ŽRK Borac

Rukometašice Borca nakon osvajanja Kupa RS: Ovo je tek početak

Osvajanjem trofeja Kupa Republike Srpske, prvog poslije dugih devet godina, Ženski rukometni klub Borac se nakon godina neizvjenosti definitvno vratio na velika vrata. "Osice" su ponovo u modi u gradu rukometa, a ovaj uspjeh čini se da je samo najava onogo što nas čeka u nadolazećoj sezoni.

Banjalučke "osice" superiorno osvojile Kup Republike Srpske

Nakon višegodišnje apstinencije trofeji su ponovo počeli stizati na adresu Ženskog rukometnog kluba Borac. Banjalučke "osice" večeras su u svom "Boriku" po peti put u istoriji osvojile Kup Republike Srpske.

ŽRK Borac: Prave cirkus, liga još ne može početi

Ženski rukometni klub Borac Banjaluka traži pomjeranje starta Premijer lige BiH zakazanog za 19./20. septembar. U saopštenju banjalučkog kluba kojeg potpisuje direktor Darko Savić navodi se da je žrijebanje za novu sezonu obavljeno nelegalno.

ŽRK Borac ima velike planove: Vukliševa šesto pojačanje

Darjana Vukliš, doskorašnja rukometašica Gruda, pojačala je redove ŽRK Bo-rac iz Banjaluke i sigurno će biti jedno od najvećih pojačanja za tim iz grada na Vrbasu.

ŽRK Borac apeluje na institucije da omoguće korištenje svlačionica

Ženski rukometni klub Borac večeras se oglasio sa pozivom nadležnim institucijama (Institut za javno zdravstvo RS) da što prije omoguće korištenje svlačionica u sportskim dvoranama.

Ćutković: Želja svih je titula

Testiranjem na Institutu za sport u sklopu Fakulteta za fizičku kulturu Banjaluka te današnjim okupljanjem i prozivkom i prvim treningom, rukometašice Borca počele su pripreme za novu sezonu u kojoj će "osice" imati velike ambicije.

ŽRK Borac osudio govor mržnje čelnika ŽKK Mladi Krajišnik

​Ženski rukometni klub Borac osudio je postupak i govor mržnje objavljen na zvaničnom portalu ženskog košarkaškog kluba Mladi Krajišnik poslije izgubljenog finala Kupa Republike Srpske od ŽKK Orlovi.

Božana Ćutković, kapiten rukometašica Borca: Želim titulu prvaka BiH

Ono čemu težim je da u što skorije vrijeme osvojim titulu prvaka BiH, nadam se da ćemo to s ovom upravom i ostvariti, poručila je ovo Božana Ćutković, kapiten rukometašica Borca i jedna od najvažnijih karika u timu Radeta Unčanina.

ŽRK Borac u akciji za kupovinu kuće porodici Lukić

Čelnici Ženskog rukometnog kluba Borac iz Banjaluke odlučili su da se pridruže akciji RK Kaluđer za prikupljanje sredstva za kupovinu kuće porodici Lukić kako bi samohrana majka i šestoro djece imali bezbrižniji život.

Novaković: Želimo u gornji dio tabele

Nekoliko dana uoči starta rukometne sezone u taboru Ženskog rukometnog kluba Borac iz Banjaluke jedva čekaju početak Premijer lige BiH. "Osice" su već odavno u pogonu i vrše posljednje pripreme za povratničku sezonu u elitnom rangu bh. rukometa, koji su izborili prošle sezone osvojivši titulu prvaka Republike Srpske.

Najčitanije