece imali bezbrižniji život.

Novaković: Želimo u gornji dio tabele

Nekoliko dana uoči starta rukometne sezone u taboru Ženskog rukometnog kluba Borac iz Banjaluke jedva čekaju početak Premijer lige BiH. "Osice" su već odavno u pogonu i vrše posljednje pripreme za povratničku sezonu u elitnom rangu bh. rukometa, koji su izborili prošle sezone osvojivši titulu prvaka Republike Srpske.

Marija Šehovac pojačala ŽRK Borac

Marija Šehovac, devenaestogodišnja rukometašica iz Istočnog Sarajeva novo je pojačanje Borca, saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Jovana Kodžoman, golman ŽRK Borac: Niži rang je prošlost

Banjaluka će od naredne sezone biti bogatija za još jednog premijerligaša, a za to su se pobrinule rukometašice Borca, nekadašnje vladarice bh. rukometa. Banjalučanke su superiorno osvojile Prvu lige Republike Srpske i vratile se u elitni rang ženskog bh. rukometa.

Najčitanije