Žair Bolsonaro

Ideološki saveznik Trampa zvanično priznao Bajdena za predsjednika

BRAZILIJA - Predsjednik Brazila Žair Bolsonaro izjavio je danas da je započeo proces uspostavljanja formalnog kontakta sa izabranim predsjednikom SAD Džozefom Bajdenom.

Bolsonaro kategorično odbija da primi vakcinu

Brazilija - Brazilski predsjednik Žair Bolsonaro izjavio je da neće da primi vakcinu protiv virusa korona.

Brazilci ne krive Bolsonara za veliki broj umrlih od korone

SAO PAULO - Gotovo polovina Brazilaca smatra da predsjednik Žair Bolsonaro ne snosi nikakvu odgovornost za više od 100.000 preminulih od pandemije virusa korona, što je drugi na svijetu broj preminulih od Kovid-19, pokazala je nova anketa Dejtafolhe.

Bolsonarov šef kabineta pozitivan na virus korona

BRAZILIJA - Šef kabineta brazilskog predsjednika Žaira Bolsonara, general Valter Braga Neto, pozitivan je na Kovid-19, saopšteno je danas iz njegove kancelarije.

Bolsonaro ima "buđ" u plućima

BRAZILIJA - Brazilski predsjednik Žair Bolsonaro rekao je danas da uzima antibiotike radi infekcije zbog koje se osjeća slabo, da je proveo više sedmica u izolaciji zbog virusa korona i da ima "buđ" u plućima.

Bolsonaro i treći put pozitivan na virus korona

BRAZILIJA - Predsjednik Brazila Žair Bolsonaro treći put je testiran na virus korona i ponovo je pozitivan, saopšteno je iz Ministarstva za komunikacije.

Bolsonaro ponovo pozitivan na virus korona

BRAZILIJA - Predsjednik Brazila Žair Bolsonaro ponovo je testiran pozitivno na korona virus, prenosi CNN Brazil.

Bolsonaro: Ako budem negativan, vraćam se na posao

BRAZILIJA - Brazilski predsednik Žair Bolsonaro, koji je zaražen korona virusom, kaže da se osjeća veoma dobro i poručuje da će se vratiti na posao.

Novinari će tužiti Bolsonara jer je skinuo masku na pres-konferenciji

Novinari u Brazilu saopštili su kako će podnijeti tužbu Vrhovnom sudu Brazila protiv predsjednika države Žaira Bolsonara jer je skinuo zaštitnu masku tokom pres-konferencije i tako izložio predstavnike medija riziku obolijevanja od kovid-19.

"Korona je kao kiša, svi će na kraju biti mokri"

BRAZILIJA - Brazilski predsjednik Žair Bolsonaro, koji je obolio od virusa korona, uporedio je obolijevanje od te bolesti da kišom, navodeći da će na kraju svi biti mokri.

Najčitanije